pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ نو نو نو ، لا اکراه فی الدین یادم بنداز چنتا امتیاز بدم بهت :biggrin: به محض اینکه اومدی حواله میکنی لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ بو چیه؟ رایحه خوش ارعععععع خیلی بوی خوبیه مثل گلاب کاشان 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ ارعععععع خیلی بوی خوبیه مثل گلاب کاشان آقا من میگم رایحه شما بگو بو رایحه خوش اسپم آید همی...دوستان گرد هم آیند همی تو عمرم شعر نسرودم که اونم سرودم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ آقا من میگم رایحه شما بگو بورایحه خوش اسپم آید همی...دوستان گرد هم آیند همی تو عمرم شعر نسرودم که اونم سرودم به به چه شعری :hapydancsmil: مدیر به این میگن میگم نمیخوای اسمت رو عوض کنی بزاری pmc اون وقت میدونی چقد طرفدار پیدا میکنی همه میان و میگن i love you pmc 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ به به چه شعری :hapydancsmil: مدیر به این میگن میگم نمیخوای اسمت رو عوض کنی بزاری pmc اون وقت میدونی چقد طرفدار پیدا میکنی همه میان و میگن i love you pmc pme=project management engineer اتفاقا دختر خالمو اینجا عضو کردم 13 سالشه میگه pme یعنی جی؟ میذاشتی pmc دیگه 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ pme=project management engineer اتفاقا دختر خالمو اینجا عضو کردم 13 سالشه میگه pme یعنی جی؟ میذاشتی pmc دیگه بچه بدبخت رو چرا معتاد نت کردی چرا حالا اینجا اوردی انجمن علمی تخیلی زوج اندیشان با توانایی بچه ایی اینجا:icon_pf (34): 15 ساله نشده شوهر میکنه بعد میاد بهت تیکه میندازه میگه ترشیدی :icon_pf (34): لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 تیر، ۱۳۹۱ بچه بدبخت رو چرا معتاد نت کردی چرا حالا اینجا اوردی انجمن علمی تخیلی زوج اندیشان با توانایی بچه ایی اینجا:icon_pf (34): 15 ساله نشده شوهر میکنه بعد میاد بهت تیکه میندازه میگه ترشیدی :icon_pf (34): دختر عمه ش میخواست fb عضوش کنه تو کلاسشون همه عضو fb :icon_pf (34): منم اینجا عضوش کردم که حواسم بهش باشه fb هم بی خیال بشه شوهر؟ دختر یکی یدونه که به این زودیا شوهر نمیدن تازه خانوادگی عادت داریم که طرف مقابل باید از هفتاد خان رستم بگذره ...دختر و پسر فرقی نمیکنه کلا هر عضو جدیدی ترشی هم نمیندازین آخرش میفرستیم اونور شیرین میشه کلا 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 31 تیر، ۱۳۹۱ سلام به همه ی دوستان سلام مهندس رشته ات چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ سلام به همه ی دوستان سلام خیلی خوش اومدین آخجون مهموووووووووون:hapydancsmil: لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ سلام یه سوالی دارم که معلم حرفه و فن ما پرسیده بود ولی جوابی نگرفتم چرا بین دو ساختمان یه فاصله سی سانتی میذارن؟ 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ سلام یه سوالی دارم که معلم حرفه و فن ما پرسیده بود ولی جوابی نگرفتمچرا بین دو ساختمان یه فاصله سی سانتی میذارن؟ بین دو ساختمان فاصله سی سانتی میذارن؟ محسوسه؟ اگه محسوسه چرا همسایه های ما بهمون چسبیدن؟ 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ بین دو ساختمان فاصله سی سانتی میذارن؟ محسوسه؟ اگه محسوسه چرا همسایه های ما بهمون چسبیدن؟ آره من خیلی از ساختمانها مخصوصا مجتمع هایی آپارتمانی رو دیدم که این فاصله رو میذارن 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ آره من خیلی از ساختمانها مخصوصا مجتمع هایی آپارتمانی رو دیدم که این فاصله رو میذارن من احتمال میدم بخاطر لرزش سازه ای باشه 2 لینک به دیدگاه
J/\/\D 420 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ آره یه درز انقطاع می ذارن که با مصالح شکننده مثل گچ و مقوا و کارتون سیمان () پرش می کنن. دلیلش هم فکر کنم به خاطر ضربه زدن ساختمان ها به همدیگه در طی زلزله است. اینم بگم که سی سانت مطلق نیست و هر چه ارتفاع سازه بیشتر بشه این فاصله هم بیشتر میشه تا خرابی ناشی از ضربه زدن ساختمانها به هم کمتر بشه. >اینا تراوشات ذهن من و چیزاییه که یاد گرفتم و به یاد دارم خوشحال میشم اگه کسی کاملترش کنه و اشکالاش رو بگیره 4 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ من احتمال میدم بخاطر لرزش سازه ای باشه آره یه درز انقطاع می ذارن که با مصالح شکننده مثل گچ و مقوا و کارتون سیمان () پرش می کنن. دلیلش هم فکر کنم به خاطر ضربه زدن ساختمان ها به همدیگه در طی زلزله است. اینم بگم که سی سانت مطلق نیست و هر چه ارتفاع سازه بیشتر بشه این فاصله هم بیشتر میشه تا خرابی ناشی از ضربه زدن ساختمانها به هم کمتر بشه. >اینا تراوشات ذهن من و چیزاییه که یاد گرفتم و به یاد دارم خوشحال میشم اگه کسی کاملترش کنه و اشکالاش رو بگیره ممنون دوستان همون موقع همین جواب داده شد که برای جلوگیری از تاثیر زلزله و نشست زمین مجاور باشه منتهی استادمان گفت دلیل اصلی این نیست 3 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ ممنون دوستانهمون موقع همین جواب داده شد که برای جلوگیری از تاثیر زلزله و نشست زمین مجاور باشه منتهی استادمان گفت دلیل اصلی این نیست بعد خودش نگفت دلیل اصلی چیه؟ 1 لینک به دیدگاه
J/\/\D 420 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ به جز اینا چیزی به ذهنم نمی رسه!!! موضوع داره جالب میشه :gnugghender: 2 لینک به دیدگاه
s.zarei 3090 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 مرداد، ۱۳۹۱ اين فاصله كه البته 30 سانتي متر نميشه ومحاسبات داره ، درز انقطاع گفته ميشه كه براي حذف يا كاهش خسارات و خراب ناشي از ضربه ساختمانهاي مجاور به يكديگر (خصوصا در زمان وقوع زلزله وتكانهاي شديد ) درز انقطاع در ساختمانهائيكه داراي ارتفاع بيش از 12 متر يا بيش از 4 طبقه هستند رعايت ميشه ، اين فاصله رو ميشه با مصالح كم مقاومت كه در هنگام زلزله ودر اثر برخورد دوساختمان به آ ساني خرد ميشه پر كرد حداقل اين فاصله طبق آئين نامه 2800 ، در تراز هرطبقه 100/1 ارتفاع آن تراز از روي تراز پايه هستش وماده و تبصره هاي ديگه داره ارادتمند سهيل 3 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، ۱۳۹۱ ممنون دوستانهمون موقع همین جواب داده شد که برای جلوگیری از تاثیر زلزله و نشست زمین مجاور باشه منتهی استادمان گفت دلیل اصلی این نیست سهیل جان مهندسای اینجا کار درست ترن یا معلم حرفه و فن شما؟؟ اون احتمالا چیزی حالیش نبوده خواسته ضایع نشه اونطوری گفته ولی جوابایی که بچه ها دادن درسته 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده