.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ ری و ماریا مرکز استاتا، موسسه تکنولوژی ماساچوست 3 لینک به دیدگاه
b4gher 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ کاملا درسته وخیلی هم جالبه که در اکتبر ۲۰۰۷، دانشگاه ام آی تی آمریکا از فرنک گری بخاطر طراحی مشکل دار ساختمان استاتای خود به دادگاه شکایت برد و ادعای خسارت نمود 5 لینک به دیدگاه
b4gher 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ من که هنگ کردم یه مقدار راهنمایی میکنین. 3 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ خوب از خطوطش مشخصه کار کی می تونه باشه:دی سعی می کنم اگه شد چند تا عکس دیگه ازش پیدا کنم! 3 لینک به دیدگاه
zahra22 19501 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 اسفند، ۱۳۸۹ به نظرت یکم سخت نیست؟؟؟؟:banel_smiley_52: 1 لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ یا خدا.......فرودگاهه؟؟ خیر بیمارستانه خیر لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ به نظرت یکم سخت نیست؟؟؟؟:banel_smiley_52: چرا سخته راهنمایی می کنم یه مرکز فرهنگیه لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ کار ریچاردمیر ؟ زاها حدید؟ اشناس......... ی جا دیدمش!!!!!! کجاش یادم نمیاد لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ 1.مرکز تجاریه؟ خیر 2.فرودگاهه؟؟ خیر 3.بیمارستانه خیر 4.کار ریچاردمیر ؟ خیر 5.زاها حدید؟ بله لینک به دیدگاه
~M~O~J~ مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ اهان یادم اومد تو کتاب زاها حدید دیده بودم........ . کتاب دادم به دوستم لینک به دیدگاه
.FatiMa 36559 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 اسفند، ۱۳۸۹ اهان یادم اومد تو کتاب زاها حدید دیده بودم......... کتاب دادم به دوستم لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده