رفتن به مطلب

چرا میلاد امام حسین این قدر سوت و کور برگزار میشه ولی شهاد ایشون این قدر پر شور

ارسال های توصیه شده

چرا ما مردم بیشتر به غم گرایش داریم

برای وفات امام حسین این همه خرج میدیم ولی برای تولدشون یک جهبه شیرینی بزور می خریم .

وای بر ما ملت غم پرست:icon_pf (34):

:icon_gol:میلاد امام حسین (ع) مبارک:icon_gol:

• Like 9
لینک به دیدگاه

چون تو تولد به اندازه شهادت نون نیست

چون به مردم گفتن فقط با عذاداری میرین بهشت

گفتن هر کس برای حسین یک قطره اشک بریزه آتیش جهنم بهش حروم میشه.کسی از ثواب شادی چیزی نگفته

• Like 7
لینک به دیدگاه

چطور هنوز نفهمیدی :jawdrop:

چون عزا داری راحت تره

تو شادی ها دست زدن و خواننده اوردن و نوازنده اوردن چون در کل حرام است :icon_pf (34):

به خاطر همین انقدر سوت و کور برگزار میشه

اما عزاداری ها

یه نفر میشینه در مورد مظلومیت امام ها میگه ادم هم......................(نه خواننده می خواد ننه نوازنده و..........)

:w00: :w00: :w00:

• Like 4
لینک به دیدگاه

باورتون نمیشه:دیروز تو یه ماشین نشسته بودم که یارو یه نوحه گذاشته بود.گفتم امروز تولده چرا اینو گذاشتی؟

گفت:کل ارض کربلا کل یوم عاشورا:banel_smiley_4:

• Like 3
لینک به دیدگاه
باورتون نمیشه:دیروز تو یه ماشین نشسته بودم که یارو یه نوحه گذاشته بود.گفتم امروز تولده چرا اینو گذاشتی؟

گفت:کل ارض کربلا کل یوم عاشورا:banel_smiley_4:

میگفتی حاجی ترمز کن اسه اسه با هم بریم:ws28:

ای خدا اینو از عاشورا اون شمشیرو میبینن نمیدونن هدف چی بوده:banel_smiley_4:

• Like 1
لینک به دیدگاه

چه اهمیتی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه روزی برام مهم بود اما حالا نه!!!!

با این اسلام صفوی مسخرشون آبرویی از اسلام واقعی نمونده....

• Like 2
لینک به دیدگاه

اين كه چيز جديدي نيست ما عادت داريم ..............آخه تولد ادم خسته ميشه همش يه جابشينه ودست بزنه اما عزاداري تنوع داره ................داخلش سينه ميزني ..........اشك ميرزي ............دستمال كه نباشه مجبوري فين فين كني............دعايي.........ذكري ............سجده اي ............همش تحركه اما تولد يكنواخته ................ما ملت غميم نه شادي

• Like 1
لینک به دیدگاه

چرا ما مردم بیشتر به غم گرایش داریم

برای وفات امام حسین این همه خرج میدیم ولی برای تولدشون یک جهبه شیرینی بزور می خریم .

مردم ایران به غم گرایش ندارند،بلکه به سوی غم رانده میشوند.

برای شادی نیاز به موسیقی یا کف و سوت زدن است،که در نظر علما و فضلا،اینها لهو و لعب محسوب میشه!!!

البته تو مهدیه تهران و .... مراسم شادی هم با خواندن روضه برگزار میکنند،که آدم از مراسم عزا،بیشتر گریه اش میگیره!!!! :ws44:

• Like 4
لینک به دیدگاه
نه دیگه ..از قدیم گفتن: گریه کنین مسلمونا؛ گریه ثوابه...:w58:

خودت میگی قدیم ولی جدیدن خدا گفته بخندین شما به اندازه کافی زندگی تون درام هست بس تونه یکم بخندین که خنده رو از یاد نبریم:ws3::ws28::ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
خودت میگی قدیم ولی جدیدن خدا گفته بخندین شما به اندازه کافی زندگی تون درام هست بس تونه یکم بخندین که خنده رو از یاد نبریم:ws3::ws28::ws3:

:ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:

ولی باورتون میشه 25 سال پیش اگر یه نوجوونی تو مدرسه میخندید امورتربیتیها سرش داد میزدن که: نخند! برادرا دارن تو جبهه شهید میشن و تو میخندی؟؟:ws44:

• Like 1
لینک به دیدگاه
:ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28::ws28:

ولی باورتون میشه 25 سال پیش اگر یه نوجوونی تو مدرسه میخندید امورتربیتیها سرش داد میزدن که: نخند! برادرا دارن تو جبهه شهید میشن و تو میخندی؟؟:ws44:

بعید نیست

• Like 1
لینک به دیدگاه
نه دیگه ..از قدیم گفتن: گریه کنین مسلمونا؛ گریه ثوابه...:w58:

من هم تا حالا هیچ حدیث یا روایتی،در باب شادی و موسیقی و دست زدن،نشنیده م.

• Like 1
لینک به دیدگاه
بعید نیست

مامان من معلم بود برام تعریف میکنه.زمان جنگ به خصوص تو مدرسه های جنوب شهر این جوری بوده .هر روز صبح روضه خون میاوردن روضه بخونه بچه ها گریه کنن.:w00:

لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...