pme 3474 ارسال شده در 19 مهر، 2012 نو نو نو ، لا اکراه فی الدین یادم بنداز چنتا امتیاز بدم بهت :biggrin: به محض اینکه اومدی حواله میکنی
pesare irani 41805 ارسال شده در 19 مهر، 2012 بو چیه؟ رایحه خوش ارعععععع خیلی بوی خوبیه مثل گلاب کاشان 1
pme 3474 ارسال شده در 19 مهر، 2012 ارعععععع خیلی بوی خوبیه مثل گلاب کاشان آقا من میگم رایحه شما بگو بو رایحه خوش اسپم آید همی...دوستان گرد هم آیند همی تو عمرم شعر نسرودم که اونم سرودم 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 19 مهر، 2012 آقا من میگم رایحه شما بگو بورایحه خوش اسپم آید همی...دوستان گرد هم آیند همی تو عمرم شعر نسرودم که اونم سرودم به به چه شعری :hapydancsmil: مدیر به این میگن میگم نمیخوای اسمت رو عوض کنی بزاری pmc اون وقت میدونی چقد طرفدار پیدا میکنی همه میان و میگن i love you pmc 1
pme 3474 ارسال شده در 19 مهر، 2012 به به چه شعری :hapydancsmil: مدیر به این میگن میگم نمیخوای اسمت رو عوض کنی بزاری pmc اون وقت میدونی چقد طرفدار پیدا میکنی همه میان و میگن i love you pmc pme=project management engineer اتفاقا دختر خالمو اینجا عضو کردم 13 سالشه میگه pme یعنی جی؟ میذاشتی pmc دیگه 1
pesare irani 41805 ارسال شده در 19 مهر، 2012 pme=project management engineer اتفاقا دختر خالمو اینجا عضو کردم 13 سالشه میگه pme یعنی جی؟ میذاشتی pmc دیگه بچه بدبخت رو چرا معتاد نت کردی چرا حالا اینجا اوردی انجمن علمی تخیلی زوج اندیشان با توانایی بچه ایی اینجا:icon_pf (34): 15 ساله نشده شوهر میکنه بعد میاد بهت تیکه میندازه میگه ترشیدی :icon_pf (34):
pme 3474 ارسال شده در 19 مهر، 2012 بچه بدبخت رو چرا معتاد نت کردی چرا حالا اینجا اوردی انجمن علمی تخیلی زوج اندیشان با توانایی بچه ایی اینجا:icon_pf (34): 15 ساله نشده شوهر میکنه بعد میاد بهت تیکه میندازه میگه ترشیدی :icon_pf (34): دختر عمه ش میخواست fb عضوش کنه تو کلاسشون همه عضو fb :icon_pf (34): منم اینجا عضوش کردم که حواسم بهش باشه fb هم بی خیال بشه شوهر؟ دختر یکی یدونه که به این زودیا شوهر نمیدن تازه خانوادگی عادت داریم که طرف مقابل باید از هفتاد خان رستم بگذره ...دختر و پسر فرقی نمیکنه کلا هر عضو جدیدی ترشی هم نمیندازین آخرش میفرستیم اونور شیرین میشه کلا 1
pme 3474 ارسال شده در 22 مهر، 2012 سلام به همه ی دوستان سلام خیلی خوش اومدین آخجون مهموووووووووون:hapydancsmil:
soheiiil 24251 ارسال شده در 22 مهر، 2012 سلام یه سوالی دارم که معلم حرفه و فن ما پرسیده بود ولی جوابی نگرفتم چرا بین دو ساختمان یه فاصله سی سانتی میذارن؟ 2
pme 3474 ارسال شده در 22 مهر، 2012 سلام یه سوالی دارم که معلم حرفه و فن ما پرسیده بود ولی جوابی نگرفتمچرا بین دو ساختمان یه فاصله سی سانتی میذارن؟ بین دو ساختمان فاصله سی سانتی میذارن؟ محسوسه؟ اگه محسوسه چرا همسایه های ما بهمون چسبیدن؟ 2
soheiiil 24251 ارسال شده در 22 مهر، 2012 بین دو ساختمان فاصله سی سانتی میذارن؟ محسوسه؟ اگه محسوسه چرا همسایه های ما بهمون چسبیدن؟ آره من خیلی از ساختمانها مخصوصا مجتمع هایی آپارتمانی رو دیدم که این فاصله رو میذارن 2
pme 3474 ارسال شده در 22 مهر، 2012 آره من خیلی از ساختمانها مخصوصا مجتمع هایی آپارتمانی رو دیدم که این فاصله رو میذارن من احتمال میدم بخاطر لرزش سازه ای باشه 2
J/\/\D 420 ارسال شده در 22 مهر، 2012 آره یه درز انقطاع می ذارن که با مصالح شکننده مثل گچ و مقوا و کارتون سیمان () پرش می کنن. دلیلش هم فکر کنم به خاطر ضربه زدن ساختمان ها به همدیگه در طی زلزله است. اینم بگم که سی سانت مطلق نیست و هر چه ارتفاع سازه بیشتر بشه این فاصله هم بیشتر میشه تا خرابی ناشی از ضربه زدن ساختمانها به هم کمتر بشه. >اینا تراوشات ذهن من و چیزاییه که یاد گرفتم و به یاد دارم خوشحال میشم اگه کسی کاملترش کنه و اشکالاش رو بگیره 4
soheiiil 24251 ارسال شده در 22 مهر، 2012 من احتمال میدم بخاطر لرزش سازه ای باشه آره یه درز انقطاع می ذارن که با مصالح شکننده مثل گچ و مقوا و کارتون سیمان () پرش می کنن. دلیلش هم فکر کنم به خاطر ضربه زدن ساختمان ها به همدیگه در طی زلزله است. اینم بگم که سی سانت مطلق نیست و هر چه ارتفاع سازه بیشتر بشه این فاصله هم بیشتر میشه تا خرابی ناشی از ضربه زدن ساختمانها به هم کمتر بشه. >اینا تراوشات ذهن من و چیزاییه که یاد گرفتم و به یاد دارم خوشحال میشم اگه کسی کاملترش کنه و اشکالاش رو بگیره ممنون دوستان همون موقع همین جواب داده شد که برای جلوگیری از تاثیر زلزله و نشست زمین مجاور باشه منتهی استادمان گفت دلیل اصلی این نیست 3
pme 3474 ارسال شده در 22 مهر، 2012 ممنون دوستانهمون موقع همین جواب داده شد که برای جلوگیری از تاثیر زلزله و نشست زمین مجاور باشه منتهی استادمان گفت دلیل اصلی این نیست بعد خودش نگفت دلیل اصلی چیه؟ 1
J/\/\D 420 ارسال شده در 22 مهر، 2012 به جز اینا چیزی به ذهنم نمی رسه!!! موضوع داره جالب میشه :gnugghender: 2
s.zarei 3090 ارسال شده در 22 مهر، 2012 اين فاصله كه البته 30 سانتي متر نميشه ومحاسبات داره ، درز انقطاع گفته ميشه كه براي حذف يا كاهش خسارات و خراب ناشي از ضربه ساختمانهاي مجاور به يكديگر (خصوصا در زمان وقوع زلزله وتكانهاي شديد ) درز انقطاع در ساختمانهائيكه داراي ارتفاع بيش از 12 متر يا بيش از 4 طبقه هستند رعايت ميشه ، اين فاصله رو ميشه با مصالح كم مقاومت كه در هنگام زلزله ودر اثر برخورد دوساختمان به آ ساني خرد ميشه پر كرد حداقل اين فاصله طبق آئين نامه 2800 ، در تراز هرطبقه 100/1 ارتفاع آن تراز از روي تراز پايه هستش وماده و تبصره هاي ديگه داره ارادتمند سهيل 3
Cinderella 9897 ارسال شده در 23 مهر، 2012 ممنون دوستانهمون موقع همین جواب داده شد که برای جلوگیری از تاثیر زلزله و نشست زمین مجاور باشه منتهی استادمان گفت دلیل اصلی این نیست سهیل جان مهندسای اینجا کار درست ترن یا معلم حرفه و فن شما؟؟ اون احتمالا چیزی حالیش نبوده خواسته ضایع نشه اونطوری گفته ولی جوابایی که بچه ها دادن درسته 3
ارسال های توصیه شده