Anooshe 11040 این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۸۸ فکر کنم دیگه زیاد نیاز به توضیح نداشته باشه هر کس با حرف آخره بیت شعری که نفر قبل میذاره یه شعر جدید می نویسه و .... 62 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 19 شهریور، ۱۳۸۸ نصیحت گوش کن جانا که از جان دوستر دارند جوانان سعادتمند پند پیر دانا را ا... 15 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۸۸ ای که بی تو خودمو تک و تنها می بینم هر کجا پا میذارم تو رو اونجا میبینم :ws11: قبوله ؟ اگر اره پس م........................ 8 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۸۸ آره اینم واسه خودش یه شعریه مطرب کجاست تا همه محصول زهد و علم در کار چنگ و بربط و آواز نی کنم م... 9 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۸۸ مرا اميد وصال تو زنده ميدارد / و گر نه هر دمم از هجر تُست بيم هلاك ( حافظ ) ك ....... 8 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۸۸ کو یکی مرغی ضعیفی بیگناه / واندرون او سلیمان با سپاه 6 لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۸۸ هزار دشمنم ار ميكنند قصد هلاك / گرم تو دوستي از دشمنان چه باك ك ....... مرا اميد وصال تو زنده ميدارد / و گر نه هر دمم از هجر تست بيم هلاك 8 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۸۸ هزار دشمنم ار ميكنند قصد هلاك / گرم تو دوستي از دشمنان چه باك ك ....... مرا اميد وصال تو زنده ميدارد / و گر نه هر دمم از هجر تست بيم هلاك کنون که در چمن آمد گل از عدم بوجود بنفشه در قدم او نهاد سر به سجود 8 لینک به دیدگاه
Amin 6457 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۸۸ کنون که در چمن آمد گل از عدم بوجودبنفشه در قدم او نهاد سر به سجود در گل تیره یقین هم آب هست لیک زآن آبت نشاید آب دست 9 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۸۸ در گل تیره یقین هم آب هستلیک زآن آبت نشاید آب دست ترسم که اشک در غم ما پرده در شود وین راز سر به مهر به عالم سمر شود د... 8 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۸۸ درین درگه که گه گه که کوه و کوه که شود گاهی مشو غره به فردایت که ار فردا نهی آگه ه.................... 1 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۸ هر دم از این باغ بری میرسد تازه تر از تازه تری میرسد د... 1 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 شهریور، ۱۳۸۸ دلی دارم که درمانش تو باشی سری دارم که سامانش تو باشی ی.................... 1 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۸ یار اگر ننشست با ما نیست جای اعتراض پادشاهی کامران بود از گدائی عار داشت ت... لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۸ تو را با غیر می بینم، صدایم در نمی آید / دلم می سوزد و کاری ز دستم بر نمی آید مهدی اخوان ثالث د................. لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۸ دلم خزانه اسرار بود و دست قضا درش ببست و کلیدش به دلستانی داد د... 1 لینک به دیدگاه
EN-EZEL 13039 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۸ در اين سراي بي كسي كسي به در نمي زند به دشت پر ملال ما پرنده پر نمي زند د.................. 1 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۸ دریغ و درد که در جست و جوی گنج حضور بسی شدم به گدائی بر کرام و نشد د... لینک به دیدگاه
Abo0ozar 8637 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۸ دَرِ ميخانه بستند خدايا مپسند / كه دَرِ خانه تزوير و ريا بگشايند 1 لینک به دیدگاه
Anooshe 11040 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 22 شهریور، ۱۳۸۸ در شاهراه جاه و بزرگی خطر بسی است آن به کزین گریوه سبکبار بگذری ی... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده