Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اینجا چه خبره؟ خجالت بکشید...بزرگ شدید پست ها پاک می شه..... یه بار دیگه این موضوع تکرار شه تاپیک بسته می شه ! 4 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ بابا اینجا چه خبره؟....خجالت بکشید...قرار نیست چون یه نفر به هر دلیلی اطلاعاتش از اوون یکی بالاتره توبیخ بشه که.......میاین اینجا که به اطلاعاتتون اضافه بشه نه به اطلاعات و شعور هم بی احترامی کنید که...حالا این اقا اطلاعات معماریش خوبه ..توو این زمینه تحقیق کرده...علاقه داشته...قرار نیست منه نوعی چون معمارم از مثلا برق یا طراحی شهری یا عمران چیزی ندونم.....کنجکاو بودم حتما رفتم دنبالش تحقیق کردم...یه نفر از خونوادم توو این زمینه ها حتما فعالیت داشته چمیدونم....هر چی...ولی زشته این کارا......واسه خودمونیا میگم...در حد یک معمار نیست این کارا...... ببخش مهنازی من اینجا رو پر کردم... 3 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ اصلا" هر چی بوده...تقلب یا هر چیز دیگه...تموم شد رفت. با هم مهربون باشید.:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ [RTL][/RTL] خوب عکس بعدیو کی میزاره؟ مینا جان زحمتش با تو:flowerysmile: 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ نمیدونم تکراریه یا نه....ولی گذاشتمش فعلا.... 2 لینک به دیدگاه
Mahnaz.D 61915 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خونست؟ فرهنگسرا؟ توی کاشانه؟ 1 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اردیبهشت، ۱۳۹۰ خونست؟ بله فرهنگسرا؟ خیر توی کاشانه؟ خیر نارنجستانه؟ :icon_pf (34):خیر... 2 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ مال قاجاره؟بلی تهرانه؟ بله موزه و خانه مقدم؟ 3 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 اردیبهشت، ۱۳۹۰ موزه و خانه مقدم؟ ای جون دللللللللللللللللم....آفرین.....درسته:a030::icon_gol: خانه مقدم 4 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ سوال بعدی رو بذاریدددددددددد 2 لینک به دیدگاه
*mini* 37778 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ لیدی ارشیتکت عزیز...سوال بعدی با شماست 1 لینک به دیدگاه
lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 اردیبهشت، ۱۳۹۰ برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده