AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ تو كز محنت ديگران بي غمي نشايد كه نامت نهند آدمي 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ یارا یارا گاهی دل ما را به چراغ نگاهی روشن کن 3 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ نفس باد صبا مشک فشان خواهد شد عالم پیر دگر باره جوان خواهد شد 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ منکه دیگه از د حالم بد میشه! 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ دوستی برگ گلی نیست که بر باد رود تشنه را آب محال است که از یاد رود 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ دارم من از فراقش در ديده صد علامت ليست دموع عيني هذا لنا العلامه 1 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ ياران موافق همه از دست شدند در پاي اجل يكان يكان پست شدند 1 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ همه عمر برندارم سر از این خمار مستی که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی ه رو واسه چی خوندی سارا جان؟ 2 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ ه رو واسه چی خوندی سارا جان؟ واسه این حرفت منکه دیگه از د حالم بد میشه! 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ ياران موافق همه از دست شدنددر پاي اجل يكان يكان پست شدند دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد زهشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد 2 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ دلا دیوانه شو دیوانگی هم عالمی دارد زهشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد :167: لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ داشت عباسقلی خان پسری پسر بی ادب و بی هنری اسم او بود علی مردان خان اهل منزل ز دستش به امان 6 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ نازنينا ما به ناز تو جواني داده ايم ديگر اكنون با جوانان ناز كن با ما چرا ؟ 6 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ از در در امدی و من از خود بدر شدم گویی کز این جهان به جهان دگر شدم 6 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ من شکسته ی بدحال زندگی یابم در آن زمان که به تیر غمت شوم مقتول ... 5 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ لبش ميبوسم و درميكشم مي به آب زندگاني برده ام پي نه رازش ميتوانم گفت با كس نه كس را ميتوانم ديد با وي 5 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ یوسف گمگشته با آید به کنعان غم مخور کلبه ی احزان شود روزی گلستان غم مخور 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۹۰ جدا شد یار شیرینت کنون تنها نشین ای شمع که حکم آسمان اینست اگر سوزی وگر سازی .... (درست گفتم؟!؟!) 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده