سیندخت 18786 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ پاسخ جالب آلبرت انیشتین به خواستگارش !!! می گویند “مریلین مونرو ” یک وقتی نامه ای نوشت به ” البرت اینشتین ” که فکرش را بکن که اگر من و تو ازدواج کنیم بچه ها یمان با زیبایی من و هوش و نبوغ تو چه محشری می شوند ! اقای ” اینشتین ” هم نوشت : ممنون از این همه لطف و دست و دلبازی خانم .واقعا هم که چه غوغایی می شود ! ولی این یک روی سکه است . فکرش را بکنید که اگر قضیه بر عکس شود چه رسوایی بزرگی بر پا می شود ! 14 لینک به دیدگاه
ENG.SAHAND 31645 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ این پایینی آواتار سیندی نبود حالا دوزاریم افتاد عجب... پس علت داره 2 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ فکرش را بکنید که اگر قضیه بر عکس شود چه رسوایی بزرگی بر پا می شود ! صحبت های عمو آلبرت،همیشه واسه من دلنشین بوده. 2 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ صحبت های عمو آلبرت،همیشه واسه من دلنشین بوده. برای من هم همینجور 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ صحبت های عمو آلبرت،همیشه واسه من دلنشین بوده. .. . چه بی جنبه چایی نخورده عمو شدی !! اره درست میگی چمله هاش هم ساده اند هم با معنی مثلا:"در همان سطح فکری که مشکلاتمان را بوجود می آوریم، نمی توانیم مشکلات را حل کنیم".برای حل مشکلات باید سطح فکر خود را ارتقا دهیم. برای ارتقای سطح فکر باید در معرض آموزش و تعلیم تازه قرار بگیریم..." البرت انشتین 7 لینک به دیدگاه
arian ariaey 1755 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ من این مطلبو شنیده بودم ولی جالب اینه که طرف مرلین مونرو نبود , یعنی تصور می کنم شما اشتباه می کنین 1 لینک به دیدگاه
Waffen 15118 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ صحبت های عمو آلبرت،همیشه واسه من دلنشین بوده. این رنگی رنگی نوشتنت اعصاب بره من نزاشته... :imoksmiley: :w74: 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ این رنگی رنگی نوشتنت اعصاب بره من نزاشته... :imoksmiley: :w74: ای گفتی منم دارم دیونه میشم با این رنگی رنگی:w74: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ اتفاقا مریلین اصلا هم آدم خنگی نبود...شغلش جوری بود که باید خودش ملنگ نشون میداد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده