VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ هر چی میگم یه چیزی بگوهاااا!!! آروم!!:w00: 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ منبع معتبر دارین رو کنین.. سگ و گربه و سوسک و مار و از این چیزا میخورن ولی آدمخواری منبع میخواد.. لینک به دیدگاه
shaden. 18583 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ من و شقي باهم بالا اورديم چندش اور بود ادما ميتونم از هر موجودي پست تر بشن 1 لینک به دیدگاه
pari daryayi 22938 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ نتونستم نگاه کنم من یه جایزه می دم به کسی که یه چیز پیدا کنه که این چینی ها نمی خورن فقط یه چیزا نه بیشتر!!!! لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ بابا اینا الکیه..تو چین قوانین خیلی سفت و سختی هست..درسته اجازه سقط جنین میدن ولی این کارا دیگه خیلی .......حتما داره باز روشنگری میکنه... بیچاره ها آدمخوار نیستن که منظورت گسترش آگاهیه؟ و چون ما نمیخوریم اینها مشمئز کننده به نظر میادگرسنه باشیم گوشت مرده هم میخوریم! البته هیچ وقت دیگه اینقدر فقیر نمیشیم:دی این قضا 4000 دلاره...مخصوص افراد خیلی پولداره ...نه فقیر بیچاره ها!!! 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ منظورت گسترش آگاهیه؟ خوب حالا منبعت کو؟؟؟ لینک به دیدگاه
m.urbanism 186 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ آخه چه جوری می تونن بخورن وای من که باور نمی کنم ....:w00: 1 لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ خوب حالا منبعت کو؟؟؟ گیر دادی ها! منبع رجا نیوز سندش تو وزارت خارجه موجوده لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ 35 دقیقه به من وقت بدید برم منبع بیارم:4chsmu1: 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ گیر دادی ها! منبع رجا نیوز سندش تو وزارت خارجه موجوده لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ منبعی یافت نشد دروغه ساختگی نظر یک کارشناس درباره درستیه این: every site or reference given to support this 'fetal soup' story, leads back to each other for 'evidence' and 'sourcing', which, in itself, should be a HUGE red flag...another is that congressman frank wolf of virginia fell for it...he's a known idiot-sorry, no polite way to put it...another is that every site passing this story off as fact has an 'axe to grind' in support of the anti-abortion movement...and not one of them has shown any proof other than accusations that someone told someone who heard it from someone else...this is known as a 'blood libel' (google the term) and we Christians should be above that sort of rot 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 تیر، ۱۳۸۹ من و شقي باهم بالا اورديم چندش اور بود ادما ميتونم از هر موجودي پست تر بشن خواهر شقی هستی فهمیدم کشفت کردم فامیل سوم تویی:w00: تازشم غذای عیوناست نه ماها:banel_smiley_52: لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ منبعی یافت نشددروغه ساختگی نظر یک کارشناس درباره درستیه این: every site or reference given to support this 'fetal soup' story, leads back to each other for 'evidence' and 'sourcing', which, in itself, should be a HUGE red flag...another is that congressman frank wolf of virginia fell for it...he's a known idiot-sorry, no polite way to put it...another is that every site passing this story off as fact has an 'axe to grind' in support of the anti-abortion movement...and not one of them has shown any proof other than accusations that someone told someone who heard it from someone else...this is known as a 'blood libel' (google the term) and we Christians should be above that sort of rot :imoksmiley: لینک به دیدگاه
ayhan 2309 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۸۹ من قبلاعرض کردم.منبع تو وزارت خارجه موجوده........ لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده