Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ من قبلا یک لوگو برای میز گرد دانشجویان عمران توی دانشگاه خودم درست کردم همیژوری میخواستم بزارم شما هم ببینید و نظر بدین! به عجب دوستان هنر مندي داره تالار عمران من هرچي خواستم اين عكس كامل ببينم نشد همش تا نصفش مياد ... ميشه جاي ديگه آپش كنيد ممنون .... مثل اينجا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام فقط ميخواستم بگم... سلام ما هم فقط میگیم : علیک سلام ------------------------------- خب خيلي خوشحالم كه دوباره دوستان قديمي تالار جمع شدند ... اين خيلي خوبه و حتي باعث انگيزه بيشتر براي خودمم شده ... اينكه ميبينم ديگه تنها نيستم خيلي خوشحالم ... دوستان اميدوارم حضورشون هم بهمين شكل بعد امتحانات چندين برابر بشه تا بشه برنامه هاي خوبي رو اجرا كرد ... اميدوارم بشه فضاي اينجا رو به يه فضاي خوب علمي تبديل كنيم اونم با كمك همه شما ها ... مجدد به آقا حامد و آقا بهرام خوش اومد ميگم كه دوباره برگشتند ... بزودي هم ليست جديد از دوستان فعال يا قصد فعاليت در تالار عمران را دارند و قرار ميديم تا بيشتر آشنا بشند ... دوستان در اين مدتمم اگه نظري در مورد روند تالار عمران و برنامه ها ش دارند خوشحال ميشيم بشنويم و از تجربه شما هم استفاده كنيم .... 1 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ سلام دوستان میخواستم بدونم بچه ها دارین برای ارشد میخونید یا نه؟ دانشگاه هدف شما چیه؟ میگن دانشگاهه خاوران که خیلی داغونه میخواد ارشد سازه بیاره امسال !!! آره ؟؟؟ 3 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ به عجب دوستان هنر مندي داره تالار عمران من هرچي خواستم اين عكس كامل ببينم نشد همش تا نصفش مياد ... ميشه جاي ديگه آپش كنيد ممنون .... مثل اينجا برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آره میشه چون خودم از کار خودم خوشم خودم میاد خودم دوست دارم خودم لوگوی خودم رو بزارم که به غیر از خودم سایر دوستانه خودی هم ببینن!! 3 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ سلام دوستان میخواستم بدونم بچه ها دارین برای ارشد میخونید یا نه؟ دانشگاه هدف شما چیه؟ میگن دانشگاهه خاوران که خیلی داغونه میخواد ارشد سازه بیاره امسال !!! آره ؟؟؟ سلام من كه از الان دارم واسه ارشد ميرم كلاس شما چطور؟؟!!! اي باباااا :w00:اخه تا كي ميخوايين به خاوران حسادت كنين هاااااا؟؟؟ شايد از اخر خودتون اونجاااا قبول شدين هاااا 2 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ سلام من كه از الان دارم واسه ارشد ميرم كلاس شما چطور؟؟!!! اي باباااا :w00:اخه تا كي ميخوايين به خاوران حسادت كنين هاااااا؟؟؟ شايد از اخر خودتون اونجاااا قبول شدين هاااا نه من برای ارشد دارم میرم تاجیکستان آب و هواش بهتره!!! شما چرا از خاوران دفاع میکنی؟؟ 3 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ نه من برای ارشد دارم میرم تاجیکستان آب و هواش بهتره!!!شما چرا از خاوران دفاع میکنی؟؟ اگه اينطوره منم ميرم كاناداااااا ديگه ديگه شما شلا هي بد ميگي؟! 3 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ اگه اينطوره منم ميرم كاناداااااا ديگه ديگه شما شلا هي بد ميگي؟! کانادا خوبه ولی اگه بخوای بری روی معدل خیلی حساسن و مدرک دانشگاه غیرانتفاعی رو قبول ندارن مشاوره تحصیلی هم میدم برو ته صف وقت بیگیر 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ من فقط دوس دارم دانشگاه خودمون بمونم، از دانشگاه شریف اصلاً خوشم (آره جون خودم) 3 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ کانادا خوبه ولی اگه بخوای بری روی معدل خیلی حساسن و مدرک دانشگاه غیرانتفاعی رو قبول ندارن مشاوره تحصیلی هم میدم برو ته صف وقت بیگیر اوكي :w410: حالاااااا كوجااااا بليم اونوقت ؟! 3 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ من فقط دوس دارم دانشگاه خودمون بمونم، از دانشگاه شریف اصلاً خوشم (آره جون خودم) خو شمااااا كدوم دانشگاهي؟! 3 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ خو شمااااا كدوم دانشگاهي؟! شما هنوز خودت مشخص نکردی به بچه مردم چو کااار داری؟ 3 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۸۹ شما هنوز خودت مشخص نکردی به بچه مردم چو کااار داری؟ شوماااا چوكار داري :w00:من دارم با بشه مردم ميحرفم هاااااااا مثلا :w00: دانشگاه گیلان مسي مسي موفق باشين دله بهضي ها هم بشوژه 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 بهمن، ۱۳۸۹ منم ارشد ميخوام نداریم دیگه ، تموم شد 3 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ نداریم دیگه ، تموم شد همش دو هفته نبودم چرا همه چي تموم شده؟:w00: 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 بهمن، ۱۳۸۹ همش دو هفته نبودم چرا همه چي تموم شده؟:w00: خب تحریمیم، دیگه ارشد وارد نمیکنیم 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 بهمن، ۱۳۸۹ خب ... ببينيد عجب چيزي شكار كردم .... .................. چنين چيز هايي معمولا كم پيدا ميشه اينم از عكس يادگاري 3 مدير تالار عمران همراه با برخي كاربران 5 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده