shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ :hi:سلام بچه ها من این عکس رو گذاشتم ولی فقط اطلاعات کمی ازش دارم و بخاطر یک خاصیت ویژ ه ای که داشته گذاشتمتش .........اینم یک راهنمایی 2 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ 1- اروپاست ؟ بله 2- غرب اروپا ؟ خیر 3-شرق اروپا ؟ 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ طرفهای مرکز وشرق اروپاست 2 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ الان چی مهمه بیشتر در دنیا..........اینم راهنمایی 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ 1- اروپاست ؟ بله 2- غرب اروپا ؟ خیر 3-شرق اروپا ؟ طرفهای مرکز وشرق اروپاست 4-ایستگاهه کشتیه؟ خیر 5-تو کشور رومانی نیست؟ 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ شایدم باشه........می خواین عکس و عوض کنید؟:sorry: 2 لینک به دیدگاه
Atre Baroon 19624 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ شایدم باشه........می خواین عکس و عوض کنید؟:sorry: نه....اسم این بنارو سرچ کن تا اطلاعاتشو پیدا کنی 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ آخه هرچی سرچ می کنم همون اطلاعات ومی ده .........اسم کشورشم خیلی جدیده تا حالا نشنیدم و پیداهم نمیشه متأسفم دوستان:putertired::sorry: 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ خب راهنمایی می کنم ..یک ساختمان دولتیه....... 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ خب راهنمایی می کنم ..یک ساختمان دولتیه....... مجلس؟ وزارت خانه ؟ 1 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ 1- اروپاست ؟ بله 2- غرب اروپا ؟ خیر 3-شرق اروپا ؟ طرفهای مرکز وشرق اروپاست 4-ایستگاهه کشتیه؟ خیر 5-تو کشور رومانی نیست؟ خب راهنمایی می کنم ..یک ساختمان دولتیه....... 6-مجلس؟ خیر 7-وزارت خانه ؟ بله دوست گلم کاش یه سرچ کنی ببینی تو کدوم کشوره....اینجوری حدس زدن مشکله... لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده