.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ خب بگو ؛ فاطمه جون لطف میکنه بجات عکس میذاره دروازه تهرانه؟!!!! 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ 4-دروازه تهرانه؟!!!! خیر اسمش که این نیست لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ 4-دروازه تهرانه؟!!!! خیر اسمش که این نیست خوب اسمش چیه؟! یزد؟ اصفهان؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ خوب اسمش چیه؟!یزد؟ اصفهان؟ یهنی جفابو بگم؟؟؟؟ 5- یزد ؟ خیر 6- اصفهان ؟ خیر :6404: (اسمش دروازه تهران نیست . اما , اما .....) لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ پس تهرانه؟ دروازه شمیران؟ دروازه شاه عبدالعظیم؟ 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ 7- پس تهرانه؟ بلی ( اینو خودم گفتم ) 8- دروازه شمیران؟ خیر 9- دروازه شاه عبدالعظیم؟ خیر لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ خب بگو ؛ فاطمه جون لطف میکنه بجات عکس میذاره فاطیما جون میزاری بگم؟؟؟:ws3: 1 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ فاطیما جون میزاری بگم؟؟؟:ws3: زهرااااااااا , بگو دیگه :icon_razz: لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ زهرااااااااا , بگو دیگه :icon_razz: نه نه نه 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ خو بگو یگههههههههههه...... دروازه قران؟ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ زهرا!!!!! 12- دروازه قران؟ خیر راهنمایی: سردر هم هست لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ زهرااااااااااااااا.....بگو دیگههههههههه:w00: لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 خرداد، ۱۳۹۰ منو دعوا نکنید...گناه دارم..:w821: بخدا نمیونم عکس بزارم.. 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ بابا خودم عکس میزارم فقط تو بگو میخوای موضوعش چی باشه(خصوصی بگو) فقط جواب اینو بدههههههههههه:w00: لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ بابا خودم عکس میزارم فقط تو بگو میخوای موضوعش چی باشه(خصوصی بگو)فقط جواب اینو بدههههههههههه:w00: :w420: لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ :w420: ااااااااا....نه به جون خودم.....من فقط میخوام تکلیف روشن شه.....:icon_pf (34): خو به من چه اصن........ لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 9 خرداد، ۱۳۹۰ ااااااااا....نه به جون خودم.....من فقط میخوام تکلیف روشن شه.....:icon_pf (34):خو به من چه اصن........ راهنمایی: تو تهرانه سردر بنا تاریخیه قبلا دروازه بود خب حالا بگین دیگه لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده