pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۱ یه چی بت میگما یاسی جووووووووون خودت عاشقی :vahidrk: نخیرم کارای مهمی داشتم انجام میدادم سریع جوابیدم بوگو بوگو سراپا گوشیم عباس آقا دیگه لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۹۱ بوگو بوگو سراپا گوشیم در ملا عام بگم یا خصوصی بگم 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 تیر، ۱۳۹۱ آفرین سوال بعدیو بپرس سوالت خیلی عمرانی نبوداااا!! 2 لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ سلام یه سوال، شما میدونید مهندسی عمران آب و فاضلاب چطوریاست رشتش؟ سخته یا نه؟ استاتیک ایناش تا چه حده ؟ در حد خود رشته عمرانه یا نه ؟ بیشتر تو چه فازیه لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ سلام یه سوال،:hapydancsmil: شما میدونید مهندسی عمران آب و فاضلاب چطوریاست رشتش؟ سخته یا نه؟ استاتیک ایناش تا چه حده ؟ در حد خود رشته عمرانه یا نه ؟ بیشتر تو چه فازیه اوا سلام علیکم خیلی خوش اومدی ونوس جان اون طور که من اطلاع دارم بیشتر تو فاز سیالات و هیدرولیکه و به نظرم یه جورایی به مکانیک نزدیک تره...استاتیکم که پایه هر رشته مهندسی هست دیگه 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ در ملا عام بگم یا خصوصی بگم هر جور راحتی لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ اوا سلام علیکم خیلی خوش اومدی ونوس جان اون طور که من اطلاع دارم بیشتر تو فاز سیالات و هیدرولیکه و به نظرم یه جورایی به مکانیک نزدیک تره...استاتیکم که پایه هر رشته مهندسی هست دیگه داداشم رشتش کامپیوتر بود؛ کارشناسی اینو قبول شده؛ خدا به دادش برسه لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ داداشم رشتش کامپیوتر بود؛ کارشناسی اینو قبول شده؛ خدا به دادش برسه :icon_pf (34): نه اونقدرام سخت نیست ...اگه علاقه داشته باشه از پسش بر میاد از پسر عموی من که دیگه بدتر نیست با فوق دیپلم کشاورزی:icon_pf (34): لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر، ۱۳۹۱ سوالت خیلی عمرانی نبوداااا!! عمران از نظر شما یعنی فقط سازه؟ 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ عمران از نظر شما یعنی فقط سازه؟ /QUOTE]تبلیغ شرکتتو میکنی؟ سیندی لطفا اگه جواب درسته تاییدش کن 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ نخیر ولی از نظر من ایرلاینهای کم هزینه هم ربطی به عمران نداره مباحث مربوط به ایرلاین های کم هزینه و سایر ایرلاینها در زمینه حمل و نقل ، مربوط به گرایش برنامه ریزی و حمل و نقل میشه که از گرایشهای عمرانه در مقطع کارشناسی ارشد لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ مباحث مربوط به ایرلاین های کم هزینه و سایر ایرلاینها در زمینه حمل و نقل ، مربوط به گرایش برنامه ریزی و حمل و نقل میشه که از گرایشهای عمرانه در مقطع کارشناسی ارشد مهندس جان حرف شما درست ولی من نظر شخصی خودمو گفتم هنوزم اعتقاد دارم این موضوعات مربوط به رشته هوا و فضا میشه نه عمران 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ مهندس جان حرف شما درست ولی من نظر شخصی خودمو گفتم هنوزم اعتقاد دارم این موضوعات مربوط به رشته هوا و فضا میشه نه عمران هوافضا در طراحی خود هواپیما و مهندس حمل و نقل و راه و ترابری در طراحی فرودگاه و برنامه ریزی مربوط به اون انجام وظیفه میکنن. اعتقادتو عوض کن مهندس جان عمران فقط سازه نیست 1 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ هوافضا در طراحی خود هواپیما و مهندس حمل و نقل و راه و ترابری در طراحی فرودگاه و برنامه ریزی مربوط به اون انجام وظیفه میکنن. اعتقادتو عوض کن مهندس جان عمران فقط سازه نیست مگه زوریه؟ لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ نظر من به نظر بهرام نزدیکتر است کلی اسپم شد الان آنتونی باید دنبال پستش بگرده تو گفتگو دوستانه در این مورد بحث کنین 2 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ نظر من به نظر بهرام نزدیکتر است کلی اسپم شد الان آنتونی باید دنبال پستش بگرده تو گفتگو دوستانه در این مورد بحث کنین آخ بمیرم یاسی تو چقد به فکر آنتونیویی 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ آخ بمیرم یاسی تو چقد به فکر آنتونیویی با این حرکت متوجه شدی که شوخی ندارم تو که جذب کاربر نمیکنی پس من مجبورم به فکر کاربرایی که حضور فعال دارن و همچنین تازه واردی که لینک این تاپیک بهش میدم باشم 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ مگه زوریه؟ نو نو نو ، لا اکراه فی الدین نظر من به نظر بهرام نزدیکتر است یادم بنداز چنتا امتیاز بدم بهت آخ بمیرم یاسی تو چقد به فکر آنتونیویی 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 تیر، ۱۳۹۱ چه خبره بو اسپم اومد بو چیه؟ رایحه خوش 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده