رفتن به مطلب

من اعتراض دارم!!!!

DCBA

ارسال های توصیه شده

من اولین خاطرات اسپممو تو انجمن با امین دارم.اصلا"اصول هفتگانه اسپم رو امین یادم داده.حالا بزاره بره؟مگه دست خودشه؟

با روحیه ای بالاتر از قبل بر میگرده.مطمئنم.

ولی بچه ها اینهمه تاپیک میزنیم با جمله های قشنگ درباره گذشت و نرمش و تحمل و ...امضاهای ما پای هر کدوم هم نشانه تایید ماست.ولی واقعا" چرا نمیتونیم خودمونو کنترل کنیم و همونی باشیم که دلمون میخاد؟افقط قشنگی جمله ها برامون جذابه؟

با گذشت و نرمش و تحمل موافقم....ولی باور کنید امروز یه مقدار صبر بچه ها از جمله خودم سر ریز کرده بود.....که با درایت سهیل فعلا بحث در حالت pending قرار داره!!!!!:ws37:

اما هر چیزی حدی داره!!!!! کاش فقط حواسموون به حد و مرز مسائل باشه!!!!:girl_yes2:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 81
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

با گذشت و نرمش و تحمل موافقم....ولی باور کنید امروز یه مقدار صبر بچه ها از جمله خودم سر ریز کرده بود.....که با درایت سهیل فعلا بحث در حالت pending قرار داره!!!!!:ws37:

اما هر چیزی حدی داره!!!!! کاش فقط حواسموون به حد و مرز مسائل باشه!!!!:girl_yes2:

این انجمن با همه کاربراشو دوس دارم.خصوصا" کسایی که توتالار آزاد بیشتر هستن.بهشون عادت کردم.اصلا" دوس ندارم کسی از جمعمون کم بشه.از باشگاه آمدیم اینجا که همه دور هم باشیم.باور کن من تو مهندسان زیاد مشکلی نداشتم.اما وقتی دیدم بچه ها نیستن به منم دیگه حال نمیداد.طرز فکر خیلیا رو قبول ندارم ولی دوس دارم همه دور هم باشیم.

• Like 3
لینک به دیدگاه
این انجمن با همه کاربراشو دوس دارم.خصوصا" کسایی که توتالار آزاد بیشتر هستن.بهشون عادت کردم.اصلا" دوس ندارم کسی از جمعمون کم بشه.از باشگاه آمدیم اینجا که همه دور هم باشیم.باور کن من تو مهندسان زیاد مشکلی نداشتم.اما وقتی دیدم بچه ها نیستن به منم دیگه حال نمیداد.طرز فکر خیلیا رو قبول ندارم ولی دوس دارم همه دور هم باشیم.

باهاتون موافقم که یه همچین تاپیکی زدم....منو که اصلا کسی نمیشناخت تو باشگاه....ولی من خیلی از بچه هارو میشناختم ....البته از رو پستاشون فقط!!!

در هر صورت ....این کوچکترین کاری بود که میتونستم برا امین بکنم....

منم دوس ندارم کسی از جمعمون کم بشه...اونم با دلخوری!!!:ws37:

• Like 1
لینک به دیدگاه
بچه ها همه دست بزنید بخونیم :

امین باید برقصه . از ofakur نترسه!

من موندم مگه عزرائیل هم با مرام میشه؟:ws52:

باور کن میشه!

موقع قبض روح مرام میزاره یارو رو نمیکشه:w58:

اگه نمیکشه پس چیکار میکنه؟:ws52:نکنه ..............؟آره میلاد؟

آره....:icon_pf (34):

:icon_pf (34):

من عزرائیل نمیخام.

:banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4::banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4: :banel_smiley_4:

بابا نکنین این کارارو....بزارید این دوتا دسته گل برگردن بعد اسپم کده بکنید این تاپیک بدبختو!!!!:ws3:

• Like 5
لینک به دیدگاه

امین بر میگرده.........مثل کبوترای حرم که یه وقتایی دلگیر میشن............امین عزیزه............زحمت هم زیاد کشیده...............بر میگرده تو یه هیبت دیگه..............اگه بر نگرده یه مینی بوس میگیریم .........میریم خونه شون :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

• Like 7
لینک به دیدگاه
امین بر میگرده.........مثل کبوترای حرم که یه وقتایی دلگیر میشن............امین عزیزه............زحمت هم زیاد کشیده...............بر میگرده تو یه هیبت دیگه..............اگه بر نگرده یه مینی بوس میگیریم .........میریم خونه شون :icon_gol::icon_gol::icon_gol:

دیگه حتما" میاد:w16:

• Like 4
لینک به دیدگاه

ایشون که وقتی حتی تاپیکت را انتقال میداد و یا قفل میکرد.

اینقدر با احترام اینکار را میکرد که ادم هیچ وقت ناراحت نمیشد

حالا یکی به ما بگه جریان چی بوده؟

با کی مشکل پیدا کرده؟

• Like 3
لینک به دیدگاه
مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.

• اضافه کردن...