آرانوس 6500 ارسال شده در 3 آبان، 2012 بهرام صاحب توست ت ت تو رو مثل بردگانی فروخته بهرام باس یکی هوای خودشو داشته باشه قربونت برم آرانوس جان...خیالت راحت که من حمایتت میکنم.....:hapydancsmil:پسر نه کار داره....نه سربازی رفته....نه خونه داره نه ماشین....آرانوس رو هم میخواد:vahidrk: فدات بشم مریم جونمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم:*:*:*:* آره میبینی تورو خدا چه ادعاشون میشه پسرای این دوره زمونه سربازی که ندارم کار هم که دارم از خداش هم باید باشه من نگیرم فردا یه نفر از کشور افغانستان باید بگیرتش شما هواست به همین داشته های الانت باشه پلیز:vahidrk:با من کاری نداشته باش آخه چرا پای منو میکشی وسط؟ :icon_pf (34): دعوای خونوادگیتون به خودتون مربوطه آرا جان مودب باش جانم بیا و خوبی کن ، دوتا زوج رو به هم رسوندم حالا باید سرزنش هم بشم میبینی یاسمن ؟ این مثلا پای تورو وسط کشیدن بود الان؟ من بحثای خونوادگیم اینجا مطرح نمیشه خیالت راحت تا تو باشی دوباره از اینکارا نکنی خودت گفتی به من چه اصلا من طلاق موخام :ws28::ws28: 3
Artaria 13629 ارسال شده در 4 آبان، 2012 بهرام باس یکی هوای خودشو داشته باشه فدات بشم مریم جونمممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممممم:*:*:*:* آره میبینی تورو خدا چه ادعاشون میشه پسرای این دوره زمونه شما هواست به همین داشته های الانت باشه پلیز:vahidrk:با من کاری نداشته باش این مثلا پای تورو وسط کشیدن بود الان؟ من بحثای خونوادگیم اینجا مطرح نمیشه خیالت راحت تا تو باشی دوباره از اینکارا نکنی :ws28::ws28:
pme 3474 ارسال شده در 4 آبان، 2012 آبجی نکن این کار رو...آخه روحه..... تعهد مهد حالیش نمیشه که افغانی چشه....؟الان نصف دخترا آرزوی شوهر افغانی دارن.. گناه داره ...دلم میسوزه براش وااا مریم جون؟ آخه چرا پای منو میکشی وسط؟ :icon_pf (34): دعوای خونوادگیتون به خودتون مربوطه آرا جان مودب باش جانم بیا و خوبی کن ، دوتا زوج رو به هم رسوندم حالا باید سرزنش هم بشم میبینی یاسمن ؟ والا از اولم نباید واسطه میشدیم ...ولی بهرام از بیکاری بهتره..کلی سرگرم شدیم خودت گفتی به من چه اصلا من طلاق موخام هیچی نشده جا زدی؟ بهت گفته بودم مهديم مهندس برق 12سال سابقه كار -plc كار-قدرت خوش اومدین مهندس 3
Artaria 13629 ارسال شده در 4 آبان، 2012 مهديم مهندس برق 12سال سابقه كار -plc كار-قدرت منم بهرام هستم مهندس راه و ترابری، چند ماه سابقه کار، خوشوقتم والا از اولم نباید واسطه میشدیم ...ولی بهرام از بیکاری بهتره..کلی سرگرم شدیم چه کنیم دیگه بیا و خوبی کن آره خیلی حال میده 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 4 آبان، 2012 بچاره زنت مگه تو عهد دقیانوسی؟:vahidrk: مهديم مهندس برق 12سال سابقه كار -plc كار-قدرت سلاااااااام آقای مهدی خیلی خوش اومدین چه سابقه کاری اینجا همه به سابقه کار نیازمندن 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 4 آبان، 2012 بچاره زنت مگه تو عهد دقیانوسی؟:vahidrk: سلاااااااام آقای مهدی خیلی خوش اومدین چه سابقه کاری اینجا همه به سابقه کار نیازمندن پس الان منو تو تو عهد قاجار زندگی میکنیم 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 4 آبان، 2012 پس الان منو تو تو عهد قاجار زندگی میکنیم تو تو عهد پارینه سنگی هستی ولی من در حال زندگی میکنم والا 3
pesare irani 41805 ارسال شده در 4 آبان، 2012 تو تو عهد پارینه سنگی هستی ولی من در حال زندگی میکنم ارععععععععععععععععععععععع من اون مردم تو اون زنه تو هی میگی من میرم به سازمان حقوق زنان شکایت میکنمم منم میگم کم ............................................................................................. بگو ظرف هاتو بشورررررررررررررررررررررر
آرانوس 6500 ارسال شده در 4 آبان، 2012 ارععععععععععععععععععععععع من اون مردم تو اون زنه تو هی میگی من میرم به سازمان حقوق زنان شکایت میکنمم منم میگم کم ............................................................................................. بگو ظرف هاتو بشورررررررررررررررررررررر آخی دلم واس شوما پسرا سوخت چه ارزوهای محالی که دارین 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 8 آبان، 2012 باز که شلوغش کردی :icon_razz: چی چیو شلوغش کردم کوووووو اصن ؟ 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 8 آبان، 2012 برو بچ عمرانی چطوررر اندددددددددددددددددددددددددددد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 8 آبان، 2012 برو بچ عمرانی چطوررر اندددددددددددددددددددددددددددد:5c6ipag2mnshmsf5ju3 خوب خوبن :hapydancsmil: بروبچ برقی این چه قیافه اییه؟ 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 8 آبان، 2012 خوب خوبن :hapydancsmil: بروبچ برقی این چه قیافه اییه؟ از تشنگی به این روز افتادن 1
آرانوس 6500 ارسال شده در 8 آبان، 2012 ایناش ایناش خو پس خودت شلوغ کردی از تشنگی به این روز افتادن خو برن یه لیوا ن آب تگرگی بخورن 2
ارسال های توصیه شده