رفتن به مطلب

گیاه خواری توطئه ای از سوی غرب

ارسال های توصیه شده

متاسفانه چندی است که در سطح جامعه شاهد فعالیت گروه هایی ملحد و وابسته هستیم که سعی دارند طبق فرامین اربابان غربی خود ، اندیشه های غیراصولیشان را در بین جوانان جامعه ترویج داده و آنها را به سوی نابودی مطلق سوق دهند.

یکی از این گروه ها که اخیراً فعالیت گسترده ای را نیز در سطح جامعه اسلامی شروع کرده است گروه ضاله ی گیاه خواران می باشد. همین دیروز بود که گروهی از مومنین و بلاخص مومنات به حضور مبارک ما مشرف شده و نگرانی عمیق خود را از این موضوع اعلام داشتند .

سایز تصویر به صورت خودکار تغییر یافت . با کلیک در این قسمت میتوانید اندازه واقعی آنرا مشاهده نمایید . اندازه واقعی عکس 800x447 پیکسل

بله عزیزان ، استکبار جهان خوار با کمک این پیاده نظام های مزدور خود ، تلاش بی وقفه ای را برای شیوع بیماری مهلک و خانمان سوزِ نخوردمونی آغاز کرده است.

آنها قصد دارند با ضربه زدن به صنعت دامپروی ، زحمات بی وقفه دام و طیورِ خدمتگزار را برای فربگی هر چه بیشتر نادیده گرفته و سفره ی پر برکت خانواده های ایرانی را نیز از نعمت های لذیذ خداوندی تهی گردانند.

جالب است که این غافلان اسید آمینه که به صورت یکپارچه و هماهنگ از ضعف مفرط جسمانی شدید رنج می برند و سیمایی شیطانی شبیه یکی از آلات مطروده ی لعو و لعب موسوم به نی را دارا هستند ، از آخر و عاقبت پیشگامان خود در این عرصه ی کفر آمیز عبرت نمی گیرند.

مگر همین صادق هدایتِ گیاه خوار نبود که در همان اوان جوانی خویش به خاطر طاق شدن طاقتش در تحمل درد جانکاه ناشی از نخوردمونی دست به خودکشی زد.

از طرف دیگر نخوردن گوشت و فراورده های گوشتی ،کفران آشکارا و غیر قابل انکار نعمت های خداوندی است و قطعاً در نامه ی اعمال شما در زمره ی گناهان نابخشودنی کبیره به شمار خواهد رفت.

چرا ما باید پیشرفت های بشر را در این سال های متمادی در صنایع غذایی خود نادیده گرفته و کورکورانه اصرار کنیم که به دوران عصر حجری اجداد خویش باز گردیم؟

سفره هاتان پر ثواب و لقمه هاتان پر کباب

یاد در رفته : در پایان جا دارد از اسپانسرهای محترم این پست نظیر کبابی محله ، صنف کله و پاچه ای های مقیم کشور ، مرغ و جوجه ای شهر و برادر متدین و البته متمولمون حسن همبری عزیز تشکر ویژه ای به عمل آوریم امید که همواره سایه پر مهرشون بر سر ما سنگینی نماید.

پی نوشت :

1- سلام سلام صدتا سلام

2- خبر می رسه که بحمدلله قیمت مرغ هم در بازار رسمی کشور رشد چشمگیری داشته و به بهایی معادل سه هزار و پانصد تومان آن هم به ازای هر کیلو رسیده است و به راستی که اینها همه از برکات و تاثیرات زایدالوصف پست نوشته ی ما در سطح جامعه بوده است.

3- از حال و احوال شخص شخیص خودم هم که جویا باشید عارضم : پکرم و بی حوصله ، سرم به شدت درد می کند و افکارم نیز سردرگم و قارش میش است.

4- به اطلاع کلیه عزیزان همراه می رسونم که به مناسبت دهم مرداد ، ششمین زاد روز سین مثل .. قصد دارم در پست نوشته ای ویژه پاسخگوی سوالات شما در قالب یک مصاحبه باشم. شما می توانید سوالات خودتون رو با هر موضوعی حتی شخصی در کامنت های همین نوشته اعلام دارید. " منتظر سوالات شما خواهم بود"

5- شاد باشید و سر زنده

94c5399e83404a9b86ad.jpg

• Like 7
لینک به دیدگاه
  • پاسخ 41
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

نصف شبه بچه برو بگیر بخواب کباب چیه :w00:

شیکمت قلمبه میشه نمی تونی مانتو تنگ بپوشی :w58:

:ws28: :ws28: :ws28::ws28: :ws28: :ws28: :ws28:

مانتو تنگ چیه مانتو کمر ............. :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: :ws28: :ws28:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:ws44: راست میگی..گوشت خواری باعث چاقی و قلنبگی میشه..

آره واقعا....من از وقتی گوشتو کم کردم خیلی هیکلم خوب شده!!!:ws3: تازه سالم تر و بانشاط تر هم میشی!!!:girl_yes2:

• Like 2
لینک به دیدگاه
آره واقعا....من از وقتی گوشتو کم کردم خیلی هیکلم خوب شده!!!:ws3: تازه سالم تر و بانشاط تر هم میشی!!!:girl_yes2:

آره..همه میگن گیاه خواری لاغر و خوش اندام میکنه..:w16:

ولی این مامان من نمیذاره...:ws44:

• Like 2
لینک به دیدگاه

بابا نه که خودتو بکشی فقط گیاه بخوری که.... مصرف میوه تو زیاد کن....کاهو کالری خیلی کمی داره....من همش در حال کاهو و میوه خوردنم....نه که خودمو زجر بدما...واقعا دوسشون دارم....حالا یه جا قرار باشه گوشت بخورم اونم میخورم...اما به اندازه...خود کشی نمیکنم...:girl_yes2:

• Like 2
لینک به دیدگاه
من نگرانتم عزیز دل...........پاره جگر...........

راستی چرا نگرانم بودی؟:icon_gol:

همینجوری برا خنده دور هم بخندیم:ws3:

نگران نبودم این لی لی سر ما رو خورد:icon_pf (34):

• Like 2
لینک به دیدگاه
به نظرتون شکلات هم جزء سبزیجاته؟.............منکه همش دارم شکلات میخورم

وییی شکلاتای خارجی خوبه

واسه من یه بسته از هلد اورده بودن تلخ و خوشمزه بود حالا تو برو ایدین بخور لذت ببر:ws47:

من اینقدر زیاد غذا میخورم اما چاق نمیشم :ws3:

نه که اصلا نخوری مثلا مامان من تو قرمه سبزی گوشت میریزه من خور خورشتو میخورم اما گوشتشو نه:banel_smiley_4:

خوب رفتم نهار بخورم دیجه

نمیدونی این سمندون چه هلوییه..............خوب هلو هم حزء میوه جاته..........پس اسپم نکردم

راجع به هلو و فوایدش دارم میگم:ws3:

هلو هسته جدا خوشمزست:ws3:

• Like 3
لینک به دیدگاه

• اضافه کردن...