sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ دردم از یار است و درمان نیز هم دل فدای او شد و جان نیز هم 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ مگر دیوانه خواهم شد درین سودا که شب تا روز سخن با ماه می گویم پری در خواب می بینم .... لینک به دیدگاه
شب ستیز 660 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 شهریور، ۱۳۹۰ ماخانه بدوشان غم سیلاب نداریم کاخ نشینها ترسند از خطر حادثه سیل 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ لبت شکر به مستان داد چشمت می به میخواران منم کز غایت حرمان نه با آنم نه با اینم ... 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ من و همصحبتی اهل ریا دورم باد از گرانان جهان رطل گران ما را بس 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ سر فرا گوش من آورد و به آواز حزین گفت ای عاشق دیرینه من خوابت هست 3 لینک به دیدگاه
Ashley.G 443 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ تا در نرسد وعده هر کار که هست سودی ندهد یاری هر یار که هست تا زحمت سرمای زمستان نکشد پر گل نشود دامن هر خار که هست 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ تو از هر در که بازآیی به این خوبی و زیبایی دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی ... 2 لینک به دیدگاه
Ashley.G 443 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ یاد تو کنم دلم به فریاد آید نام تو برم عمر شده یاد آید هرگه که مرا حدیث تو یاد آید با من در ودیوار به فریاد آید ابو سعید ابوالخیر 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ دوستی برگ گلی نیست که بر باد رود تشنه را آب محال است که از یاد رود 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ در اندرون من خسته دل ندانم کیست که من خموشم و او در فغان و در غوغاست 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ تن ز جان و جان ز تن مستور نیست لیک کس را دید جان دستور نیست 1 لینک به دیدگاه
Ashley.G 443 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 شهریور، ۱۳۹۰ تا تو هوس خدای از سر ننهی در هر دو جهان نباشدت روی بهی ور زانکه به بندگی فرود آری سر ز اندیشه این و آن بکلی برهی ابو سعید ابوالخیر 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ یاقوت لب لعل تو مر جان مرا قوت یاقوت نهم نام لب لعل تو یا قوت 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ ترک عاشق کش من مست برون رفت امروز تا دگر خون که از دیده روان خواهد بود 3 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ در سفالین کاسه رندان به خواری منگرید کاین حریفان خدمت جام جهان بین کرده اند 3 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ دوش مي امد و رخساره بر افروخته بود تا كجا باز دل غم زده اي سوخته بود 2 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ در عاشقی گریز نباشد ز ساز و سوز استاده ام چو شمع مترسان ز آتشم 4 لینک به دیدگاه
YAGHOT SEFID 29302 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ مطلب طاعت و پیمان و صلاح از من مست که به پیمانه کشی شهره شدم روز الست 3 لینک به دیدگاه
hasti1988 22046 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 شهریور، ۱۳۹۰ تا درخت دوستی کی بر دهد حالیا رفتیم و تخمی کاشتیم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده