DCBA 8191 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ من الان نیستم...بیاید دیگه...من رفتم بخوابم...راحت باشید...پروفایل من بدون اسپم 304صفحه جلو رفته...3-4تا اسپم چیکارش میخواد بکنه آخه؟:smiley (18): اصلا خوشم نمیاد بیام پروفایلت اسپمبریم پروفایل میلاد میکشم جفتتونو!!!!:w00: :w00: 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها هوتن نیست بریم اونجا؟ سمنی....آمار هوتنو خوب داریاااااا 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ بچه ها هوتن نیست بریم اونجا؟ هر وقت خواستی پا شو بیا پروفایل من اسپم بده.. 3 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ میکشم جفتتونو!!!!:w00: :w00: انقدر بچه مو اذیت نکنین:w00: برین یه جا دیگه اسپم کنییین!!!:ubhuekdv133q83a7yy7 منم صدا کنین!!! 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ سمنی....آمار هوتنو خوب داریاااااا :banel_smiley_4::banel_smiley_4: 2 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ سمنی....آمار هوتنو خوب داریاااااا آره خفن تو نخه!!! 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ سمنی!!!!:w00: اصلا از صدا کردنت خیلی خوشم میاد!!!! من نمیدونم.....هردوشون باید برگردن!!!!:w00: بگید کجان این دوتا برم کشون کشون بیارمشون.:w00::w00: این همه ادمو معتله خودشون کردن. کجایین بیاین دیگه وگرنه من میاما...........:167: 3 لینک به دیدگاه
M_Archi 7762 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ امین که نرفته!! حالا که نرفته هم اینقد اینجوری میگید تا بذاره بره؟؟ 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ امین که نرفته!! حالا که نرفته هم اینقد اینجوری میگید تا بذاره بره؟؟ نه ما اینجوری میگیم که اگه خواست بره...حواسشو جمع کنه نره!!!!:w00: 3 لینک به دیدگاه
anthonio montana 3249 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ امین که نرفته!! حالا که نرفته هم اینقد اینجوری میگید تا بذاره بره؟؟ معلومه که نرفته...امین دوست داریم:icon_gol: 4 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ :w00:در ضمن اسپم نکنین!!!!:w00: من خودم پایه اسپمم...ولی این تاپیک الان وقته اسپمش نیست!!!! 3 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ نه ما اینجوری میگیم که اگه خواست بره...حواسشو جمع کنه نره!!!!:w00: بیچاره اگه کاری هم پیش میومد می خواست بره دیگه نمی تونه!!!:gnugghender: 3 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ معلومه که نرفته...امین دوست داریم:icon_gol: :icon_gol: :icon_gol: :icon_gol: 1 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ معلومه که نرفته...امین دوست داریم:icon_gol: :icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol::icon_gol: 2 لینک به دیدگاه
مهندس خوش فکر 11397 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ :w00:در ضمن اسپم نکنین!!!!:w00: من خودم پایه اسپمم...ولی این تاپیک الان وقته اسپمش نیست!!!! خب راست میگه دیگه. بجای این حرفها یکی بره تو پروفایلشون بگه پاشن بیان اینجا................:w00::w00::w00: 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ من اولین خاطرات اسپممو تو انجمن با امین دارم.اصلا"اصول هفتگانه اسپم رو امین یادم داده.حالا بزاره بره؟مگه دست خودشه؟ با روحیه ای بالاتر از قبل بر میگرده.مطمئنم. ولی بچه ها اینهمه تاپیک میزنیم با جمله های قشنگ درباره گذشت و نرمش و تحمل و ...امضاهای ما پای هر کدوم هم نشانه تایید ماست.ولی واقعا" چرا نمیتونیم خودمونو کنترل کنیم و همونی باشیم که دلمون میخاد؟افقط قشنگی جمله ها برامون جذابه؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده