*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ چند تا راهنمایی میکنم ، اگه تا فردا نتونستید حدس بزنید ؛ جوابشو میزارم راهنمایی : اولین ساختمان اداری عظیم است که در دهه 1990 در نیویورک ساخته شد. معماران: شرکت معماران فوکس و فول ببین بیخیال من هرچی تلاش داشتم بکار گرفتم... 2 لینک به دیدگاه
moein.s 18983 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ شرکت معماران فوکس و فلو مد نظرتونه؟ چون نوشتین فوکس و فول. 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ باشه خودم جوابشو میزارم ساختمان فورتایمز نیویورک معماران: شرکت معماران فوکس و فول طراحان سامانه VP: معماران کیس و کاتکارت این آسمان خراش 48 طبقه ، اولین ساختمان اداری عطیم است که در دهه 1990 در نیویورک ساخته شد. برای نگه داشتن استانداردهای محیطی، شرکت دُرِست مالک این آسمان خراش یک سری تمهیدات وسیعی که به سلامت و افزایش کارآمدی ساختمان منجر می شود را در پیش گرفته است: ·عایق کاری دیوار با مقاومت حرارتی R=20 ؛ ·پنجره ها با ضریب انتقال حرارتی u=./3 و ضریب سایه اندازی ./3 ·پنجره های با کارایی بالا و دیواره ای جداکننده مناسب که اجازه ی نفوذ حداکثر نور طبیعی را به داخل می دهند؛ ·چراغ های الکتریکی کم مصرف فلورسنت؛. ·فن ها و پمپ های با سرعت متغیر و با کارآیی بالا ·گازهای طبیعی عاری از CFC وHCF خنک کننده/ گرم کننده ·صفحه های یک پارچه فتولتاییک در دیوارهای پرده ای ساختمانی 15KWاین نوع دیوار یکی از اقتصادی ترین سامانه های فتوولتاییک است که در فضاهای شهری نصب می شود. این ساختمان نشانگر روشی است که در آن پاکیزگی، سکوت، انرژی خورشیدی در یک مقیاس وسیع مورد حداکثر استفاده قرار گرفته است. از آنجایی که این ساختمان یکی از بلندترین ساختمانهای در دست ساخت در مکان مورد نظر بوده و در یکی از متراکم ترین محیط های شهری در جهان واقع شده است، قسمتهای بهینه برای پوسته PV از طبقات 37 تا 47 در نمادهای جنوبی و شرقی واقع شده است. تصویر بعدی رو یه نفر بزاره 4 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ اینو هرکی اشتباه بگه می زنمش :vahidrk: : 3 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ خانه وانا ونتوري درسته شانس آوردی 2 لینک به دیدگاه
R.Irankhah 25490 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ برج کریستال مسکو بله خودشههههه :hapydancsmil: ایول 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ تصویرو عوض میکنم : این یکی هم زیاد سخت نیست 2 لینک به دیدگاه
*pedram* 21266 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ ایندفعه دیگه واقعا آسونه آره واقعا مخوای تصویرو عوض کن... 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ راهنمایی میکنم یه دفتر معماریه 3 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ 1- آمریکا : خیـــــــــــر 2- اروپا : بــــــــــــــله 1 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ 1- آمریکا : خیـــــــــــر 2- اروپا : بــــــــــــــله 3- دفتر کار رنزو پیانو : خیـــــــــــر راهنمایی : سال ساخت 1994 ، معمارای : شرکای rh 2 لینک به دیدگاه
*Cloudy sky* 22513 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۹۱ 1- آمریکا : خیـــــــــــر 2- اروپا : بــــــــــــــله 3- دفتر کار رنزو پیانو : خیـــــــــــر 4- دفتر ریچارد میر : خیـــــــــــر راهنمایی : سال ساخت 1994 ، معمارای : شرکای rh راهنمایی 2 : تو پارک تحقیقاتی کمبریج قرار داره دفتر معماری ...................در پارک تحقیقاتی کمبریج 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده