.: Bahar :. 853 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ سلام یک سوال. تا به حال به معنی اسمت فکر کردی؟! چقدر سعی کردی معنی اسمت باشی؟!!! برایم عجیب بود که از چند تا از دوستانم که اسمهای قشنگی داشتند، پرسیدم. اما... 6 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ اسم من بهار است. بهار فصل اول سال است. فصل جوانه زدن و تولد غنچه ها... من اسمم را دوست دارم، هرچند معنای عمیقی ندارد. اما زیباست. سعی می کنم مثل بهار باشم... 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ سمندون=ساده.بی ریا.مهربون.گاهی لج اور.بازم بگم؟؟؟؟؟؟؟؟؟:w16: 4 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ منم نمیدونم خب سارا یه اسم جهانی هس اصالتا مال کدوم کشور و سرزمینه نمیدونم 6 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ منم نمیدونم خب سارا یه اسم جهانی هس اصالتا مال کدوم کشور و سرزمینه نمیدونم سارا یا «ساره»، همسر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، شهمادر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و مادر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است. در تورات از وی با عنوان «مادر ملتها» یاد شده است. 7 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ سارا یا «ساره»، همسر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام ، شهمادر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام و مادر برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام است. در تورات از وی با عنوان «مادر ملتها» یاد شده است. اره اینو میدونم ولی معنیشو معنی لغویشو نمیدونم:pichak29: 4 لینک به دیدگاه
میلاد 24047 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ میلاد جون میلاد تولد و زنده شدن و این حرفا 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ این اسم معانی و همینطور تلفظهای مختلفی در فرهنگ ها و کشورهای متفاوت داره: سارا به معنی زن والا مقام٫ الهه و یا شاهزاده در زبان عبری ٫ به معنی خوش آیند و دلپذیر در زبان عربی و بلاخره به معنی عالی و خالص در زبان فارسی است. و در کردی به معنی دشت و دمن اخ جون چقدر خوش بحالم شد:shad: 8 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ خدمتکار خدا..... نه والله..در این حد در خدمت خدا نیستم..کاش بودم 5 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ اسمم ...اسمه یه گله مثل شما معنی خاصی نداره یا حداقل من نمیدونم ولی دوسش دارم 4 لینک به دیدگاه
ooraman 22216 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ خدمتکار خدا.....نه والله..در این حد در خدمت خدا نیستم..کاش بودم درمورد مریم من دو معنیه دیگه هم شنیدم...یکی پاکدامنه یکیم ....زن زبون دراز و حاضر جوابو میگفتن البته منم شنیدم ... 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ این اسم معانی و همینطور تلفظهای مختلفی در فرهنگ ها و کشورهای متفاوت داره: سارا به معنی زن والا مقام٫ الهه و یا شاهزاده در زبان عبری ٫ به معنی خوش آیند و دلپذیر در زبان عربی و بلاخره به معنی عالی و خالص در زبان فارسی است. و در کردی به معنی دشت و دمن اخ جون چقدر خوش بحالم شد:shad: چه قدر معنی های جورواجور داره اسمت... 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ درمورد مریم من دو معنیه دیگه هم شنیدم...یکی پاکدامنه یکیم ....زن زبون دراز و حاضر جوابو میگفتن البته منم شنیدم ... اینایی که شما میگی من نشنیدم ولی تو دهخدا یه معنیشو نوشته "زنی که حدیث مردان را دوست دارد"حالا یعنی چی خدا میدونه.. 3 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ اینایی که شما میگی من نشنیدم ولی تو دهخدا یه معنیشو نوشته "زنی که حدیث مردان را دوست دارد"حالا یعنی چی خدا میدونه.. یعنی قصه هایی که مردا تعریف می کنن رو :w58: 4 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ یعنی قصه هایی که مردا تعریف می کنن رو :w58: :ws6: 3 لینک به دیدگاه
.: Bahar :. 853 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ شاهین=پرنده ای شکاری و تیز پرواز سلام. شاهین جان چقدر شبیه اسمت هستی؟!! تا به حال اینجوری نگاه کردی؟ این اسم معانی و همینطور تلفظهای مختلفی در فرهنگ ها و کشورهای متفاوت داره: سارا به معنی زن والا مقام٫ الهه و یا شاهزاده در زبان عبری ٫ به معنی خوش آیند و دلپذیر در زبان عربی و بلاخره به معنی عالی و خالص در زبان فارسی است. و در کردی به معنی دشت و دمن اخ جون چقدر خوش بحالم شد:shad: سلام سارا جان. اسممت معلومه که خیلی قشنگه. ایناسم تو را به یاد چه کسی میاندازد؟ چقدر سعی کردیاینطوری باشی؟ 5 لینک به دیدگاه
aida.comix 1809 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ من آیدا ام تو زبون ترکی یعنی توی ماه یه بارم خوندم ملکه ی مقتدر آلمان بوده!! شما چیزی می دونید؟ 3 لینک به دیدگاه
شـاهین 8068 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 تیر، ۱۳۸۹ سلام.شاهین جان چقدر شبیه اسمت هستی؟!! تا به حال اینجوری نگاه کردی؟ :ws52: یعنی الان چه جورییم؟ خوبم یا بد؟ 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده