Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ دلت به وصل گل ای بلبل صبا خوش باد که در چمن همه گلبانگ عاشقانه توست 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ تاب من از تاب تو افزون تر است گرچه تو سرخي به نظر من سپيد 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ دل من در هوس روی تو این مونس جان خاک راهیست که در دست نسیم افتادست... 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ تا به كي نازي به حسن عاريت ما و من آيينه داري بيش نيست 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ تو غره بدان مشو که می مینخوری صد لقمه خوری که می غلام است آن را! 3 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ اي شب هجران كه يكدم در تو چشم من نخفت اينقدر با بخت خواب آلود من لالا چرا ؟ 2 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ اگر شیری اگر میری اگر مور گذر باید کنی اخر لب گور 2 لینک به دیدگاه
AFARIN 7196 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ روز هجران و شب فرقت يار آخر شد زدم اين فال و گذشت اختر و كار آخر شد 3 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ در هجر تو گر چشم مرا اب روان است گو خون جگر ریز که معذور نماندست 2 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ توانا بود هر که دانا بود زدانش دل پیر و برنا بود 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ دل میرود ز دستم صاحبدلان خدا را دردا که راز پنهان خواهد شد اشکارا 2 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ اگر حرفی بشاگردی دهد یاد رسد جان بر لب بیچاره استاد 2 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ دیریست که دلدار پیامی نفرستاد ننوشت پیامی و کلامی نفرستاد 2 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ در این دنیا کسی بی غم نباشد اگر باشد بنی ادم نباشد 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ در دایره قسمت ما نقطه تسلیمیم لطف انکه تو اندیشی حکم انچه تو فرمایی 5 لینک به دیدگاه
mehran rezaeian 1066 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ يك دهان نالان شده سوي شما هاي و هويي درفكنده در سما 5 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا بی وفا حالا که من افتاده ام از پا چرا 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ ای که طبیب خسته ای روی زبان من ببین کاین دم و دود سینه ام بار دلست بر زبان ... 4 لینک به دیدگاه
Fo.Roo.GH 24356 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ نگار من که به مکتب نرفت و خط ننوشت به غمزه مساله اموز صد مدرس شد... 4 لینک به دیدگاه
sadafv 6584 اشتراک گذاری ارسال شده در ۱۰ مرداد، ۱۳۹۰ دلق و سجاده ی حافظ ببرد باده فروش گر شرابش ز کف ساقی مهوش باشد.... 4 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده