toranj m 387 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ سلام بچه ها . واقعا چرا هیچ وقت ته دله مردا به یک زن قانع نیست و همشون دوس دارن هر چند وقت یه بار یه زنه جدید داشته باشن ؟ 15 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ مگه زنا به یه مرد قانع اند:w00: وقتی مرد میاد خونه زنه به جای اینکه خندون باشه میاد زر زر میزنه بچه فلان کرد بچه سار کرد چه توقعی داری:w00: بعضی مردا هم زیادی نق میزنن اغلبمون غر غرو هستیم بدون اینکه بدونیم:w00: حنجرم 7 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ سلام بچه ها . واقعا چرا هیچ وقت ته دله مردا به یک زن قانع نیست و همشون دوس دارن هر چند وقت یه بار یه زنه جدید داشته باشن ؟ خوب از چند جنبه قابل بحثه از نظر خانما: مردا خیلی بدن ....هیزن....هوسبازن..........نباید بهشون اعتماد کرد.........دلم میخواد کله شونو بکنم........... از نظر اقایون:این مثل یه سیستم درونی میمونه....مثل تپش قلبه دست خودم نیست.........انجام ندادنش مثل اینه که ادم یه میخ بره تو دستش ولی اونو در نیاره چون بقیه خوششون نمیاد از نظر خدا:خوب من اینحالتو تو مردها قرار میدم تا از زنهای مختلف بچه دار شن و بتونم انسانهایی با ژنتیک های مختلف تولید کنم و این کار سریعتر بشه...........تا بتونم ژنتیکهای خوبشونو سوا کنم برای دنیای جدیدم استفاده کنم.............البته زنها تا تو جمعن بدشون میاد ولی تا تنها میشن خوششون میاد.......اخه اگه زنها حاضر نباشن با مرد باشن چجوری میره با چندین زن؟...............باباجون یه طرف قضیه هم زنه خودشونم اره از نظر من: :whistle: 8 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ خوب از چند جنبه قابل بحثه از نظر خانما: مردا خیلی بدن ....هیزن....هوسبازن..........نباید بهشون اعتماد کرد.........دلم میخواد کله شونو بکنم........... از نظر اقایون:این مثل یه سیستم درونی میمونه....مثل تپش قلبه دست خودم نیست.........انجام ندادنش مثل اینه که ادم یه میخ بره تو دستش ولی اونو در نیاره چون بقیه خوششون نمیاد از نظر خدا:خوب من اینحالتو تو مردها قرار میدم تا از زنهای مختلف بچه دار شن و بتونم انسانهایی با ژنتیک های مختلف تولید کنم و این کار سریعتر بشه...........تا بتونم ژنتیکهای خوبشونو سوا کنم برای دنیای جدیدم استفاده کنم.............البته زنها تا تو جمعن بدشون میاد ولی تا تنها میشن خوششون میاد.......اخه اگه زنها حاضر نباشن با مرد باشن چجوری میره با چندین زن؟...............باباجون یه طرف قضیه هم زنه خودشونم اره از نظر من: :whistle: در مورد گزینه 3 بیشتر توضیح بده استاد:w00: راست میگن مهندسا ،بیان خوبی ندارنا:ws2: 4 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ سلام بچه ها . واقعا چرا هیچ وقت ته دله مردا به یک زن قانع نیست و همشون دوس دارن هر چند وقت یه بار یه زنه جدید داشته باشن ؟ لابد فكر مي كنن دارندگي و برازندگي!!! 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ والا ما خودمون هم نمیدونیم چرا؟اما به قول یه بنده خدایی آخ حال میده 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ :girl_blush2:چون خانوما خوشگلن نازن با حالن جیگرن خوب منم باشم زیاد میخوام 9 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ والا ما خودمون هم نمیدونیم چرا؟اما به قول یه بنده خدایی آخ حال میده :167::167: زود از اينجا برو بيرون والا به خانومت مي گم بياد بزنه پس گردنت كه ديگه از اين مزخرفات نگي!!!:vahidrk::vahidrk: 6 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ :girl_blush2:چون خانوما خوشگلن نازن با حالن جیگرن خوب منم باشم زیاد میخوام خدارو شكر كه مرد نشدي!! 5 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ خدارو شكر كه مرد نشدي!! حالا من یه چیزی گفتم دیگه 4 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ :girl_blush2:چون خانوما خوشگلن نازن با حالن جیگرن خوب منم باشم زیاد میخوام جایزه مرد بلورین به شما تعلق میگیره............آفرین 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ والا ما خودمون هم نمیدونیم چرا؟اما به قول یه بنده خدایی آخ حال میده حاج محسن اقور بخیر.............مخلصم...... 2 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ :167::167: زود از اينجا برو بيرون والا به خانومت مي گم بياد بزنه پس گردنت كه ديگه از اين مزخرفات نگي!!!:vahidrk::vahidrk: خشونت و تهدید چرا؟ من فقط نقل قول کردم.والا خانومم یه بلایی سرم آورده که از همون یه دونش هم پشیمونم 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ حالا من یه چیزی گفتم دیگه شما خوب چیزی گفتی......... 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ خشونت و تهدید چرا؟من فقط نقل قول کردم.والا خانومم یه بلایی سرم آورده که از همون یه دونش هم پشیمونم :ws28: حقته!!! دستش درد نكنه!!! لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ حاج محسن اقور بخیر.............مخلصم...... تبارک الله. ما بیشتر هوتن جان. چند وقته که از افاضات شما بهره مند نگشتیم احساس میکنیم راه کج ما را منحرف ساخته. 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ شما خوب چیزی گفتی......... دههههههههههه خوشش اومددد چه معنی داره ؟؟؟؟؟؟:167: چه جلافتااااااااااااااا.................... ولی خوب راست میگم دیگه 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ ولی جدی همونقدر که مردا تنوع طلب هستن خانوم ها هم همینطوره 3 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ تبارک الله. ما بیشتر هوتن جان. چند وقته که از افاضات شما بهره مند نگشتیم احساس میکنیم راه کج ما را منحرف ساخته. دارم میرم تو غیبت صغری.............منو از یاد نبرید تا به اذن الهی دوباره برگردم 3 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ دارم میرم تو غیبت صغری.............منو از یاد نبرید تا به اذن الهی دوباره برگردم کاش دوره فراق و هجران هر چه زودتر به سر آید.منتظران شما کم نیستند. اما میترسم وقتی به غیبت رفتید اوضاع جامعه آنقدر آشفته گردد که از ترس باز نگردید:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده