DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ آتش بستا سهیل بیاد [/quote] :girl_yes2:تایید میشه!!!! :girl_yes2: 2 لینک به دیدگاه
am in 25041 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ من هیچ بحثی با هیشکی ندارم! یه سری حرفا رو به سمن زدم خواست میگه نخواستم ولش! فقط یه چیز: این جناب فکوری که نسبت به تاپیکهاش حساسه روزی ۵-۶ تا راپورت تاپیکا رو میده که اله و بله یه خواهش دارم، از جلد ایرانی بی قانون بیاین بیرون و ظاهرسازی نکنین پست آخرم تو این تالار بود و شاید هم انجمن بای همگی 9 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ ... .همدیگه رو چرا اما بی اجترامی نه ...... بي احترامي کار بديه پیانیست؟؟؟:w00: مگه چیه؟؟؟ بچه ها دارن حرفشونو میزنن دیگه!!!!! ما که هنوز سطل آشغال آتیش نزدیم که!!!! کم کم ادامه بدين به اونجا هم ميکشه 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ من هیچ بحثی با هیشکی ندارم!یه سری حرفا رو به سمن زدم خواست میگه نخواستم ولش! فقط یه چیز: این جناب فکوری که نسبت به تاپیکهاش حساسه روزی ۵-۶ تا راپورت تاپیکا رو میده که اله و بله یه خواهش دارم، از جلد ایرانی بی قانون بیاین بیرون و ظاهرسازی نکنین پست آخرم تو این تالار بود و شاید هم انجمن بای همگی امین!!!!:w00: چرا میری؟؟؟ وایسا خوب!!!!! به خدا دوستانه هم میشه حل کرد.....بمون !!!:w00: 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ یکی میشه به من بگه اینجا چه خبر هستش؟ تعدادی خس و خاشاک اومدن این انجمن رو بهم بزنن کور خوندن ما دست این افراد رو قطع میکنیم:banel_smiley_52: ملت بدانند که ما پا پس نمی کشیم و تا اخرین قطره خونمون از حق مدیران دفاع می کنیم 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ من هیچ بحثی با هیشکی ندارم!یه سری حرفا رو به سمن زدم خواست میگه نخواستم ولش! فقط یه چیز: این جناب فکوری که نسبت به تاپیکهاش حساسه روزی ۵-۶ تا راپورت تاپیکا رو میده که اله و بله یه خواهش دارم، از جلد ایرانی بی قانون بیاین بیرون و ظاهرسازی نکنین پست آخرم تو این تالار بود و شاید هم انجمن بای همگی خب امین جان اون حرفا رو اینجا هم بگو شاید فکور و بقیه هم قانع شدن 2 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ ديگه دارم کم کم قاط ميزنما بسه ديگه.......:w00: خجالت بکشيد تو يه فضاي مجازي هم نميتونيد همديگرو تحمل کنيد....... :w00: اين لوس بازيا چيه ديگهههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه :w00: اه اه :w00: اخوی هی ما میزنیم دنده خری میگیم بیخیال.................باز دوباره میایم میبینیم.......ورداشته منتقل کرده................ماها خوب همدیگه رو میشناسیم.............حداقل بعد این همه مدت.............اگه داد مون در اومده بخاطر سوء مدیریته اقای پیانیست گفتی دنیای مجازی ....خوب تو دنیای واقعی که باید خفه شیم ........حرف نزنیم...........حرف بزنیم...........باطومو میزنه تو دهنمون................... اومدیم مجازی همه محدودیت ها رو هم گفتیم چشم رعایت میکنیم.................درد ما الان سوء مدیریته..........ناپدید شدن تاپیکهاییه که با علاقه و صرف وقت توش چیز نوشتیم و منتظر جواب دوستانمونیم که میایم میبینیم بردن گذاشتن تو پستو وقتی یه تاپیکی منتقل میشه مثل اینه که مهمان بشی تو یه خونه .............صاحب خونه بندازدت بیرون بگه جای شما اینجا نیست بزار اعتراض انجام شه..................اگه اعتراض گفته نشه ............کم کم بچه ها میرن...........برو تو باشگاه یه سر بزن ...........فکر کنم الان دبستانیا عضوشن............حرفاشونو بخون خوب این جو خوب رو ما نمیخوایم از دست بدیم وگرنه اعتراض نمیکردیم..........ولش میکردیم میگفتیم به لیوان سمت چپمون که داره خراب میشه..............ما میخوایم درست شه.........همین 5 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ سهیل بیاد نیاد زیاد فرقی نمیکنه من نظرمو راجب به موندن و رفتن فکورم گفتم تو چند پست ..فقط قابل توجه اون مدیری که ادعای عقل کلیش میشه تو امضاشم یه جورایی گفته هر حرفی هر جایی حریدار نداره ..اینجا وقتی همه میگن میخوایم شما نمیتونید و اشتباه میکنید که بگید نه ..اوکی ؟ 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ من هیچ بحثی با هیشکی ندارم!یه سری حرفا رو به سمن زدم خواست میگه نخواستم ولش! فقط یه چیز: این جناب فکوری که نسبت به تاپیکهاش حساسه روزی ۵-۶ تا راپورت تاپیکا رو میده که اله و بله یه خواهش دارم، از جلد ایرانی بی قانون بیاین بیرون و ظاهرسازی نکنین پست آخرم تو این تالار بود و شاید هم انجمن بای همگی مشهدی ها یه تیکه کلام دارن که در اینجور موقع ها استفاده میکنن اون هم اینه بشین یره نون و ماستت رو بخور دههههههههههه یعنی چی ؟:167: چه معنی میده مدیر در بره؟ 1 لینک به دیدگاه
pianist 31129 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ اخوی هی ما میزنیم دنده خری میگیم بیخیال.................باز دوباره میایم میبینیم.......ورداشته زرت منتقل کرده................ماها خوب همدیگه رو میشناسیم.............حداقل بعد این همه مدت.............اگه داد مون در اومده بخاطر سوء مدیریته اقای پیانیست گفتی دنیای مجازی ....خوب تو دنیای واقعی که باید خفه شیم ........حرف نزنیم...........حرف بزنیم...........باطومو میزنه تو دهنمون................... اومدیم مجازی همه محدودیت ها رو هم گفتیم چشم رعایت میکنیم.................درد ما الان سوء مدیریته..........ناپدید شدن تاپیکهاییه که با علاقه و صرف وقت توش چیز نوشتیم و منتظر جواب دوستانمونیم که میایم میبینیم بردن گذاشتن تو پستو وقتی یه تاپیکی منتقل میشه مثل اینه که مهمان بشی تو یه خونه .............صاحب خونه بندازدت بیرون بگه جای شما اینجا نیست بزار اعتراض انجام شه..................اگه اعتراض گفته نشه ............کم کم بچه ها میرن...........برو تو باشگاه یه سر بزن ...........فکر کنم الان دبستانیا عضوشن............حرفاشونو بخون خوب این جو خوب رو ما نمیخوایم از دست بدیم وگرنه اعتراض نمیکردیم..........ولش میکردیم میگفتیم به لیوان سمت چپمون که داره خراب میشه..............ما میخوایم درست شه.........همین آره داداش اعتراض خوبه ولي قهر و ناز و... کار درستي نيست بنظرم بهتره وقتي مشکلي با هم پيدا ميکنيم با ارامش و با صحبت کردن حلش کنيم تا اينکه يهو قاطي کنيم و حرکات عجولانه اي ازمون سر بزنه حرف منم همينه 8 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ یکی میشه به من بگه اینجا چه خبر هستش؟تعدادی خس و خاشاک اومدن این انجمن رو بهم بزنن کور خوندن ما دست این افراد رو قطع میکنیم:banel_smiley_52: ملت بدانند که ما پا پس نمی کشیم و تا اخرین قطره خونمون از حق مدیران دفاع می کنیم پاچه خوار ....بحث جدیه!!!:w00: 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ اخوی هی ما میزنیم دنده خری میگیم بیخیال.................باز دوباره میایم میبینیم.......ورداشته منتقل کرده................ماها خوب همدیگه رو میشناسیم.............حداقل بعد این همه مدت.............اگه داد مون در اومده بخاطر سوء مدیریته اقای پیانیست گفتی دنیای مجازی ....خوب تو دنیای واقعی که باید خفه شیم ........حرف نزنیم...........حرف بزنیم...........باطومو میزنه تو دهنمون................... اومدیم مجازی همه محدودیت ها رو هم گفتیم چشم رعایت میکنیم.................درد ما الان سوء مدیریته..........ناپدید شدن تاپیکهاییه که با علاقه و صرف وقت توش چیز نوشتیم و منتظر جواب دوستانمونیم که میایم میبینیم بردن گذاشتن تو پستو وقتی یه تاپیکی منتقل میشه مثل اینه که مهمان بشی تو یه خونه .............صاحب خونه بندازدت بیرون بگه جای شما اینجا نیست بزار اعتراض انجام شه..................اگه اعتراض گفته نشه ............کم کم بچه ها میرن...........برو تو باشگاه یه سر بزن ...........فکر کنم الان دبستانیا عضوشن............حرفاشونو بخون خوب این جو خوب رو ما نمیخوایم از دست بدیم وگرنه اعتراض نمیکردیم..........ولش میکردیم میگفتیم به لیوان سمت چپمون که داره خراب میشه..............ما میخوایم درست شه.........همین بابا کسی نگفت اعتراض نکنید 2 لینک به دیدگاه
هولدن کالفیلد 19946 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ آره داداش اعتراض خوبه ولي قهر و ناز و... کار درستي نيست بنظرم بهتره وقتي مشکلي با هم پيدا ميکنيم با ارامش و با صحبت کردن حلش کنيم تا اينکه يهو قاطي کنيم و حرکات عجولانه اي ازمون سر بزنه حرف منم همينه .. .آره منم موافقم . 4 لینک به دیدگاه
hilari 2413 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ آره داداش اعتراض خوبه ولي قهر و ناز و... کار درستي نيست بنظرم بهتره وقتي مشکلي با هم پيدا ميکنيم با ارامش و با صحبت کردن حلش کنيم تا اينکه يهو قاطي کنيم و حرکات عجولانه اي ازمون سر بزنه حرف منم همينه حرف منم همینه تصویب شد تاپیک قفل میشه :167: 2 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ قاصدک اینجاس بچه ها!!!!! :ws21: دستم به دامنت ای حکیم.... لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ پاچه خوار ....بحث جدیه!!!:w00: بابا این راهش نیست بخدا خدایش درست تاپیک زیاد جابه جا شد ولی خدایش بعضی هاش درست بودش بی انصافی نکنیم دیگهههههههه :167::167::167::167::167::167::167::167::167::167::167::167: لینک به دیدگاه
shadmehrbaz 24772 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ ببین اخوی به صرف اینکه مدیر هستی نپر وسط و دفاع کن.................اینو بدون اگه مدیرکل واقعی هم باشی تو این مملکت وقتی امضای 10 نفر کارمند عادی بیاد پای یه نامه یه جور دیگه بررسی میشه ما زیاد شما رو زیارت نکردیم تو این تالار و لطف کن وضعو از اینی که هست بد ترش نکن به صرف مدير بودن نپريدم وسط ! همونقدر كه بقيه حق نظر دادن تو اين تاپيك رو دارن منم دارم ! اگه با هر مديري مشكل داريد ميتونيد با ادمين صحبت كنيد با امضا جمع كردن به جايي نميرسي ! در ضمن فكر نميكنم كاربرايي كه اينجا از مديريت سهيل ناراضي هستن بيشتر از طرفدارن مديريت سهيل باشن! .. .اولا شما مدیر اینجا نیستی برادر دوم اینو خود کاربرا تعین میکنند چه تاپیکی بدرد بخوره چه تاپیکی نیست سوم تاپیک است که اخزه بی نظمی و بی مجتوایی بازم انتقالش نمیدن ..کافی چشماتو باز کنی ! اولا" يادم نمياد گفته باشم مدير اينجام!!! دوما" در مورد بدرد بخور بودن يا نبودن تاپيكها هم حرفي نزدم ، بحث در مورد انتقال تاپيكها بود وگرنه ما اينجا تالاري براي تاپيكهاي بدرد نخور نداريم! سوما" چشاي من بازه ! آخر بي نظمي و بي محتوايي رو هم نه شما تعيين ميكني نه من ! 5 لینک به دیدگاه
DCBA 8191 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ منم رفتم.........م نهار بخورم نوش جان!!!! :banel_smiley_4: 1 لینک به دیدگاه
FrnzT 18194 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ دوستان عزیز خواهشا انقدر سریع تحت جو و احساسات دیگران قرار نگیرید. هر کی که معترض میشه دلیلی نداره که مطمئنا و صد در صد حق با ایشون بوده باشه. جناب فکور عزیز اعتراض شما درست... ولی آیا با جابجایی سه چهار مورد موضوع باید اینچنین واکنشی از طرف شما روبرو بشه؟ شمایی که از شخصیتتون متانت و منطق رو تا بحال دیدم؟ همونطور که امین عزیز هم گفتن در طول روز بیشترین گزارشها از طرف شما به بخش مربوطه ارسال میشه برای جابجایی تاپیکهای دیگر دوستان... همینهایی که الان با شما همزبان شدن ... حتی همین امروز در بخش مدیران گفتم که چرا جناب فکور اینهمه تاپیکها رو طبقه بندی میکنن!!! وقتی شما درجه حساسیتتون نسبت به تاپیک دیگر دوستان اینهمه بالاست بهتره در مورد خودتون هم این مسائل رو رعایت کنید. البته من نمیگم که کار کسی غلط و اشتباه بوده. شاید بعضی از مسائل از نظر یکی به بخش آزاد بخوره و از نظر یه شخصه دیگه مربوط به بخش تربیتی بشه. این تفاوت دیدگاههاست که میتونید با مدیر مربوطه صحبت کنید. نه اینکه اینچنین تاپیکهای کودکانه راه بندازید که در شان شما نیست. من این مسالۀ اعتراض رو منصفانه نمیدونم. 6 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده