Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ تا تو بر من عاشقی ای محترم پرده برکش من به تو عاشقترم 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ من همان به كه از او نيك نگه دارم دل كه بد و نيك نديده ست و ندارد نگهش 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ شباب عمر عجب با شتاب می گذرد بدین شتاب خدایا شباب می گذرد شباب و شاهد و گل مغتنم بود ساقی شتاب کن که جهان با شتاب می گذرد 2 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ من همان به كه از او نيك نگه دارم دلكه بد و نيك نديده ست و ندارد نگهش شكرانه دادی عشق را از تحفه ها و مالها هل مال را خود را بده شكرانه شو شكرانه شو... 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ ور نبود مشربه از زر ناب / با دو كف دست توان خورد آب 4 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ ور نبود مشربه از زر ناب / با دو كف دست توان خورد آب بر بساط نکته دانان خود فروشی شرط نیست یا سخن دانسته گو ای مرد عاقل یا خموش 6 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ شراب تلخ میخواهم که مرد افکن بود زورش مگر یک دم برآسایم ز دنیا و شر و شورش 4 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ شاهد آن نيست كه مويي و مياني دارد بنده طلعت آن باش كه آني دارد 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 مهر، ۱۳۹۰ در بوستان حریفان مانند لاله و گل هریک گرفته جامی بر یاد روی یاری ... 1 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ یاد یاران یار را میمون بود خاصه کان لیلی و این مجنون بود 1 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ دل گفت وصالش به دعا باز توان یافت عمریست که عمرم همه در کار دعا رفت ... 1 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ تا بگویم که چه کشفم شد از این سیر و سلوک به در صومعه با بربط و پیمانه روم 1 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۰ من شکسته ی بدحال زندگی یابم در آن زمان که به تیر غمت شوم مقتول ... لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ لبت شکر به مستان داد و لعلت می به می خواران منم کز غایت حرمان نه با آنم نه با اینم 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ لبت شکر به مستان داد و لعلت می به می خوارانمنم کز غایت حرمان نه با آنم نه با اینم من مستمه عشقم هوشیار نخواهم شد وز خواب خوش مستی بیدار نخواهم شد... :icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ دیده دریا کنم و صبر به صحرا فگنم وندر ین کار دل خویش به دریا فگنم 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ مست مستم مشکن قدر خود ای باده غم من به میخانه ام امشب تو برو جای دگر 2 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ رهرو منزل عشقیم و زسر حد عدم تا به اقلیم وجود این همه راه آمده ایم 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ مگر دیوانه خواهم شد در این سودا که شب تا روز سخن با ماه می گویم پری در خواب می بینم 4 لینک به دیدگاه
!Ell 4694 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۰ احسنت!:girl_yes2: مزن زچون و چرا دم که بنده مقبل قبول کرد به جان هر سخن که جانان گفت 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده