ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۸ نور از حيات گم شد و شور از شراب رفت اين تابناك تاج خدايان عشق بود در تند باد حادثه همچون حباب رفت اين قوي نازپرور درياي شعر بود در موج خيز علم به اعماق آب رفت!... لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۸ تو بوی آهوی خفته در پناهِ صخرهی خسته میدادی تو در پسِ جامههای عزادارانِ آينه پنهان بودی تو بوی پروانه در سايهسارِ ياس میدادی. لینک به دیدگاه
ALI* 880 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۸ یک روز دیوانه می شوم ! شاید برای حادثه باید گاهی کمی عجیب تر از این باشم با این همه تفاوت احساس می کنم که کمی بی تفاوتی بد نیست حس می کنم که انگار نامم کمی کج است و نام خانوادگی ام ، نیز از این هوای سربی خسته است امضای تازهء من دیگر امضای روزهای دبستان نیست لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۸ تو که امروز نگاهت به نگاهی نگران است باش فردا که دلت با دگران است 1 لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۸ تو را من زهر شیرین خوانم ای عشق که نامی خوش تر از اینت ندانم وگر هر لحظه رنگی تازه گیری به غیر از زهر شیرینت نخوانم تو که امروز نگاهت به نگاهی نگران استباش فردا که دلت با دگران است لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 بهمن، ۱۳۸۸ مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم وفاداران کویش را چو جان خویشتن دارم لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۸ ما بیغمان مست دل از دست داده ایم هم راز عشق و هم نفس جام باده ایم مرا عهدیست با جانانکه تا جان در بدن دارم وفاداران کویش را چو جان خویشتن دارم لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۸ ما بیغمان مست دل از دست داده ایم هم راز عشق و هم نفس جام باده ایم مرا عهدیست با جانانکه تا جان در بدن دارم وفاداران کویش را چو جان خویشتن دارم لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۸ میخواهم و میخواستمت تا نفسم بود می سوختم از حسرت و عشق تو بسم بود لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۸ میخواهم و میخواستمت تا نفسم بود می سوختم از حسرت و عشق تو بسم بود لینک به دیدگاه
maryam.mehregan 112 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۸ دلبر برفت و دل شدگان را خبر نکرد یاد حریف شهر و رفیق سفر نکرد لینک به دیدگاه
maryam.mehregan 112 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۸ دلبر برفت و دل شدگان را خبر نکرد یاد حریف شهر و رفیق سفر نکرد لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۸ دانی غم دوری از تو چه کرد با من و چها کرد اینجا غریبم غریبم ای عشق برگرد برگرد لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۸ دانی غم دوری از تو چه کرد با من و چها کرد اینجا غریبم غریبم ای عشق برگرد برگرد لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۸ دل میرود ز دستم صاحب دلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا دانی غم دوری از توچه کرد با من و چها کرد اینجا غریبم غریبم ای عشق برگرد برگرد لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۸ دل میرود ز دستم صاحب دلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا دانی غم دوری از توچه کرد با من و چها کرد اینجا غریبم غریبم ای عشق برگرد برگرد لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۸ امروز که محتاج توام جای تو خالیست فردا که بیایی به سراغم اثری نیست لینک به دیدگاه
monire 680 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۸ امروز که محتاج توام جای تو خالیست فردا که بیایی به سراغم اثری نیست لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۸ تا تو به خاطر منی کس نرود در دلم مهر تو چیست در جاهان تا ز تو مهر بگسلد امروز که محتاج توام جای تو خالیستفردا که بیایی به سراغم اثری نیست لینک به دیدگاه
eshagh_kh 466 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۸۸ تا تو به خاطر منی کس نرود در دلم مهر تو چیست در جاهان تا ز تو مهر بگسلد امروز که محتاج توام جای تو خالیستفردا که بیایی به سراغم اثری نیست لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده