captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ جفا نه پیشه درویشی است و راهروی بیار باده که این سالکان نه مرد رهند 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ دلبر آسایش ما مصلحت وقت ندید ورنه از جانب ما دل نگرانی دانست ... 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ دوش دیدم که ملائک در میخانه زدند گل آدم بسرشتند و به پیمانه زدند .... 2 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ دلبر آسایش ما مصلحت وقت ندیدورنه از جانب ما دل نگرانی دانست ... تو را صبا و مرا آب دیده شد غماز وگرنه عاشق و معشوق راز دارانند 4 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ تو را صبا و مرا آب دیده شد غمازوگرنه عاشق و معشوق راز دارانند دل می رود زدستم صاحبدلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 مهر، ۱۳۹۰ ای دل به هرزه دانش و عمرت ز دست رفت صد مایه داشتی و نکردی کفایتی 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ یار اگر ننشست با ما نیست جای اعتراض پادشاهی کامران بود از گدایی عار داشت ... 4 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ تو مست مست سرخوشی من مست بی سرسرخوشم تو عاشق خندان لبی من بی دهان خندیده ام ..... 5 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش هر کسی آن درود عاقبت کار که کشت 4 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ ترک گدایی مکن که گنج بیابی از نظر رهروی که در گذر آید 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مهر، ۱۳۹۰ درون ها تیره شد باشد که از غیب چراغی برکند خلوت نشینی ... 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ یا رب اندر دل آن خسرو شیرین انداز که به رحمت گذری بر سر فرهاد کند 2 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ یا رب اندر دل آن خسرو شیرین اندازکه به رحمت گذری بر سر فرهاد کند در مقامات طریقت هر کجا کردیم سیر عافیت را با با نظربازی فراق افتاده بود ... 1 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ دلبر که جان فرسود از او کام دلم نگشود از او نومید نتوان بود از او باشد که دلداری کند 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ دلم خزانه ی اسرار بود و دست قضا درش ببست و کلیدش به دلستانی داد ... 3 لینک به دیدگاه
تینا 15116 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شدو جان نیز هم 4 لینک به دیدگاه
Ashley.G 443 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ میرفتم و خون دل براهم میرخت دوزخ دوزخ شرر ز آهم میرخت 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ تو را چنانکه توئی هر نظر کجا بیند به قدر دانش خود هرکسی کند ادراک ... 3 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مهر، ۱۳۹۰ کسی که از ره تقوا قدم برون ننهاد به عزم میکده اکنون ره سفر دارد دل شکسته حافظ به خاک خواهد برد [TABLE] [TR] [TD=width: 292] [/TD] [TD=width: 187]چو لاله داغ هوایی که بر جگر دارد [/TD] [/TR] [/TABLE] 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مهر، ۱۳۹۰ درین خرقه بسی آلودگی هست خوشا وقت قبای می فروشان ... 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده