Mahtab.r 778 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ اینم عکس ...:icon_pf (44): من عکسی نمی بینم. 4 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ ای بابا ... دوباره عکسه رفت ... با اجازه ی کیمیا ... دوباره عکسشون رو آپلود می کنم و میزارم ... 1 لینک به دیدگاه
partow 25305 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 مرداد، ۱۳۸۹ کیمیا... جواب میبد بود که دوستان گفتن ... یا چیز دیگه ای هستش؟ :icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
sarai 769 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 مرداد، ۱۳۸۹ كيميا چرا جواب نمي دي ميبد فقط جواب بود 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 مرداد، ۱۳۸۹ تو میبده ولی چی هست اسم مکان رو بگین؟ 4 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ به سوال هاي من كه جواب ندادي كيميا جان ! 2 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ خونه هست ؟آب انباره ؟ نه گلم نه خونه است نه آب انبار 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ میتونم یه کمک اساسی کنم ولی جواب لو میره حالا بگم یا نه؟ 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ میتونم یه کمک اساسی کنم ولی جواب لو میرهحالا بگم یا نه؟ بوگو نترس لو نميره 3 لینک به دیدگاه
Miladt 3681 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 مرداد، ۱۳۸۹ بيشتر اين شكل و شمايلش ميخوره يه قلعه اي چيزي باشه كه گوبا قلعه ميبد نبود!!حالا تو راهنماييت رو بكن ببينيم ميتونيم بحدسيم يا نه!! 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ یه چیز بین راهیه ولی کاروانسرا نیست 3 لینک به دیدگاه
Afsaneh.M 19632 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ 1- توي شهرهاي مركزي يعني كويريه؟ بله 2-يزد هست ؟ بله 3- ميبد؟ بله 4- خونه هست ؟ خير 5- آب انباره ؟ خير 6- اين احيانا قلعه ميبد نيست؟ خير 7-چاپارخانه ميبد ؟ 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ آآآآآآآآاافرین خودشه چاپارخانه میبد 3 لینک به دیدگاه
kimia 4172 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، ۱۳۸۹ نه برف، نه باران، نه گرما و نه تاريكى شب، چاپاران ايرانى را در رسيدن به مقصد باز نمىدارد.» اين جمله معروف هرودوت مورخ يونانى درباره چاپاران (پستچىهاى) دوره هخامنشيان است و نظم و ترتيب اين سيستم ارتباطى در زمان پارسيان را نشان مىدهد. ايرانيان اولين ملتى در جهان بودند كه سيستم ارتباطى چاپارى را ابداع و به جهانيان عرضه داشتند. در اين دوره سراسر كشور ايران با جادههاى وسيع به يكديگر متصل مىشدند و در مسير طرق و شوارع براى تعويض اسبان و استراحت مسافران ايستگاههايى بهنام چاپارخانه ساخته بودند.سيستم ارتباطى چاپارى كه در زمان داريوش هخامنشى (521 تا 481 ق.م) ابداع گرديده بود، بدين شكل بود كه در فواصل معينى (چهار فرسنگ) اماكنى مجهز جهت استراحت و تعويض و تغذيه بهنام چاپارخانه احداث مىكردند تا چاپار يا پستچى طول مسير را سريع و بهراحتى طى نموده تا به مقصد برسد. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده