wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ دیدی استادی !! چه جالب !! ممنونم از توضیحاتت. :icon_gol::icon_gol::icon_gol: نه بابا استاد کدومه خواهش میکنم دوست عزیز 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 فروردین، ۱۳۹۴ نه بابا استاد کدومه خواهش میکنم دوست عزیز :icon_gol::icon_gol::icon_gol: بازم این طرفا تشیف بیارید . 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ :guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2: داشتم رد میشدم گفتم یک چند تا تیر پرت کنم اسپم دونی این تالار حیفه ساکته 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ :guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2::guntootsmiley2:داشتم رد میشدم گفتم یک چند تا تیر پرت کنم اسپم دونی این تالار حیفه ساکته با لطافت وارد تالار عمران بشید :ws28: حرکتتون به جا بود :icon_gol: لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ با لطافت وارد تالار عمران بشید :ws28: حرکتتون به جا بود :icon_gol: سلام چرا لطافت ؟ النگوهای ناصر میشکنه ؟ عوضش هر چی حرکت خرکیه تو تالار ماس 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ سلام چرا لطافت ؟ النگوهای ناصر میشکنه ؟ عوضش هر چی حرکت خرکیه تو تالار ماس سلام از ماست گفتم کلا با لطافت رفتار کنیم بهتره !! بنده خدا مهندس ناصر :ws28: اتفاقا مطالب جالب و سنگینی بودتو تالارتون من خیلی سعی کردم درکش کنم ولی اصلا قابل درک نبود 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ سلام از ماست گفتم کلا با لطافت رفتار کنیم بهتره !! بنده خدا مهندس ناصر :ws28: اتفاقا مطالب جالب و سنگینی بودتو تالارتون من خیلی سعی کردم درکش کنم ولی اصلا قابل درک نبود اینم ایده خوبیه تاپیکشو میزنم واحد سنتز سلام از ماست ! اتفاقا برای عمرانی ها هم برنامه دارم به زودی دعوت میکنم فعلا نوشتاری و توضیحه و به جاهای خوبش هم میرسیم که باید طراحی بشه 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ اینم ایده خوبیه تاپیکشو میزنم واحد سنتز سلام از ماست ! اتفاقا برای عمرانی ها هم برنامه دارم به زودی دعوت میکنم فعلا نوشتاری و توضیحه و به جاهای خوبش هم میرسیم که باید طراحی بشه بسیار عالی !! ولی .... حتما تشیف میارم ولی تنها همکاری که میتونم بکنم بخونمو به این حالت باشم :JC_thinking: خدا به داد برسه بیچاره مغزم 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ بسیار عالی !! ولی .... حتما تشیف میارم ولی تنها همکاری که میتونم بکنم بخونمو به این حالت باشم :JC_thinking: خدا به داد برسه بیچاره مغزم چرا آخه مگه چیه اونجا همه ازش میترسن ؟ :icon_pf (34): من ترسناکم آیا ؟ یک گفتگوی تخصصیه و برای عمرانی ها هم بحث های مربوط به خودشون در نظر گرفته میشه مثل سکوهای بتنی برای ادوات سنگین و یا پایه پلتفرم ها و................ یا اصلا گودبرداری که چند متر از یک برج رو بکنیم تو زمین مثل درخت وزن میدیم و ارتفاعو عرض بقیه باشما 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ چرا آخه مگه چیه اونجا همه ازش میترسن ؟ :icon_pf (34): من ترسناکم آیا ؟ یک گفتگوی تخصصیه و برای عمرانی ها هم بحث های مربوط به خودشون در نظر گرفته میشه مثل سکوهای بتنی برای ادوات سنگین و یا پایه پلتفرم ها و................ یا اصلا گودبرداری که چند متر از یک برج رو بکنیم تو زمین مثل درخت وزن میدیم و ارتفاعو عرض بقیه باشما مباحث فوق فوق فوق فوق.... فوق تخصصیه شما ؟؟؟ نمیدونم میتونه بسیار جالب باشه !! :jawdrop: دومیه بهتره ! یعنی اینایی که میگی رو باید بلد باشم :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
wheeler 8640 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۴ مباحث فوق فوق فوق فوق.... فوق تخصصیه شما ؟؟؟ نمیدونم میتونه بسیار جالب باشه !! :jawdrop: دومیه بهتره ! یعنی اینایی که میگی رو باید بلد باشم :icon_pf (34): نه بابا نیاز نیست من بهتون یک برج میدم مثلا 12 متر عرض داره 40 متر ارتفاع 250 تن حداقل وزن اینو میخوام بکارم 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۴ نه بابا نیاز نیست من بهتون یک برج میدم مثلا 12 متر عرض داره 40 متر ارتفاع 250 تن حداقل وزن اینو میخوام بکارم با اینا میشه فشار رو محاسبه کرد . کاشتن برج 1 لینک به دیدگاه
seyed mehdi hoseyni 27119 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۳۹۴ [h=1]روزنـــــــــه،روزنامه دیواری تخصصی مهندسی برق(اردیبهشت ماه 1394)[/h] 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اردیبهشت، ۱۳۹۴ سلام دوستان چقد خلوته بیاین بحث ارشد بکنیم ببینیم چیا باید بخونیم اصن ارشد چی هس 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :banel_smiley_4::banel_smiley_4::w000::w000::w000: 2 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ :banel_smiley_4::banel_smiley_4::w000::w000::w000: اخه چرا خشن 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ اخه چرا خشن اروم صدام به جایی نمیرسه گفتم داد بزنم شاید یکی بشنفه 1 لینک به دیدگاه
eng.l.s 5684 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ انگار رسیده اسما هم اومده اسما دورادور نباش بفرماتالار خودمونه جواب داد از این به بعد داد میزنیم 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 اردیبهشت، ۱۳۹۴ انگار رسیده اسما هم اومده اسما دورادور نباش بفرماتالار خودمونه جواب داد از این به بعد داد میزنیم همممم ؟ هاااا؟ هوومممم؟ هیییییم؟ اسما هم اومده؟ :5c6ipag2mnshmsf5ju3 والا 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده