*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ جوابو میزارم دفتر معماری lonica در پارک تحقیقاتی کمبریج معماران : شرکای RH ساخت : 1994 این پروژه در زمان کمی ( 18 ماه) ساخته شده است . این بنا با تهویه طبیعی و بهره مندی مناسب از نور خورشید طراحی شده است که امکان استفاده ی 24 ساعته ی کارمندان همراه با سامانه های کامپیوتری را فراهم می کند . پلان به قطعات با عرض کم تقسیم و از یک آتریوم در وسط ساختمان استفاده شده به صورتی که اجازه می دهد قسمت های خاصی از بنا در طول سال تهویه طبیعی داشته باشند. انرژی مصرف شده در یک سال برابر KW/m2/year 100 است که تقریبا نصف مصرف متداول است . این ساختمان سه طبقه از ضلع شمالی رو به ترافیک است و یک نمای آجری با بازشوهای معمولی در آن قرار گرفته است که دفتر های اداری با عمق m 10 را در پشت خود دارد. این بخش قابلیت تغییر عملکرد داشته و رستوران و سرویس های بهداشتی نیز در این قسمت قرار دارند. در این بخش جنوبی ، در پشت شبکه ی نورشکن ها و سایبان ها که به یک آبگیر و باغ باز می شود دفاتر با پلان باز قرار گرفته که از 8 الی 12 متر عمق دارند. شرق و غرب بنا نیز با دیوار آجری بسته شده است. میان شمال و جنوب یک فضای 45 متری قرار دارد که سقف آن شفاف است و یک نورگیر طبیعی محسوب می شود همین طور به هوای داخل اجازه ی تهویه به سمت برج های بالای ساختمان را می دهد . بیشترین عمق داخلی در مرکز بنا 26 متر است. طراحی شمال و جنوب بنا با محیط اطراف سازگار است. شمال با 30% بازشو که حداقل آن برای یک فضای اداری است باعث کم شدن و هدر رفتن گرما و گرفتن نور کافی و نیامدن صدا به داخل می شود . جنوب 65% بازشو دارد و باعث ورود نور بیشتر به فضای اداری می شود اما با وجود سایبان ها گرم شدن بیش از اندازه را پیش گیری می نماید. سامانه تهویه ساختمان بسیار پیچده است و ترکیبی از تهویه طبیعی و مکانیکی بوده که در فصول مختلف یکی از آنها به کار می افتد . در فصول بهار و پاییز از سامانه طبیعی و در زمستان و تابستان از سامانه مکانیکی استفاده می شود. دفاترشمالی به صورت مکانیکی تهویه می شوند تا احتیاج به باز کردن پنجره ها به جاده ی پر صدا نباشد. ساختمان با پنجره های دستی و خودکار هوا را به داخل کشیده و سپس گرما را از آتریوم بالا می رود و از 6 برج خنک کننده خارج می شود. فضاهای داخلی دارای سقف های بتنی هستند تا پیک دما پیش نیاید. تهویه مکانیکی فقط از طریق کف انجام می شود . در فصل سرما دریچه ها و پنجره ها بسته و پمپ مکانیکی گرما کار می کند. در ساختمان پخش نور مهم تر از گرفتن نور زیاد است . در این ساختمان ، استفاده از نور روز برای کمتر کردن استفاده از برق است که نباید چشم زدگی ایجاد کند زیرا اکثر فضاهای نورگیر اداری بوده و ممکن است دید نمایشگر رایانه ها مختل شود. دفعه بعدی یه تصویر میزارم هر کس جواب داد ، 50 امتیاز از امتیازای خودم بهش میدم فعلا یه نفر بیاد تصویر بعدی رو بزاره 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ با اجازه دوستان تصویر بعد رو من میذارم : 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ ریچارد میر ؟ بله :hapydancsmil::hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ ریچارد میر ؟ بله موزه؟ بله فکر کنم جواب رو میدونی 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ ریچارد میر ؟ بله موزه؟ بله در ایتالیا؟ خیر 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ ریچارد میر ؟ بله موزه؟ بله در ایتالیا؟ خیر گتی سنتر ؟ بله آفرین :hapydancsmil::hapydancsmil: اطلاعات بیشتر در این تاپیک : مجتمع فرهنگی هنری گتی سنتر 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ اینجوری خوبه؟ ایندفعه دیگه به تبعیت از حرفت مستقیم نگفتم یه دونه ام اشتباه گفتم تا تنوع شه 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ اینجوری خوبه؟ ایندفعه دیگه به تبعیت از حرفت مستقیم نگفتم یه دونه ام اشتباه گفتم تا تنوع شه من شوخی کردم اگر جوابی رو بلدید مستقیم بگید 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ کاخ الحمرا در اسپانیا :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ کاخ الحمرا در اسپانیا :hapydancsmil: نه.اشتباهه. 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ نه.اشتباهه. ولی من مطمئنم که درسته اینم مدرک : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ ولی من مطمئنم که درسته اینم مدرک : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام نه.شوخی کردم اینو گفتم تا دیگه اینجوری یه دفعه نگی... آفرین. 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده