Tamana73 28835 ارسال شده در 16 مهر، 2015 دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد به زیر آن درختی رو که او گلهای تر دارد 4
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 16 مهر، 2015 دلا نزد کسی بنشین که او از دل خبر دارد به زیر آن درختی رو که او گلهای تر دارد دوش دیدم که ملائک در میخانه زدندگل ادم بشرستندو به پیمانه زدند ساکنان حرم سطر عفاف ملکوت با من راه نشین باده مستانه زدند اسمان بار امانت نتوانست کشید قرعه فال به نام من دیوانه زدند دخترم! بند دلم غمگینم! شیشه عمر غبار آگینم! جوجه گم شده در توفانم! شاخه خم شده از بارانم! ای جگر پاره ام! ای نیمه من ! میوه عشق سراسیمه من! . . . . . 2
Tamana73 28835 ارسال شده در 16 مهر، 2015 نه هر کلکی شکر دارد نه هر زیری زبر دارد نه هر چشمی نظر دارد نه هر بحری گهر دارد 4
helma.b 3345 ارسال شده در 16 مهر، 2015 نه هر کلکی شکر دارد نه هر زیری زبر داردنه هر چشمی نظر دارد نه هر بحری گهر دارد در مذهب عاشقان قرار دگر است وین باده ناب را خمار دگر است هر علم که در مدرسه حاصل گردد کار دگر است و عشق کار دگر است... 9
Tamana73 28835 ارسال شده در 16 مهر، 2015 تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد 9
yanāl 2221 ارسال شده در 16 مهر، 2015 دوستان عیب من بیدل حیران نکنید گوهری دارم و صاحبنظری می جویم.... 8
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 16 مهر، 2015 دوستان عیب من بیدل حیران نکنید گوهری دارم و صاحبنظری می جویم.... میخواستم رها شوم از عاشقانهها دیدم که در نگاه تو حاصل نمیشود تا نیستی تمام غزلها معلّق اند این شعر مدتیست که کامل نمیشود. نجمه زارع 8
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 16 مهر، 2015 میخواستم رها شوم از عاشقانهها دیدم که در نگاه تو حاصل نمیشود تا نیستی تمام غزلها معلّق اند این شعر مدتیست که کامل نمیشود. نجمه زارع دیوانهام بخوان که به عقلم نیاورند دیوانهی تو است که عاقل نمیشود 5
دختر باران 18625 ارسال شده در 16 مهر، 2015 دوش در وقت سحر از غصه نجاتم دادند وندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند 6
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 16 مهر، 2015 دوش در وقت سحر از غصه نجاتم دادندوندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند سلام یه (در)اضافه نوشتی دنیا جهنمی ست کـــــــه در روز سرنوشت تصویرش از مخیله ی شیطان گذشته است 4
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 16 مهر، 2015 تکلیف پای عابران چیست؟ آیهای از آسمان فاصله نازل نمیشود خط میزنم غبار هوا را که بنگرم آیا کسی زِ پنجره داخل نمیشود؟ 4
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 16 مهر، 2015 تکلیف پای عابران چیست؟آیهایاز آسمان فاصله نازل نمیشود خط میزنم غبار هوا را که بنگرم آیاکسی زِ پنجره داخل نمیشود؟ دوباره “دیده اَمَت” زّل بزن به چشمانی که از حرارت ” من دیده ام ترا ” گرم است 4
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 16 مهر، 2015 دوباره “دیده اَمَت” زّل بزن به چشمانیکه از حرارت ” من دیده ام ترا ” گرم است ترا نگاه کنم هرچه روز تعطیل است مرا ببر به همین سینمای غیرمجاز تو ـ صحنههای رمانتیک و جملههای قشنگ که حفظ کردهای از فیلمهای غیرمجاز زبان به کام بگیر و شبیه مردم باش مباد دم بزنی از خدای غیرمجاز 4
alimec 23102 ارسال شده در 17 مهر، 2015 اي جان دارم ميخونم.. زان يار دلنوازم شكريست با شكايت گر نكته دان عشقي بشنو اين حكايت 6
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 17 مهر، 2015 اي جان دارم ميخونم..زان يار دلنوازم شكريست با شكايت گر نكته دان عشقي بشنو اين حكايت چیو دارین میخونین ای جان؟؟؟خُل بازیه منو میخونید؟مشاعره با خود:ws3: ============================================= تخلیض غزلم چیست غیر نام شما؟ ز یمن نام شما خود زبان من گویاست 4
helma.b 3345 ارسال شده در 17 مهر، 2015 تصـــــویـری از آینــــده با طـــرحِ عَــــــدَم می آورد عمری به رسمِ عاشقـی در گـل نظـــر کردم ولی گل با تمــــامِ خوشگـلی پیــشِ تو کـــم مـی آورد حتـــی رقـــابت بیــنِ تــو با گــل اگـــر برپـــا شود بلـبل بــه نفــعِ خوبیـَت صـــدها قســـم می آورد... 5
.sOuDeH. 16059 ارسال شده در 17 مهر، 2015 تصـــــویـری از آینــــده با طـــرحِ عَــــــدَم می آورد عمری به رسمِ عاشقـی در گـل نظـــر کردم ولی گل با تمــــامِ خوشگـلی پیــشِ تو کـــم مـی آورد حتـــی رقـــابت بیــنِ تــو با گــل اگـــر برپـــا شود بلـبل بــه نفــعِ خوبیـَت صـــدها قســـم می آورد... عشقم چرا 5تا مصرعه؟؟؟؟؟ اونی که شروع کردی مصرع دومه بیت قبلیه:hapydancsmil: اما عیب نداله بی بخلم خوتم ======================== دوش وقت سحر از غصه نجاتم دادند وندر آن ظلمت شب آب حیاتم دادند 4
Tamana73 28835 ارسال شده در 17 مهر، 2015 در این بازار عطاران مرو هر سو چو بیکاران به دکان کسی بنشین که در دکان شکر دارد 5
Dreamy Girl 6672 ارسال شده در 17 مهر، 2015 ﺩﺳﺖ ﺍﺯ ﺗﺤﺮﯾــﻢ ﻣﻦ ﺑــﺮﺩﺍﺭ ﺑﻌــﺪ ﺍﺯ ﺳﺎﻟﻬــﺎ ﺩﺭ " ﻭﯾـَﻦ " ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﭼﺸﻤﺎﻧﺖ ﺗﻮﺍﻓﻖ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﯾﻢ 5
roozbeh ameri 8439 ارسال شده در 17 مهر، 2015 ﺩﺳﺖ ﺍﺯ ﺗﺤﺮﯾــﻢ ﻣﻦ ﺑــﺮﺩﺍﺭ ﺑﻌــﺪ ﺍﺯ ﺳﺎﻟﻬــﺎ ﺩﺭ " ﻭﯾـَﻦ " ﺑﺮ ﺭﻭﯼ ﭼﺸﻤﺎﻧﺖ ﺗﻮﺍﻓﻖ ﮐﺮﺩﻩ ﺍﯾﻢ من زخم های بال و پرم خوب میشود من در هوای تو بپرم خوب میشود حتی تو یک نظر هم که نگاهم کنی بس است یک لحظه شانه های خودت را عصا کنی... 4
ارسال های توصیه شده