ALI* 880 ارسال شده در 30 فروردین، 2010 نور از حيات گم شد و شور از شراب رفت اين تابناك تاج خدايان عشق بود در تند باد حادثه همچون حباب رفت اين قوي نازپرور درياي شعر بود در موج خيز علم به اعماق آب رفت!...
monire 680 ارسال شده در 30 فروردین، 2010 تو بوی آهوی خفته در پناهِ صخرهی خسته میدادی تو در پسِ جامههای عزادارانِ آينه پنهان بودی تو بوی پروانه در سايهسارِ ياس میدادی.
ALI* 880 ارسال شده در 30 فروردین، 2010 یک روز دیوانه می شوم ! شاید برای حادثه باید گاهی کمی عجیب تر از این باشم با این همه تفاوت احساس می کنم که کمی بی تفاوتی بد نیست حس می کنم که انگار نامم کمی کج است و نام خانوادگی ام ، نیز از این هوای سربی خسته است امضای تازهء من دیگر امضای روزهای دبستان نیست
monire 680 ارسال شده در 30 فروردین، 2010 تو که امروز نگاهت به نگاهی نگران است باش فردا که دلت با دگران است 1
eshagh_kh 466 ارسال شده در 30 فروردین، 2010 تو را من زهر شیرین خوانم ای عشق که نامی خوش تر از اینت ندانم وگر هر لحظه رنگی تازه گیری به غیر از زهر شیرینت نخوانم تو که امروز نگاهت به نگاهی نگران استباش فردا که دلت با دگران است
monire 680 ارسال شده در 30 فروردین، 2010 مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم وفاداران کویش را چو جان خویشتن دارم
eshagh_kh 466 ارسال شده در 31 فروردین، 2010 ما بیغمان مست دل از دست داده ایم هم راز عشق و هم نفس جام باده ایم مرا عهدیست با جانانکه تا جان در بدن دارم وفاداران کویش را چو جان خویشتن دارم
eshagh_kh 466 ارسال شده در 31 فروردین، 2010 ما بیغمان مست دل از دست داده ایم هم راز عشق و هم نفس جام باده ایم مرا عهدیست با جانانکه تا جان در بدن دارم وفاداران کویش را چو جان خویشتن دارم
monire 680 ارسال شده در 31 فروردین، 2010 میخواهم و میخواستمت تا نفسم بود می سوختم از حسرت و عشق تو بسم بود
monire 680 ارسال شده در 31 فروردین، 2010 میخواهم و میخواستمت تا نفسم بود می سوختم از حسرت و عشق تو بسم بود
maryam.mehregan 112 ارسال شده در 31 فروردین، 2010 دلبر برفت و دل شدگان را خبر نکرد یاد حریف شهر و رفیق سفر نکرد
maryam.mehregan 112 ارسال شده در 31 فروردین، 2010 دلبر برفت و دل شدگان را خبر نکرد یاد حریف شهر و رفیق سفر نکرد
monire 680 ارسال شده در 31 فروردین، 2010 دانی غم دوری از تو چه کرد با من و چها کرد اینجا غریبم غریبم ای عشق برگرد برگرد
monire 680 ارسال شده در 31 فروردین، 2010 دانی غم دوری از تو چه کرد با من و چها کرد اینجا غریبم غریبم ای عشق برگرد برگرد
eshagh_kh 466 ارسال شده در 31 فروردین، 2010 دل میرود ز دستم صاحب دلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا دانی غم دوری از توچه کرد با من و چها کرد اینجا غریبم غریبم ای عشق برگرد برگرد
eshagh_kh 466 ارسال شده در 31 فروردین، 2010 دل میرود ز دستم صاحب دلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد آشکارا دانی غم دوری از توچه کرد با من و چها کرد اینجا غریبم غریبم ای عشق برگرد برگرد
monire 680 ارسال شده در 31 فروردین، 2010 امروز که محتاج توام جای تو خالیست فردا که بیایی به سراغم اثری نیست
monire 680 ارسال شده در 31 فروردین، 2010 امروز که محتاج توام جای تو خالیست فردا که بیایی به سراغم اثری نیست
eshagh_kh 466 ارسال شده در 31 فروردین، 2010 تا تو به خاطر منی کس نرود در دلم مهر تو چیست در جاهان تا ز تو مهر بگسلد امروز که محتاج توام جای تو خالیستفردا که بیایی به سراغم اثری نیست
eshagh_kh 466 ارسال شده در 31 فروردین، 2010 تا تو به خاطر منی کس نرود در دلم مهر تو چیست در جاهان تا ز تو مهر بگسلد امروز که محتاج توام جای تو خالیستفردا که بیایی به سراغم اثری نیست
ارسال های توصیه شده