Fakur 9754 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ عمدتا آدم ها میگم این آدمها موجودات غریبی هستند. با اینکه میدونن صلاحیتشو ندارن بازم قبول مسئولیت میکنند. در حالی که میترسند بازم زور میگن چون جراتشو ندارن سیگار نمیکشن، همینطور هم خودکشی نظر شما چیست؟ 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ قلندر:نام گروهیه که موی ابرو و مژه و سر خود را میتراشیدن تا زشت جلوه کنند و با این کار میخاستن بگن ما از چیزهای مادی دنیا که زیبایی دل کندیم شاعر در این جا میگه ای کسی که موی ابرو خودتو تراشیدی قلندری تنها به این نیست برو دلتو از امور مادی بشوی توضیح گروه قلندری بود تازشم تازه ادبیات پاس کردم فکور جان حرص نخور الان میری بیمارستان روخت مشکل داره بهت امپول خواب میزنن ما عادت داریم صورت مسئله رو پاک کنیم:icon_pf (34): خودکشی هم جرات نمیخاد یکم خریت میخاد 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ فکور جان حرص نخور الان میری بیمارستان روخت مشکل داره بهت امپول خواب میزنن ما عادت داریم صورت مسئله رو پاک کنیم:icon_pf (34): خودکشی هم جرات نمیخاد یکم خریت میخاد اینا چیه نوشتی مبهم جان؟ میشه توضیح بدی؟ 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ معمولا" هر چیزی رو که خودمون انجامش میدیم برامون قابل قبوله. همه چیز خوبه تا وقتی که برای ما باشه. 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ اینا چیه نوشتی مبهم جان؟ میشه توضیح بدی؟ اره گفتم الان اگه بری بیمارستان بگی روحم مشکل داره دکتره نمیفهمه امپول جسم میزنه بعد گفتم غصه نخور الان هیچکی تو تخصص خودش کار نمیکنه 1 لینک به دیدگاه
Fakur 9754 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ اره گفتم الان اگه بری بیمارستان بگی روحم مشکل داره دکتره نمیفهمه امپول جسم میزنه بعد گفتم غصه نخور الان هیچکی تو تخصص خودش کار نمیکنه عالی گفتی مثل همیشه. 1 لینک به دیدگاه
taha894 445 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ دوستان چرا نظرشونو نمیگن؟ دوستان به نکات خوبی اشاره کردند ... الان خیلی کم هستند کسانی که به جایگاه خودشون قانع باشن ... 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده