pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ خو پس خودت شلوغ کردی خو برن یه لیوا ن آب تگرگی بخورن تو میدانی ماه رمضان چه ماهیه فرزندم؟ 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ تو میدانی ماه رمضان چه ماهیه فرزندم؟ آره که میدونم .... پیشنهاد بود فقط میتونه هم نره خو 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ آره که میدونم .... پیشنهاد بود فقط میتونه هم نره خو آورین آورین بله در جریانم که یه وسوسه ی شیطانی بود 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ آورین آورین بله در جریانم که یه وسوسه ی شیطانی بود قوبونت نه بابا وسوسه شیطانی کدومه .... سنگ میزانی بود جهت محک ایمان این جماعت 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ قوبونت نه بابا وسوسه شیطانی کدومه .... سنگ میزانی بود جهت محک ایمان این جماعت خوشم میاد غیرمستقیم عمل میکنی 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ خوشم میاد غیرمستقیم عمل میکنی دیگ با این جماعت پسر باید اینجوری برخورد کرد 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ ببخشید الیاس سریال اغما از این تاپیک متولد شده 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ ببخشید الیاس سریال اغما از این تاپیک متولد شده سوال بود آیا؟ 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ ببخشید الیاس سریال اغما از این تاپیک متولد شده اااا مگه اونم تحت آزمایش بود؟ سوال بود آیا؟ هنوز تحت تاثیر تشنگی قبل افطار مونده 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ اااا مگه اونم تحت آزمایش بود؟ هنوز تحت تاثیر تشنگی قبل افطار مونده ارعععععععععععععععععع:gnugghender: 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ ارعععععععععععععععععع:gnugghender: باز داری علیه کی کودتا میکنی؟:gnugghender: لینک به دیدگاه
پژمان71 122 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ فعلا برنامه خاصی ندارم اخه دارم رو یه پروژه کار میکنم. دارم یه مقاله می نویسم یه کم سرم شلوغه .اگر شما برامه ای مد نظرتون هست بگین ... 3 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۱ فعلا برنامه خاصی ندارم اخه دارم رو یه پروژه کار میکنم. دارم یه مقاله می نویسم یه کم سرم شلوغه .اگر شما برامه ای مد نظرتون هست بگین ... به این تاپیکم خوش اومدین مهندس خب فعلا که سرتون شلوغه همون طور که اشاره کردین منتظر تاپیکهای آموزشی شما هستیم 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ فعلا برنامه خاصی ندارم اخه دارم رو یه پروژه کار میکنم. دارم یه مقاله می نویسم یه کم سرم شلوغه .اگر شما برامه ای مد نظرتون هست بگین ... رو چه پروژه ای ؟ .... آفرین چقد فعال:hapydancsmil: برنامه منظورم واس حضور تو تالار و استفاده کردن از دانش همدیگه هس .... میتونی اوقات استراحتتو مثلا بیای اینجا یه تاپیک بزنی و در مورد هر چی دوس داری بقیه بدونن و از این حرفا بگی :hapydancsmil: 2 لینک به دیدگاه
پژمان71 122 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ رو چه پروژه ای ؟ .... آفرین چقد فعال:hapydancsmil:برنامه منظورم واس حضور تو تالار و استفاده کردن از دانش همدیگه هس .... میتونی اوقات استراحتتو مثلا بیای اینجا یه تاپیک بزنی و در مورد هر چی دوس داری بقیه بدونن و از این حرفا بگی :hapydancsmil: پروژه ام یه کم محرمانه هست ببخشید. تاپیک رو کجا بزارم تا بقیه ببینن؟؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ پروژه ام یه کم محرمانه هست ببخشید. تاپیک رو کجا بزارم تا بقیه ببینن؟؟؟؟ خواهش میکنم اتفاقا میخواستم بگم اگه دوس داری بوگو تاپیک با چه موضوعی و عنوانی موخوای بزنی؟ اگه تاپیک فعالی باشه یاسمنم(مدیر روابط عمومی تالار=pme) برات تبلیغش میکنه 3 لینک به دیدگاه
پژمان71 122 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ خواهش میکنم اتفاقا میخواستم بگم اگه دوس داری بوگو تاپیک با چه موضوعی و عنوانی موخوای بزنی؟ اگه تاپیک فعالی باشه یاسمنم(مدیر روابط عمومی تالار=pme) برات تبلیغش میکنه آرانوس جان من مقاله و مطلب زیاد دارم (هم فارسی و هم لاتین) حالا شما منو راهنمایی کنید که من چیکار کنم تا دیگران هم از داشته های من بهرمند بشن .... 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ آرانوس جان من مقاله و مطلب زیاد دارم (هم فارسی و هم لاتین) حالا شما منو راهنمایی کنید که من چیکار کنم تا دیگران هم از داشته های من بهرمند بشن .... اول اینکه واقعا این انگیزه ات که دیگران از داشته هات بهره مند بشن ستودنیه دوم اینکه میتونی مطالبت رو در خود تالار عمران قرار بدی با توجه به موضوع مطلبت میشه در زیربخش مرتبطش باشه یا اینکه میتونی مقاله رو برای دانلود رایگان تو این بخش قرار بدی :http://www.noandishaan.com/forums/forum1524.html یا حتی اگه نخوای رایگان باشه میشه در بخش بازار تالار اینکاروکرد که البته این بخش تا جایی که میدونم هنوز فعال نیست ... در صورتی که به بخش طلایی هم وارد بشی میتونی اونجا مقالات و مطالبت رو برای افرادی که فقط به این بخش دسترسی دارن ارائه بدی ... اینا همش بستگی به خودت داره که چه جوری بخوای دسترنج خودتو در اختیار بقیه بزاری بازم من در خدمتم هر کمکی که از دستم برمیاد :hapydancsmil: 3 لینک به دیدگاه
پژمان71 122 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ اول اینکه واقعا این انگیزه ات که دیگران از داشته هات بهره مند بشن ستودنیه دوم اینکه میتونی مطالبت رو در خود تالار عمران قرار بدی با توجه به موضوع مطلبت میشه در زیربخش مرتبطش باشه یا اینکه میتونی مقاله رو برای دانلود رایگان تو این بخش قرار بدی :http://www.noandishaan.com/forums/forum1524.html یا حتی اگه نخوای رایگان باشه میشه در بخش بازار تالار اینکاروکرد که البته این بخش تا جایی که میدونم هنوز فعال نیست ... در صورتی که به بخش طلایی هم وارد بشی میتونی اونجا مقالات و مطالبت رو برای افرادی که فقط به این بخش دسترسی دارن ارائه بدی ... اینا همش بستگی به خودت داره که چه جوری بخوای دسترنج خودتو در اختیار بقیه بزاری بازم من در خدمتم هر کمکی که از دستم برمیاد :hapydancsmil: لطف داری آرانوس جان از راهنماییت و کمکت هم ممنون انشاالله مطالبم رو درست و راست کنم بعد میزارم داخل تالار عمران.بازم ممنونم.:hapydancsmil: 4 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 مرداد، ۱۳۹۱ لطف داری آرانوس جان از راهنماییت و کمکت هم ممنون انشاالله مطالبم رو درست و راست کنم بعد میزارم داخل تالار عمران.بازم ممنونم.:hapydancsmil: خواهش میکنم پژمان عزیز بی صبرانه منتظریم پس :hapydancsmil: ... ایشا... همیشه موفق تر از گذشته باشی و همینجا موفقیتای بزرگترتو جشن بگیریم :hapydancsmil: به این تاپیک هم زیاد سر بزن اینجا بحث غیر علمی میکنیم 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده