hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ شراب بی غش و ساقی خوش دو دام رهند که زیرکان جهان از کمندشان نرهند 1 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ در دلم بود که بی دوست نباشم هرگز چه توان کرد که سعی من و دل باطل بود ... 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ در این دنیا کسی بی غم نباشد اگر باشد بنی آدم نباشد لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ دلم رمیده شده و غافلم من درویش که آن شکاری سرگشته را چه آید پیش 2 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ شد خط عمر حاصل گرزانکه با تو مارا هرگز بعمر روزی روزی شود وصالی 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ یارب این نوگل خنداد که سپردی به منش میسپارم به تو از دست حسود چمنش 3 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ جوزف............ کسی جوزف رو ندیده......... 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ شد رهزن سلامت زلف تو وین عجب نیست گر راهزن تو باشی صد کاروان توان زد 2 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ در این بازار گر سودی ست با درویش خرسندست خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی ... 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ یاران همنشین همه از هم جدا شدند ماییم و آستانه دولت پناه تو 1 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ در این بازار گر سودی ست با درویش خرسندستخدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی ... یارب به وقت گل گنه بنده عفو کن وین ماجرا به سرو لب جویبار بخش لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ یاران همنشین همه از هم جدا شدندماییم و آستانه دولت پناه تو وفا مجوی ز کس ور سخن نمی شنوی به هرزه طالب سیمرغ و کیمیا می باش 1 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ شکرانه را که چشم تو روی بتان ندید ما را به عفو و لطف خداوندگار بخش 1 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ شکنج زلف پریشان به دست باد مده مگو که خاطر عشاق گو پریشان باش 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ شاه را به بود از طاعت صدساله و زهد قدر یک ساعته عمری که درو داد کند ... 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ در خرقه چو آتش زدی ای عارف سالک جهدی کن و سرحلقه رندان جهان باش 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ شب گر رخ مهتاب نبیند سخت است لب تشنه اگر اب نبیند سخت است... 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ تویی آن گوهر پاکیزه که در عالم قدس ذکر خیر تو بود حاصل تسبیح ملک 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ که این نامه را دست پیش آورم ز دفتر به گفتار خویش آورم بپرسیدم از هر کسی بیشمار بترسیدم از گردش روزگار 5 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 شهریور، ۱۳۹۰ روشنی خانه تویی خانه بمگذار و مرو عشرت چون شکر ما را تو نگهدار و مرو 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده