رفتن به مطلب

چرا مردها به یک زن قانع نیستند ؟

ارسال های توصیه شده

زن بايد دنبال هم ...........سر بگردد

پس سرش را يعني فكرش را .........يعني انديشه اش را ............

ولي وقتي خواستگار مي آيد .............قيافه اش را وزيبايي اش را ..........عرضه ميدارد وبعد مدركش را و.و.و

در كيف اكثريت قاطع زنان .......آئينه است :w16:

• Like 2
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 127
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

زن بايد دنبال هم ...........سر بگردد

پس سرش را يعني فكرش را .........يعني انديشه اش را ............

ولي وقتي خواستگار مي آيد .............قيافه اش را وزيبايي اش را ..........عرضه ميدارد وبعد مدركش را و.و.و

در كيف اكثريت قاطع زنان .......آئينه است :w16:

همش نقطه چین بود من نفهمیدم چی گفتی:w00:

• Like 2
لینک به دیدگاه
زنانيكه بتوانند بر روح وفكر مرد با كمك از انديشه و وعلم وعقلش تسلط كند ...........مرد هرگز سراغ ديگري نمي رود

ولي متاسفانه

سلاح زن دز تسخيز مرد اكثراً .......................

چرا زنان دوست دارند همه اش عرضه اندام كنندوخود آرائيي كنند

متاسفانه از همان سلاحي كه شوهررا به دام مي اندازند .....زنان ديگر نيز از همين سلاح برنده نيز :icon_pf (34):

خدا وکیل تو بیتاب نیستی:ws3:

• Like 4
لینک به دیدگاه
صد رحمت به مردا

بعضی زن ها فقط شغلشون با یکی ازدواج می کنن بعد تیغشو ن می زنن طلاق می گیرن :167:

مردا بیشتر هیزی می کنن. چرا اینو نمیگی؟

• Like 2
لینک به دیدگاه

سلام به همه دوستان این اولین پست من بعد از غیبت صغری میباشد..............سفر طولانی شد............اما یه چیزی دیدم بدرد این تاپیک میخوره...........موقعی که بر میگشتم تو هواپیما رو صندلی جلو من یه خانم حدودا 30 سال نشسته بود و یه اقای حدود 25 ساله........این دوتا بدجوری شهوتی شده بودن......زنه نگاههای عجیبی به پسره میکرد...........حتی یه بار یواشکی از هم لب گرفتن ........یه روزنامه گرفته بودن دستشون و اون دستشون ...........خلاصه گفتم شاید زن و شوهرن...........خیلی وقته همو ندیدن.........یا یه همچین چیزی ....توی راه سر خانم رو شونه اقا بود و دست اقا بماند که کجاها بود..........پیاده شدیم از هم فاصله گرفتن..........تو سالن ترانزیت که بار تحویل میشه شوهر زنه با بچه ش اومده بود استقبال.............و زن پسره هم با یه دسته گل اومده بود استقبال...............همین دیگه قصه ما بسر رسید کلاغه به خونش نرسید:ws52:

• Like 3
لینک به دیدگاه
سلام به همه دوستان این اولین پست من بعد از غیبت صغری میباشد..............سفر طولانی شد............اما یه چیزی دیدم بدرد این تاپیک میخوره...........موقعی که بر میگشتم تو هواپیما رو صندلی جلو من یه خانم حدودا 30 سال نشسته بود و یه اقای حدود 25 ساله........این دوتا بدجوری شهوتی شده بودن......زنه نگاههای عجیبی به پسره میکرد...........حتی یه بار یواشکی از هم لب گرفتن ........یه روزنامه گرفته بودن دستشون و اون دستشون ...........خلاصه گفتم شاید زن و شوهرن...........خیلی وقته همو ندیدن.........یا یه همچین چیزی ....توی راه سر خانم رو شونه اقا بود و دست اقا بماند که کجاها بود..........پیاده شدیم از هم فاصله گرفتن..........تو سالن ترانزیت که بار تحویل میشه شوهر زنه با بچه ش اومده بود استقبال.............و زن پسره هم با یه دسته گل اومده بود استقبال...............همین دیگه قصه ما بسر رسید کلاغه به خونش نرسید:ws52:

:vahidrk::vahidrk::vahidrk:

رفته بودي غيبت صغري يا ديد زدن مردم!!!:vahidrk:

• Like 2
لینک به دیدگاه
خوب از چند جنبه قابل بحثه

1. از نظر خانما: مردا خیلی بدن ....هیزن....هوسبازن..........نباید بهشون اعتماد کرد.........دلم میخواد کله شونو بکنم...........
  2. از نظر اقایون:این مثل یه سیستم درونی میمونه....مثل تپش قلبه دست خودم نیست.........انجام ندادنش مثل اینه که ادم یه میخ بره تو دستش ولی اونو در نیاره چون بقیه خوششون نمیاد
  3. از نظر خدا:خوب من اینحالتو تو مردها قرار میدم تا از زنهای مختلف بچه دار شن و بتونم انسانهایی با ژنتیک های مختلف تولید کنم و این کار سریعتر بشه...........تا بتونم ژنتیکهای خوبشونو سوا کنم برای دنیای جدیدم استفاده کنم.............البته زنها تا تو جمعن بدشون میاد ولی تا تنها میشن خوششون میاد.......اخه اگه زنها حاضر نباشن با مرد باشن چجوری میره با چندین زن؟...............باباجون یه طرف قضیه هم زنه خودشونم اره
  4. از نظر من: :whistle::whistle::whistle:

سلام...عذرمیخوام میشه بگید:

از کدوم تفسیر اینا رو استنباط کردی؟ دقیق ادرس بده !یاازکدوم آیه ی قران اینا رو برداشت کردی؟

• Like 1
لینک به دیدگاه

:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

خب تو نگاه نمیکردی یاد میگیری فردا پس فردا هی هوس میکنی سوار هواپیما بشی:whistle::whistle::banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه
سلام...عذرمیخوام میشه بگید:

از کدوم تفسیر اینا رو استنباط کردی؟ دقیق ادرس بده !یاازکدوم آیه ی قران اینا رو برداشت کردی؟

بنده از ایه قران استنباط نمیکنم..........جایی هم اشاره به ایه قران نکردم عزیزم........یه نگا بنداز تو دنیا متوجه میشی

اصولا برای ازدیاد نسل این حالت در مردها قرار داده شده........و همینطور تنوع نسل انسانها.........وگرنه میتونس این حالت در مردها نباشه..........در طول تاریخ هزاران انسان از ترکیب انسانهای مختلف بوجود اومدن............و اگه این حالت و نیاز در مردها نبود شاید خیلی از اقوام نبودن.......در مورد اسلام هم همینقدر بس که از مصادیق ازدواج موقت یکیش برای مردیه که از خانوادش دوره...........و در شهر غریب توصیه میکنه که ازدواج موقت کنه.......

• Like 3
لینک به دیدگاه

خوش اومدید.

اگه خودم با چشمم ندیده بودم سخت این جریان داخل هواپیما رو باور می کردم...اما متاسفانه منم یه بار شاهد بودم.

در ضمن اون آقای کثیف زن داشت و اون خانوم پست هم فکر کنم شوهر نداشت....انقدر حرکاتشون وقیحانه بود که ازمهموندارای خارجی ما ایرانی ها خجالت می کشیدیم!آوازه ی کثافت کاری های این دوحیون به گروه های تهرانیو اصفهانی که همراهمون بود هم رسیده بود...اما این دو نفر تو گروه ما بودن...اولش کت و شلواری بود و تسبیح داشت اما تمام مدت سفر شلوارک داشت با یه بلوز ناز سفید...

بعد که چمدونامون کرفتیم دیدیم صدای فحش بلند شده!! که ظاهرا ججریان ازین قرار بوده که دوتا از خانوم های گروه مخفیانه ازشون عکس گرفته بودن..نمی دونم کی و چه صحنه ای را ..اما عکسا رو به پسر و خانوم اون نامرد نشون داده بودن و ....

متاسفم که باید بازم شاهد این جور اعمال زشت باشیم.از کاری راهی داره و مکانی داره.

• Like 1
لینک به دیدگاه
:jawdrop::jawdrop::jawdrop:

خب تو نگاه نمیکردی یاد میگیری فردا پس فردا هی هوس میکنی سوار هواپیما بشی:whistle::whistle::banel_smiley_4:

نمیشد نگا نکنی یه جورایی نگاه برانگیز بود..............در ثانی من که نمیتونم تو هواپیما پشت سرمو نگاه کنم باید جلو رو نگا کنم...........البته در مورد هوس نمیدونم چی بگم.......من بیشتر هوس قرمه سبزی کردم:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
جلوم نشسته بودن دیدم دیگه.......حالا چرا میزنی؟...:ws37:

:ws3::ws3:

بايد جاتو عوض مي كردي!!!:banel_smiley_4:

ولي از شوخي كه بگذريم الان ديگه متاسفانه اين موارد خيلي زياد شدن!!

آدمايي كه با داشتن زندگي مشترك هر غلطي كه دوست دارن مي كنن!!

فقط بلديم شعار بديم كه بنيان خانواده تو ايران خيلي محكمه!!!!

• Like 1
لینک به دیدگاه
بنده از ایه قران استنباط نمیکنم..........جایی هم اشاره به ایه قران نکردم عزیزم........یه نگا بنداز تو دنیا متوجه میشی

اصولا برای ازدیاد نسل این حالت در مردها قرار داده شده........و همینطور تنوع نسل انسانها.........وگرنه میتونس این حالت در مردها نباشه..........در طول تاریخ هزاران انسان از ترکیب انسانهای مختلف بوجود اومدن............و اگه این حالت و نیاز در مردها نبود شاید خیلی از اقوام نبودن.......در مورد اسلام هم همینقدر بس که از مصادیق ازدواج موقت یکیش برای مردیه که از خانوادش دوره...........و در شهر غریب توصیه میکنه که ازدواج موقت کنه.......

ممنون از نظرتون.

اخه نوشته بودی از نظر خدا تعجب کردم که کجا این جوری نوشته شده...

به دنیا که نگاه می کنم خیلی چیزا متوجه می شم اما درست یا غلطشو نمی دونم...درمورد ازدیاد و تداوم نسل توضیح دادی باید بگم خیلیها رو می بینم که فقط و فقط واسه بعد حیوانیو شهوت رانیشون در مورد زنها "تنوع " طلبن....

عربا 4 تا زن که دارن 10 تا هم بچه می ارن...و عدالت و هم ظاهرا برقرار کردن که زناشون گله ای ندارن...اما تو ایران اینجوری نیس...خودتونم خوب می دونید...مرداییکه بخاطر نظر شما ازدواج مکرر میکنن ...خیلی کم هستن....خیلی کم.

منم نظر شخصی خودم دادم و به نظرشما احترام می ذارم.

موفق باشی.

• Like 1
لینک به دیدگاه
نمیشد نگا نکنی یه جورایی نگاه برانگیز بود..............در ثانی من که نمیتونم تو هواپیما پشت سرمو نگاه کنم باید جلو رو نگا کنم...........البته در مورد هوس نمیدونم چی بگم.......من بیشتر هوس قرمه سبزی کردم:ws3:

:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4:

روزنامه میخوندی دو چیز یاد بگیری نه اینکه بشینی فیلم خانوادگی نگاه کنی و هوس قرمه سبزی کنی:ubhuekdv133q83a7yy7

• Like 3
لینک به دیدگاه
ممنون از نظرتون.

اخه نوشته بودی از نظر خدا تعجب کردم که کجا این جوری نوشته شده...

به دنیا که نگاه می کنم خیلی چیزا متوجه می شم اما درست یا غلطشو نمی دونم...درمورد ازدیاد و تداوم نسل توضیح دادی باید بگم خیلیها رو می بینم که فقط و فقط واسه بعد حیوانیو شهوت رانیشون در مورد زنها "تنوع " طلبن....

عربا 4 تا زن که دارن 10 تا هم بچه می ارن...و عدالت و هم ظاهرا برقرار کردن که زناشون گله ای ندارن...اما تو ایران اینجوری نیس...خودتونم خوب می دونید...مرداییکه بخاطر نظر شما ازدواج مکرر میکنن ...خیلی کم هستن....خیلی کم.

منم نظر شخصی خودم دادم و به نظرش ما احترام می ذارم.

موفق باشی.

دوست خوبم فکر میکنم متوجه نشدی.......اولا اونی که نوشتم حالت طنز داشت منظورم پست اوله شما خیلی جدی گرفتی................ثانیا کسی بخاطر نظر من یا یه نظریه نمیره ارتباط جنسی برقرار کنه نگاه میکنه تحریک میشه طرفشم راضیه عمل انجام میشه بچه میاد در طول تاریخ اینجوری بوده...........خدا یه میلی رو میزاره تو بشر بشر بدون اینکه بدونه میره منظور خدار رو بر اورده میکنه

من عقیده به اخرت به اون شکلی که در دین اومده ندارم

به نظر من اینجا یه ازمایشگاه و لابراتواره برای خدا که ترکیبهای مختلفو ازمایش میکنه ......خوباشو سوا میکنه برای یه کره زمین دیگه میبره اونجا ....اونجا یه دنیای پیشرفته تر میسازن.........ادمای شمپت و الکی هم همینجا خاک میشن...........هرجور شما اون یکی رو اثبات میکنی منم اینو اثبات میکنم................اینارو خود خدا به فکر من انداخت.....چون من اصلا نبودم منو ساخت و از مراحلی رد کرد تا به این نتیجه رسیدم و منو گذاشت پای نت تا پیامشو به شما بدم ................میتونست یه کار دیگه بکنه با من:ws37:

• Like 2
لینک به دیدگاه
:banel_smiley_4::banel_smiley_4::banel_smiley_4:

روزنامه میخوندی دو چیز یاد بگیری نه اینکه بشینی فیلم خانوادگی نگاه کنی و هوس قرمه سبزی کنی:ubhuekdv133q83a7yy7

شقایق دیدن این صحنه ها باعث میشه که یه هورمونهایی در بدن مرد ترشح بشه.......و اونها رو تشنه کنه............ندیدی مرد که از سفر میاد هوس قرمه سبزی میکنه............گیر نده اینجا پر عزبه غصه میخورن...........

• Like 2
لینک به دیدگاه
دوست خوبم فکر میکنم متوجه نشدی.......اولا اونی که نوشتم حالت طنز داشت منظورم پست اوله شما خیلی جدی گرفتی................ثانیا کسی بخاطر نظر من یا یه نظریه نمیره ارتباط جنسی برقرار کنه نگاه میکنه تحریک میشه طرفشم راضیه عمل انجام میشه بچه میاد در طول تاریخ اینجوری بوده...........خدا یه میلی رو میزاره تو بشر بشر بدون اینکه بدونه میره منظور خدار رو بر اورده میکنه

من عقیده به اخرت به اون شکلی که در دین اومده ندارم

به نظر من اینجا یه ازمایشگاه و لابراتواره برای خدا که ترکیبهای مختلفو ازمایش میکنه ......خوباشو سوا میکنه برای یه کره زمین دیگه میبره اونجا ....اونجا یه دنیای پیشرفته تر میسازن.........ادمای شمپت و الکی هم همینجا خاک میشن...........هرجور شما اون یکی رو اثبات میکنی منم اینو اثبات میکنم................اینارو خود خدا به فکر من انداخت.....چون من اصلا نبودم منو ساخت و از مراحلی رد کرد تا به این نتیجه رسیدم و منو گذاشت پای نت تا پیامشو به شما بدم ................میتونست یه کار دیگه بکنه با من:ws37:

:ws52::ws52::ws52:

ببينم پيام ديگه اي نگفت كه مخابره كني!!!:ws3:

• Like 2
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...