Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ مرداد، ۱۳۹۰ دلم ز صومعه بگرفت و خرقه سالوس کجاست دیر مغان و شراب ناب کجا 7 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ مرداد، ۱۳۹۰ ای دل اگر عاشقی در پی دلدار باش بر در دل روز و شب منتظر یار باش 4 لینک به دیدگاه
sarevan 9753 اشتراک گذاری ارسال شده در ۹ مرداد، ۱۳۹۰ شب گر رخ مهتاب نبیند سخت است لب تشنه اگر اب نبیند سخت است... 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ تو و طوبی و ما و قامت یار فکر هرکس به قدر همت اوست ... 4 لینک به دیدگاه
captain 9274 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ تا مطربان ز شوق منت آگهی دهند قول و غزل به ساز و نوا می فرستمت 4 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ توانا بو د هر که دانا بود زدانش دل پیر و برنا بود 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ دانست که خواهد شدنم مرغ دل از دست وز آن خط چون سلسله دامی نفرستاد... 3 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ در دیاری که در او نسیت کسی یار کسی کاش یارب که نیفتد به کسی کار کسی 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ یار مفروش به دنیا که بسی سود نکرد آنکه یوسف به زر ناسره بفروخته بود ... 4 لینک به دیدگاه
sanaz.goli 3471 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ درميان من وتو فاصله هاست گاه مي انديشم مي تواني تو به لبخندي اين فاصله را برداري 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ یا رب اندر دل آن خسرو شیرین انداز که به رحمت گذری بر سر فرهاد کند... 3 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ دلا تا کی در این زندان فریب این و ان بینی یکی زین چاه ظلمانی برون شو تا جهان بینی 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ یا رب این کعبه مقصود تماشاگه کیست که مغیلان طریقش گل و نسرین منست ... 3 لینک به دیدگاه
*Sanaz* 10640 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه 5 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ هنگام تنگدستی در عیش کوش و مستی کاین کیمیای هستی قارون کند گدا را .... 3 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ همیشه خودم را در پس یک در تنها دیدم گویی وجودم در پای این در جا مانده بود در گنگی ان ریشه داشت ایا زندگی ام صدایی بی پاسخ نبود؟ 2 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ اگر شیری اگر میری اگر مور گذر باید کنی اخر لب گور 3 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ روز مرگم نفسی مهلت دیدار بده تا چو حافظ ز سر جان و جهان برخیزم ... 4 لینک به دیدگاه
alimec 23102 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ مطلب طاعت و پیمان و صلاح از من مست که به پیمانه کشی شهره شدم روز الست 4 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ تکیه گاهم اگر امشب لرزید باید دست به دیوار گرفت با نفس های شبم پیوندی است قصه ام دیگر زنگار گرفت 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده