.: Bahar :. 853 ارسال شده در 15 مهر، 2010 سلام یک سوال. تا به حال به معنی اسمت فکر کردی؟! چقدر سعی کردی معنی اسمت باشی؟!!! برایم عجیب بود که از چند تا از دوستانم که اسمهای قشنگی داشتند، پرسیدم. اما... 6
.: Bahar :. 853 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2010 اسم من بهار است. بهار فصل اول سال است. فصل جوانه زدن و تولد غنچه ها... من اسمم را دوست دارم، هرچند معنای عمیقی ندارد. اما زیباست. سعی می کنم مثل بهار باشم... 6
سمندون 19437 ارسال شده در 15 مهر، 2010 سمندون=ساده.بی ریا.مهربون.گاهی لج اور.بازم بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w16: 4
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 15 مهر، 2010 منم نمیدونم خب سارا یه اسم جهانی هس اصالتا مال کدوم کشور و سرزمینه نمیدونم 6
سمندون 19437 ارسال شده در 15 مهر، 2010 منم نمیدونم خب سارا یه اسم جهانی هس اصالتا مال کدوم کشور و سرزمینه نمیدونم سارا یا «ساره»، همسر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، شهمادر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و مادر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است. در تورات از وی با عنوان «مادر ملتها» یاد شده است. 7
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 15 مهر، 2010 سارا یا «ساره»، همسر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، شهمادر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و مادر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است. در تورات از وی با عنوان «مادر ملتها» یاد شده است. اره اینو میدونم ولی معنیشو معنی لغویشو نمیدونم:pichak29: 4
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 15 مهر، 2010 این اسم معانی و همینطور تلفظهای مختلفی در فرهنگ ها و کشورهای متفاوت داره: سارا به معنی زن والا مقام٫ الهه و یا شاهزاده در زبان عبری ٫ به معنی خوش آیند و دلپذیر در زبان عربی و بلاخره به معنی عالی و خالص در زبان فارسی است. و در کردی به معنی دشت و دمن اخ جون چقدر خوش بحالم شد:shad: 8
maryam_alien 9904 ارسال شده در 15 مهر، 2010 خدمتکار خدا..... نه والله..در این حد در خدمت خدا نیستم..کاش بودم 5
ooraman 22216 ارسال شده در 15 مهر، 2010 اسمم ...اسمه یه گله مثل شما معنی خاصی نداره یا حداقل من نمیدونم ولی دوسش دارم 4
ooraman 22216 ارسال شده در 15 مهر، 2010 خدمتکار خدا.....نه والله..در این حد در خدمت خدا نیستم..کاش بودم درمورد مریم من دو معنیه دیگه هم شنیدم...یکی پاکدامنه یکیم ....زن زبون دراز و حاضر جوابو میگفتن البته منم شنیدم ... 4
maryam_alien 9904 ارسال شده در 15 مهر، 2010 این اسم معانی و همینطور تلفظهای مختلفی در فرهنگ ها و کشورهای متفاوت داره: سارا به معنی زن والا مقام٫ الهه و یا شاهزاده در زبان عبری ٫ به معنی خوش آیند و دلپذیر در زبان عربی و بلاخره به معنی عالی و خالص در زبان فارسی است. و در کردی به معنی دشت و دمن اخ جون چقدر خوش بحالم شد:shad: چه قدر معنی های جورواجور داره اسمت... 2
maryam_alien 9904 ارسال شده در 15 مهر، 2010 درمورد مریم من دو معنیه دیگه هم شنیدم...یکی پاکدامنه یکیم ....زن زبون دراز و حاضر جوابو میگفتن البته منم شنیدم ... اینایی که شما میگی من نشنیدم ولی تو دهخدا یه معنیشو نوشته "زنی که حدیث مردان را دوست دارد"حالا یعنی چی خدا میدونه.. 3
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 15 مهر، 2010 اینایی که شما میگی من نشنیدم ولی تو دهخدا یه معنیشو نوشته "زنی که حدیث مردان را دوست دارد"حالا یعنی چی خدا میدونه.. یعنی قصه هایی که مردا تعریف می کنن رو :w58: 4
.: Bahar :. 853 مالک ارسال شده در 15 مهر، 2010 شاهین=پرنده ای شکاری و تیز پرواز سلام. شاهین جان چقدر شبیه اسمت هستی؟!! تا به حال اینجوری نگاه کردی؟ این اسم معانی و همینطور تلفظهای مختلفی در فرهنگ ها و کشورهای متفاوت داره: سارا به معنی زن والا مقام٫ الهه و یا شاهزاده در زبان عبری ٫ به معنی خوش آیند و دلپذیر در زبان عربی و بلاخره به معنی عالی و خالص در زبان فارسی است. و در کردی به معنی دشت و دمن اخ جون چقدر خوش بحالم شد:shad: سلام سارا جان. اسممت معلومه که خیلی قشنگه. ایناسم تو را به یاد چه کسی میاندازد؟ چقدر سعی کردیاینطوری باشی؟ 5
aida.comix 1809 ارسال شده در 15 مهر، 2010 من آیدا ام تو زبون ترکی یعنی توی ماه یه بارم خوندم ملکه ی مقتدر آلمان بوده!! شما چیزی می دونید؟ 3
شـاهین 8068 ارسال شده در 15 مهر، 2010 سلام.شاهین جان چقدر شبیه اسمت هستی؟!! تا به حال اینجوری نگاه کردی؟ :ws52: یعنی الان چه جورییم؟ خوبم یا بد؟ 3
ارسال های توصیه شده