yasi * m 5032 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر من کارتون اصلا درست نیست!!!!! واسه اینکه از نگرانی در بیاین آبروی اون بیچاره رو می برین همه جا زیر عکسش می نویسین گمشده!!!؟ یکی با من این کارو میکرد من اگه میخواستم برگردم هم بر نمیگشتم!! پس فردا حتما توو اخبارم میگن!! مسائل خصوصیتون رو خصوصی نگه دارید لطفا... 3 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر من کارتون اصلا درست نیست!!!!!واسه اینکه از نگرانی در بیاین آبروی اون بیچاره رو می برین همه جا زیر عکسش می نویسین گمشده!!!؟ یکی با من این کارو میکرد من اگه میخواستم برگردم هم بر نمیگشتم!! پس فردا حتما توو اخبارم میگن!! مسائل خصوصیتون رو خصوصی نگه دارید لطفا... درسته ...نباید تو زندگی و راهی که یه نفر انتخاب کرده دخالت کرد ...ولی کاش حداقل از خودش به خونوادش خبری میداد...اینجوری مادر بیچارش دق میکنه که ...:pichak29: 1 لینک به دیدگاه
Behrooz CE 550 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر من کارتون اصلا درست نیست!!!!!واسه اینکه از نگرانی در بیاین آبروی اون بیچاره رو می برین همه جا زیر عکسش می نویسین گمشده!!!؟ یکی با من این کارو میکرد من اگه میخواستم برگردم هم بر نمیگشتم!! پس فردا حتما توو اخبارم میگن!! مسائل خصوصیتون رو خصوصی نگه دارید لطفا... خوب گفتی ها تو. منم دقیقن باهات موافقم. چه معنی داره که یکی خودش خودش رو گم بکنه و دیگری بیاد براش اعلامیه و مژدگونی بذاره. کاش استارتر هم به نتیجه شما می رسید. 1 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۸۹ به نظر من کارتون اصلا درست نیست!!!!!واسه اینکه از نگرانی در بیاین آبروی اون بیچاره رو می برین همه جا زیر عکسش می نویسین گمشده!!!؟ یکی با من این کارو میکرد من اگه میخواستم برگردم هم بر نمیگشتم!! پس فردا حتما توو اخبارم میگن!! مسائل خصوصیتون رو خصوصی نگه دارید لطفا... درسته ...نباید تو زندگی و راهی که یه نفر انتخاب کرده دخالت کرد ...ولی کاش حداقل از خودش به خونوادش خبری میداد...اینجوری مادر بیچارش دق میکنه که ...:pichak29: خوب گفتی ها تو.منم دقیقن باهات موافقم. چه معنی داره که یکی خودش خودش رو گم بکنه و دیگری بیاد براش اعلامیه و مژدگونی بذاره. کاش استارتر هم به نتیجه شما می رسید. منم قبول دارم که نباید تو راهی که کسی انتخاب کرده دخالت کرد .... من کار محمد رو تا حدودی قبول دارم ..... اگه منم شجاعت اونو داشتم میرفتم و از دید آدما که هیچ از این دنیا خودمو محو میکردم . . . این تاپیک رو نزدم تا بگم کار محمد درست بوده یا اشتباه .... فقط دارم دنبال یه خبر از سلامتیش میگردم ، و فکر نکنم این کارم اشتباه باشه . . . تازه ! چرا میگین آبروشو میبریم ؟ اون دنبال هدفش رفته و این جای خجالت نداره .... 2 لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ به نظر من کارتون اصلا درست نیست!!!!!واسه اینکه از نگرانی در بیاین آبروی اون بیچاره رو می برین همه جا زیر عکسش می نویسین گمشده!!!؟ یکی با من این کارو میکرد من اگه میخواستم برگردم هم بر نمیگشتم!! پس فردا حتما توو اخبارم میگن!! مسائل خصوصیتون رو خصوصی نگه دارید لطفا... اخه ادما فقط واسه خودشون نیستن کهمادری که بچشو بزرگ کرده یا .... نمیدونم چرا هیچکی در نظر نگرفتهدف هر چی باشه ادم نباید دیگرانو دل نگرون کنه کنه لینک به دیدگاه
abie bicaran 2325 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ فقط می تونیم دعا کنیم تا خدا به دلش بندازه که باید برگرده و همه رو از این وضع نجات بده لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ اخه ادما فقط واسه خودشون نیستن کهمادری که بچشو بزرگ کرده یا ....نمیدونم چرا هیچکی در نظر نگرفتهدف هر چی باشه ادم نباید دیگرانو دل نگرون کنه کنه چی شد؟؟ پیدا نشد؟؟ نه دوست عزیز .... هنوزم که هنوزه نخواسته برگرده .... :shame: فقط می تونیم دعا کنیم تا خدا به دلش بندازه که باید برگرده و همه رو از این وضع نجات بده دقیقا ً لینک به دیدگاه
*sepid* 9772 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بــرگـــرد .... وقتـــه بــرگشتنـــه محـمــــد .... داره دیـــر میشــه .... بـیــــا . . . لینک به دیدگاه
ayhan 2309 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 آذر، ۱۳۸۹ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام بــرگـــرد .... وقتـــه بــرگشتنـــه محـمــــد .... داره دیـــر میشــه .... بـیــــا . . . شاید اگه نیاد خوشبخت تر باشه...... 1 لینک به دیدگاه
خورشيد 17 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 آذر، ۱۳۸۹ درود بي پايان... من خورشيدم... برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نميدونم كي آدرس وبلاگمو اينجا گذاشته و داره در مورد محمد مينويسه... محمد گم نشده كه دنبالش بگرديم... رفته... رفته تا به قول خودش راهشو تغيير بده... بگذريم... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده