آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ بهرام صاحب توست ت ت تو رو مثل بردگانی فروخته بهرام باس یکی هوای خودشو داشته باشه قربونت برم آرانوس جان...خیالت راحت که من حمایتت میکنم.....:hapydancsmil:پسر نه کار داره....نه سربازی رفته....نه خونه داره نه ماشین....آرانوس رو هم میخواد:vahidrk: فدات بشم مریم جونمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم:*:*:*:* آره میبینی تورو خدا چه ادعاشون میشه پسرای این دوره زمونه سربازی که ندارم کار هم که دارم از خداش هم باید باشه من نگیرم فردا یه نفر از کشور افغانستان باید بگیرتش شما هواست به همین داشته های الانت باشه پلیز:vahidrk:با من کاری نداشته باش آخه چرا پای منو میکشی وسط؟ :icon_pf (34): دعوای خونوادگیتون به خودتون مربوطه آرا جان مودب باش جانم بیا و خوبی کن ، دوتا زوج رو به هم رسوندم حالا باید سرزنش هم بشم میبینی یاسمن ؟ این مثلا پای تورو وسط کشیدن بود الان؟ من بحثای خونوادگیم اینجا مطرح نمیشه خیالت راحت تا تو باشی دوباره از اینکارا نکنی خودت گفتی به من چه اصلا من طلاق موخام :ws28::ws28: 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ بهرام باس یکی هوای خودشو داشته باشه فدات بشم مریم جونمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم:*:*:*:* آره میبینی تورو خدا چه ادعاشون میشه پسرای این دوره زمونه شما هواست به همین داشته های الانت باشه پلیز:vahidrk:با من کاری نداشته باش این مثلا پای تورو وسط کشیدن بود الان؟ من بحثای خونوادگیم اینجا مطرح نمیشه خیالت راحت تا تو باشی دوباره از اینکارا نکنی :ws28::ws28: لینک به دیدگاه
buzin 54 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ مهديم مهندس برق 12سال سابقه كار -plc كار-قدرت 4 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ آبجی نکن این کار رو...آخه روحه..... تعهد مهد حالیش نمیشه که افغانی چشه....؟الان نصف دخترا آرزوی شوهر افغانی دارن.. گناه داره ...دلم میسوزه براش وااا مریم جون؟ آخه چرا پای منو میکشی وسط؟ :icon_pf (34): دعوای خونوادگیتون به خودتون مربوطه آرا جان مودب باش جانم بیا و خوبی کن ، دوتا زوج رو به هم رسوندم حالا باید سرزنش هم بشم میبینی یاسمن ؟ والا از اولم نباید واسطه میشدیم ...ولی بهرام از بیکاری بهتره..کلی سرگرم شدیم خودت گفتی به من چه اصلا من طلاق موخام هیچی نشده جا زدی؟ بهت گفته بودم مهديم مهندس برق 12سال سابقه كار -plc كار-قدرت خوش اومدین مهندس 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ مهديم مهندس برق 12سال سابقه كار -plc كار-قدرت منم بهرام هستم مهندس راه و ترابری، چند ماه سابقه کار، خوشوقتم والا از اولم نباید واسطه میشدیم ...ولی بهرام از بیکاری بهتره..کلی سرگرم شدیم چه کنیم دیگه بیا و خوبی کن آره خیلی حال میده 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ بچاره زنت مگه تو عهد دقیانوسی؟:vahidrk: مهديم مهندس برق 12سال سابقه كار -plc كار-قدرت سلاااااااام آقای مهدی خیلی خوش اومدین چه سابقه کاری اینجا همه به سابقه کار نیازمندن 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ بچاره زنت مگه تو عهد دقیانوسی؟:vahidrk: سلاااااااام آقای مهدی خیلی خوش اومدین چه سابقه کاری اینجا همه به سابقه کار نیازمندن پس الان منو تو تو عهد قاجار زندگی میکنیم 1 لینک به دیدگاه
M!Zare 48037 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ گناه داره ...دلم میسوزه براش وااا مریم جون؟ والا 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ پس الان منو تو تو عهد قاجار زندگی میکنیم تو تو عهد پارینه سنگی هستی ولی من در حال زندگی میکنم والا 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ تو تو عهد پارینه سنگی هستی ولی من در حال زندگی میکنم ارععععععععععععععععععععععع من اون مردم تو اون زنه تو هی میگی من میرم به سازمان حقوق زنان شکایت میکنمم منم میگم کم ............................................................................................. بگو ظرف هاتو بشورررررررررررررررررررررر لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 مرداد، ۱۳۹۱ ارععععععععععععععععععععععع من اون مردم تو اون زنه تو هی میگی من میرم به سازمان حقوق زنان شکایت میکنمم منم میگم کم ............................................................................................. بگو ظرف هاتو بشورررررررررررررررررررررر آخی دلم واس شوما پسرا سوخت چه ارزوهای محالی که دارین 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ باز که شلوغش کردی :icon_razz: چی چیو شلوغش کردم کوووووو اصن ؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ برو بچ عمرانی چطوررر اندددددددددددددددددددددددددددد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ برو بچ عمرانی چطوررر اندددددددددددددددددددددددددددد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوب خوبن :hapydancsmil: بروبچ برقی این چه قیافه اییه؟ 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ چی چیو شلوغش کردم کوووووو اصن ؟ ایناش ایناش 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ خوب خوبن :hapydancsmil: بروبچ برقی این چه قیافه اییه؟ از تشنگی به این روز افتادن 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مرداد، ۱۳۹۱ ایناش ایناش خو پس خودت شلوغ کردی از تشنگی به این روز افتادن خو برن یه لیوا ن آب تگرگی بخورن 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده