آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ باشه یه کلاس سواد اموزی بزار خودم میشم مشتری:obm:من میگم همون اول به قلب ادمین ها همه کنیم بقیه حساب کار دستشون بیادددددددددددددد:icon_pf (95): مستقیما اون مدیر سبزه هستش که همه کاره اس اون رو بزنیم لت و پار کنیم بقیه حساب کار دستشون میاد و با ما بیعت میکنند:w73: کسانی هم که بیعت نکردن میفرستیمشون قاطی باقالی ها:ch2ufgmz56uf5avkr6t اره حتما باید اینکاروبکنم آها افتاد نیاز به توضح بیشتر در مورد قربانی نیس همه چی لو میره چه جوری به قلبشون حمله کنیم حالا؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ اره حتما باید اینکاروبکنم آها افتاد نیاز به توضح بیشتر در مورد قربانی نیس همه چی لو میره چه جوری به قلبشون حمله کنیم حالا؟ هییییییییییییییییییییییییییس:6404: من دارم رمزی حرف میزنم م م م م تو هم هی رمز های ما رو لو بده هیچی میریم باهاش طرح رفاقت میریزیم تجربه نشون داده با یه خروس قندی گول میخوره بعد میگیم عمو جون بیا ببینم کلاس چندمی تا اومد سوار ماشینش میکنیم سرش رو میکنیم زیر صندلی بگیم صداد و بیدار کنی میکشیمت قبل از این که ه ه ه ه این حرف ها رو بزنیم یه وقت دیدی اب تو ماشین رو برداشت و بارندگی تو ماشین شرو شد اگ ر این طور بشه که احتمال 100% این طور میشه معلومه خود قربانی ترسیده و صداش در نمیاد:mpr: حالا میدزدیمش بعد یه بلایی سرش میاریم دیگه 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ هییییییییییییییییییییییییییس:6404: من دارم رمزی حرف میزنم م م م م تو هم هی رمز های ما رو لو بده هیچی میریم باهاش طرح رفاقت میریزیم تجربه نشون داده با یه خروس قندی گول میخوره بعد میگیم عمو جون بیا ببینم کلاس چندمی تا اومد سوار ماشینش میکنیم سرش رو میکنیم زیر صندلی بگیم صداد و بیدار کنی میکشیمت قبل از این که ه ه ه ه این حرف ها رو بزنیم یه وقت دیدی اب تو ماشین رو برداشت و بارندگی تو ماشین شرو شد اگ ر این طور بشه که احتمال 100% این طور میشه معلومه خود قربانی ترسیده و صداش در نمیاد:mpr: حالا میدزدیمش بعد یه بلایی سرش میاریم دیگه باشه باشه این رمزی حرف زدنت منو مرده اوههههههه چه نقشه ای کشیدی انگار خیلی وقته داری روش فک میکنی چه کرده به دل تو این قربانی باشه خروس قندی رو از کجا میخوی پیدا کنی حالا تو این کسادی بازار:icon_pf (34): چه کم اشتها هم نیس ها 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ باشه باشه این رمزی حرف زدنت منو مرده اوههههههه چه نقشه ای کشیدی انگار خیلی وقته داری روش فک میکنی چه کرده به دل تو این قربانی باشه خروس قندی رو از کجا میخوی پیدا کنی حالا تو این کسادی بازار:icon_pf (34): چه کم اشتها هم نیس ها بابا جون ما کوفت هم نمیدیم بهش میگیم بَـــــــبَـــــم جان بیا ببینم عمو جان کلاس چندمی ب یا بهت خروس قندی بدیم بهش اسمشو فقط بهش میگیم ارعععع بیکاریم بریم براش خروس قندی بخریم یه تیکه نون خشک وقتی دزدیدیمش میندازیم جلوش که از گرسنگی نمیره فردا اوون قرمزه نگه داداش من رضا زاده بود بردینش سو تغذیه گرفته :confused: 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ بابا جون ما کوفت هم نمیدیم بهش میگیم بَـــــــبَـــــم جان بیا ببینم عمو جان کلاس چندمی ب یا بهت خروس قندی بدیم بهش اسمشو فقط بهش میگیم ارعععع بیکاریم بریم براش خروس قندی بخریم :spiteful: یه تیکه نون خشک وقتی دزدیدیمش میندازیم جلوش که از گرسنگی نمیره :62izy85: فردا اوون قرمزه نگه داداش من رضا زاده بود بردینش سو تغذیه گرفته :confused: نقشه ات کاملا حساب شده اس البته در صورتی که قربانی هم به همین سادگی باشه الان با این رمزی حرف زدنت هیشکی نمیدونه دیگه قربانی کیه ؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ نقشه ات کاملا حساب شده اس البته در صورتی که قربانی هم به همین سادگی باشه الان با این رمزی حرف زدنت هیشکی نمیدونه دیگه قربانی کیه ؟ برو یه تست ای کیو ازش بگیر میفهمی بزار ملت بفهمند ا صل قربانیه که نمیقهمه 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ :vahidrk:تو چرا کاراتو انجام ندادی اصن که اینجا اینقد گردوخاک نشسته ها ؟ خب این کار توئه نه من چقد شلوغش کردین بحثای علمی کنین امید زن نگرفتی؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ خب این کار توئه نه من چقد شلوغش کردین بحثای علمی کنین امید زن نگرفتی؟ نه بابا کی زنش رو به ما میده 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ نه بابا کی زنش رو به ما میده خب دختر به عنوان زن نگرفتی؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ خب دختر به عنوان زن نگرفتی؟ نه بابا کو پول ا لان دم هر خونه ای رو بزنم میگه مهریه 2000 تن گوشت مرغ 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ نه بابا کو پولا لان دم هر خونه ای رو بزنم میگه مهریه 2000 تن گوشت مرغ مرغ که از سکه بهتره که بیا شمال برو تو روستاهاش از جلو هر خونه که رد میشی یه مرغ دو در کن ، 2000 تا جور میشه دیگه سکه گرفتاریه 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ مرغ که از سکه بهتره که بیا شمال برو تو روستاهاش از جلو هر خونه که رد میشی یه مرغ دو در کن ، 2000 تا جور میشه دیگه سکه گرفتاریه ب ابا الان مرغ قیمتش از سکه بالا تره الان کسی مرغ بدزده اقدام علیه امنیت ملیه 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ خب این کار توئه نه من چقد شلوغش کردین بحثای علمی کنین امید زن نگرفتی؟ کار خودته صوبتم نباشه بهتره از سوت و کوریه که بحث علمی ج نمیده اینجا امید اصن کار گیر آورده که بش زن بدن؟ 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ کار خودته صوبتم نباشه بهتره از سوت و کوریه که بحث علمی ج نمیده اینجا امید اصن کار گیر آورده که بش زن بدن؟ ارععععععععععععععععععععععععع بابا گیر اوردم م م 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ الان کسی مرغ بدزده اقدام علیه امنیت ملیه امید اصن کار گیر آورده که بش زن بدن؟ خب کار هم گیر میاره، یه ذره بهش وقت بده خو امید یه دِدلاین مشخص کن ببینیم تا کی آرا منتظر بمونه ؟ 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ دو تا بحث اساسی صورت گرفت نتیجه چی شد؟ مشکل سر مرغه ؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ دو تا بحث اساسی صورت گرفت نتیجه چی شد؟ مشکل سر مرغه ؟ مشکل دو تاس یکی کشتن ادمین یکی زن دادن من 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ دو تا بحث اساسی صورت گرفت نتیجه چی شد؟ مشکل سر مرغه ؟ نه مرغ حل شد ، کار امید حل شه عروسی سر میگیره 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ نه مرغ حل شد ، کار امید حل شه عروسی سر میگیره عروس کی هستش از این فاطی کماندو های سیبیل دار که نیس 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 مرداد، ۱۳۹۱ عروس کی هستش از این فاطی کماندو های سیبیل دار که نیس نه بابا ، یه موجود ریز نقش که زبونش 3 متره ببین ینی میخوام ابهت مردونتو نشونش بدی رامش کنیاااااا (آرانوس) 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده