pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ ره بشو تی خانه ها...چی گونه؟ تو خواب ندنی زی؟ بوشو بوخوس ره 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ ها...چی گونه؟ تو خواب ندنی زی؟ بوشو بوخوس ره اشان وانلید همش سر و صدا کونید بشویید رووم میان امی مغز بترکانید 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ اشان وانلید همش سر و صدا کونید بشویید رووم میان امی مغز بترکانید کی همره ایسی ره؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ کی همره ایسی ره؟ می دختر داییانه امرا 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ الان شماها با چه لهجه ای حرفیدین آیا ؟ 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ الان شماها با چه لهجه ای حرفیدین آیا ؟ لحجه عمرانی دری پشتو شمالی گپ زدیم کسی نفهمه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 شهریور، ۱۳۹۱ شمالی گپ زدیم کسی نفهمه دروغ نگو افغانی بود یکی از روح های ولایت قندهار بهم گفت :gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ دروغ نگو افغانی بود یکی از روح های ولایت قندهار بهم گفت :gnugghender: وا تو با قندهارم ارتباط داری؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ وا تو با قندهارم ارتباط داری؟ روحه دیگه بیکاره همین الان یه روح از گینه بیساوو اومده بود پیغام دوستی و برادر برامون اورده بود اومده بود بگه ما با کشور دوست و برادر و مسلمان ایران رفیق اییم 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ روحه دیگه بیکاره همین الان یه روح از گینه بیساوو اومده بود پیغام دوستی و برادر برامون اورده بود اومده بود بگه ما با کشور دوست و برادر و مسلمان ایران رفیق اییم خب به سلامتی تو هم میخواستی دست دوستیشو بفشاری 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ خب به سلامتی تو هم میخواستی دست دوستیشو بفشاری بابا بدبخت راهشو گم کرده بود کل گینه بیساوو اندازه زمین فوتبال هستش اومده بود ایران گم شده بود من وسط اتوبان پیداش کردم فرستادمش گفتم پاشو برو اججلاس سران الان نون تو اونجاست برو اونا هر کار و هر پیامی هم داری بده لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ بابا بدبخت راهشو گم کرده بود کل گینه بیساوو اندازه زمین فوتبال هستش اومده بود ایران گم شده بود من وسط اتوبان پیداش کردم فرستادمش گفتم پاشو برو اججلاس سران الان نون تو اونجاست برو اونا هر کار و هر پیامی هم داری بده تو وسط اتوبان چیکار میکردی؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۹۱ تو وسط اتوبان چیکار میکردی؟ رفته بودم اونجا دوربین های کنترل سرت رو از کار بندازم 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ رفته بودم اونجا دوربین های کنترل سرت رو از کار بندازم می خوای همه روح بشن مثل خودت؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 شهریور، ۱۳۹۱ می خوای همه روح بشن مثل خودت؟ من به فکر مردم ام 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده