شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ چرا ما مردم بیشتر به غم گرایش داریم برای وفات امام حسین این همه خرج میدیم ولی برای تولدشون یک جهبه شیرینی بزور می خریم . وای بر ما ملت غم پرست:icon_pf (34): میلاد امام حسین (ع) مبارک 9 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ چون تو تولد به اندازه شهادت نون نیست چون به مردم گفتن فقط با عذاداری میرین بهشت گفتن هر کس برای حسین یک قطره اشک بریزه آتیش جهنم بهش حروم میشه.کسی از ثواب شادی چیزی نگفته 7 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ چطور هنوز نفهمیدی :jawdrop: چون عزا داری راحت تره تو شادی ها دست زدن و خواننده اوردن و نوازنده اوردن چون در کل حرام است :icon_pf (34): به خاطر همین انقدر سوت و کور برگزار میشه اما عزاداری ها یه نفر میشینه در مورد مظلومیت امام ها میگه ادم هم......................(نه خواننده می خواد ننه نوازنده و..........) :w00: :w00: :w00: 4 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ اینقدر دیگه از این تولد مرگا داشتیم عممونم بمیره واسمون عادیه دیگه 2 لینک به دیدگاه
گـنـجـشـک 24371 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ چون تو تولد باید کیک و شیرینی و شربت بدن اما تو عزا قیمه میدن 1 لینک به دیدگاه
mohsen 88 10106 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ باورتون نمیشه:دیروز تو یه ماشین نشسته بودم که یارو یه نوحه گذاشته بود.گفتم امروز تولده چرا اینو گذاشتی؟ گفت:کل ارض کربلا کل یوم عاشورا 3 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ باورتون نمیشه:دیروز تو یه ماشین نشسته بودم که یارو یه نوحه گذاشته بود.گفتم امروز تولده چرا اینو گذاشتی؟گفت:کل ارض کربلا کل یوم عاشورا میگفتی حاجی ترمز کن اسه اسه با هم بریم ای خدا اینو از عاشورا اون شمشیرو میبینن نمیدونن هدف چی بوده 1 لینک به دیدگاه
sahar68 442 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ واقعا چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جای سواله شهادتا این همه سرو صدا اما اعیاد سوت و کوره!!!!!!!!!!! 1 لینک به دیدگاه
Astraea 25351 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ چه اهمیتی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟یه روزی برام مهم بود اما حالا نه!!!! با این اسلام صفوی مسخرشون آبرویی از اسلام واقعی نمونده.... 2 لینک به دیدگاه
tiba* 797 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ چون در دین ما شادی و خوشی پسندیده نیست 1 لینک به دیدگاه
pegah 733 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ اين كه چيز جديدي نيست ما عادت داريم ..............آخه تولد ادم خسته ميشه همش يه جابشينه ودست بزنه اما عزاداري تنوع داره ................داخلش سينه ميزني ..........اشك ميرزي ............دستمال كه نباشه مجبوري فين فين كني............دعايي.........ذكري ............سجده اي ............همش تحركه اما تولد يكنواخته ................ما ملت غميم نه شادي 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ چرا ما مردم بیشتر به غم گرایش داریم برای وفات امام حسین این همه خرج میدیم ولی برای تولدشون یک جهبه شیرینی بزور می خریم . مردم ایران به غم گرایش ندارند،بلکه به سوی غم رانده میشوند. برای شادی نیاز به موسیقی یا کف و سوت زدن است،که در نظر علما و فضلا،اینها لهو و لعب محسوب میشه!!! البته تو مهدیه تهران و .... مراسم شادی هم با خواندن روضه برگزار میکنند،که آدم از مراسم عزا،بیشتر گریه اش میگیره!!!! 4 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ بخند عزیزم دنیا خنده داره غصه به جزء خنده دوا نداره بخند خدا دیدن لبخندشو روی لب های بند هاش دوست داره لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ نه دیگه ..از قدیم گفتن: گریه کنین مسلمونا؛ گریه ثوابه... 2 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ نه دیگه ..از قدیم گفتن: گریه کنین مسلمونا؛ گریه ثوابه... خودت میگی قدیم ولی جدیدن خدا گفته بخندین شما به اندازه کافی زندگی تون درام هست بس تونه یکم بخندین که خنده رو از یاد نبریم 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ خودت میگی قدیم ولی جدیدن خدا گفته بخندین شما به اندازه کافی زندگی تون درام هست بس تونه یکم بخندین که خنده رو از یاد نبریم :ws28::ws28::ws28: ولی باورتون میشه 25 سال پیش اگر یه نوجوونی تو مدرسه میخندید امورتربیتیها سرش داد میزدن که: نخند! برادرا دارن تو جبهه شهید میشن و تو میخندی؟؟ 1 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ :ws28::ws28::ws28:ولی باورتون میشه 25 سال پیش اگر یه نوجوونی تو مدرسه میخندید امورتربیتیها سرش داد میزدن که: نخند! برادرا دارن تو جبهه شهید میشن و تو میخندی؟؟ بعید نیست 1 لینک به دیدگاه
Ehsan 112346 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ نه دیگه ..از قدیم گفتن: گریه کنین مسلمونا؛ گریه ثوابه... من هم تا حالا هیچ حدیث یا روایتی،در باب شادی و موسیقی و دست زدن،نشنیده م. 1 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۸۹ بعید نیست مامان من معلم بود برام تعریف میکنه.زمان جنگ به خصوص تو مدرسه های جنوب شهر این جوری بوده .هر روز صبح روضه خون میاوردن روضه بخونه بچه ها گریه کنن.:w00: لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده