saeed13632 53 ارسال شده در 16 مهر، 2010 کتاب جداول و روابط تاسیسات مکانیکی تالیف سعید احمدی دافچاهی ، شامل تمامی جداول مهم محاسباتی تاسیسات و روش های سریع محاسباتی می باشد برای دریافت فایل pdf این کتاب روی لینک زیر کلیک کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 8
saeed13632 53 مالک ارسال شده در 16 مهر، 2010 من امتحان کردم ،مشکلی نداره ، دوباره امتحان کنید اگر نشد براتون میل می کنم برای دانلود باید اجازه بدید مدت زمانی که از سوی سایت نشان داده می شه سپری بشه بعد شما قادر به دانلود خواهید بود. 2
M!Zare 48037 ارسال شده در 13 مهر، 2013 salam;nemishe download kard'chikar konam? دوست عزیز لطفا فارسی تایپ کنید.. متاسفانه من هم نتونستم دانلود کنم از دوستان اگر کسی لینک رو داره ممنون میشم مجددا آپلود کنه. 1
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 13 مهر، 2013 از اینجا می توانید دانلود کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 3
Mr. Specific 43573 ارسال شده در 13 مهر، 2013 فایل باز نمیشه not supported or damaged الان فایل رو دوباره دانلود کردم و باز کردم! مشکلی نداشت که 3
seyed hosein emrani 10 ارسال شده در 19 مهر، 2023 در ۱۳۸۹/۴/۲۵ در ۱۲:۱۹، saeed۱۳۶۳۲ گفته است: کتاب جداول و روابط تاسیسات مکانیکی تالیف سعید احمدی دافچاهی ، شامل تمامی جداول مهم محاسباتی تاسیسات و روش های سریع محاسباتی می باشد برای دریافت فایل pdf این کتاب روی لینک زیر کلیک کنید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام سلام فایل کتاب دانلود نمیشه پیام خطا ۴۰۴ میده،
Mohammad Aref 120459 ارسال شده در 21 مهر، 2023 در ۱۴۰۲/۴/۲۸ در ۱۷:۰۸، seyed hosein emrani گفته است: سلام فایل کتاب دانلود نمیشه پیام خطا ۴۰۴ میده، سلام تو پست ششم لینک سالمش گذاشته شده
ارسال های توصیه شده