sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ کس چو حافظ نگشاد از رخ اندیشه نقاب تا سر زلف سخن را به قلم شانه زدند... 3 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ در کشور عشق هیچ کس رهبر نیست هیچ شاهی به گدایی سرور نیست... 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ تو دستگیر شو ای خضر پی خجسته که من پیاده می روم همرهان سوارانند... 1 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ داستانی نه تازه کرد اغاز ان زیغمای ما به ره شادان رفت و دیگر نه بر قفاش نگر بر خرابی ماش ابادان دلی از ما ولی خراب ببرد نیما 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ دوست می دارم من این نالیدن دلسوز را تا به هر نوعی که باشد بگذرانم روز را... 2 لینک به دیدگاه
Himmler 22171 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ اگر ان ترک شیرازی بدست ارد دل ما را به خال هندوش بخشم سمرقند و بخارا را لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ اگر دشنام فرمایی وگر نفرین دعا گویم جواب تلخ میزیبر لب لعل شکر خارا 2 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ ای قصر دل افروز که منزلگه انسی يا رب مکناد آفت ايام خرابت.... 2 لینک به دیدگاه
vahid hipodamus 7044 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ تا کی به تمنای وصال تو یگانه اشکم شود از هر مژه چون سیل روانه 2 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ هر كجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره،فكر،هوا،عشق،زمين مال من است ..... 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ تو از هر در که بازآیی به این خوبی و زیبایی دری باشد که از رحمت به روی خلق بگشایی... 1 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ يكسو بردم عارف يكسو كشدم عامي بازيچه ي هر دستي طفلانه چنين بايد... 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ دانی که چنگ و عود چه تقریر می کنند پنهان خورید باده که تعزیر می کنند... 3 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ دوش از مسجد سوی میخانه آمد پیر ما چیست یاران طریقت بعد از این تدبیر ما ما مریدان روی سوی قبله چون آریم چون روی سوی خانه خمار دارد پیر ما ...... 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ ای نفس خرم باد صبا از بر یار آمده ای مرحبا... 2 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ این عجب نیست که بی دیدن تومجنونم ذکر اوصاف تو مجنون بکند لیلا را ..... 2 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ ای مست شب رو کیستی؟آیا مه من نیستی؟ گر نیستی پس کیستی ،ای همدم تنهای من... 2 لینک به دیدگاه
unique1366 1752 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ نقش مستوری و مستی نه به دست من و توست آن چه سلطان ازل گفت بکن آن کردم.... 1 لینک به دیدگاه
felorans666 12046 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ نرو تو هم مثل من نمی تونی دووم بیاری نرو تو هم مثل من تو غصه کم میاری نرو 1 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 مرداد، ۱۳۹۰ ما جفا از تو ندیدیم و تو خود نپسندی آنچه در مذهب ارباب طریقت نبود... 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده