رفتن به مطلب

گپ و گفتگوی دوستانه مهندسان عمران

ارسال های توصیه شده

:w000:

یه چی بت میگما یاسی جووووووووون :w02:

خودت عاشقی :vahidrk:

نخیرم کارای مهمی داشتم انجام میدادم سریع جوابیدم :banel_smiley_4::w000:

:ws3::whistle:

بوگو بوگو سراپا گوشیم:w02:

:ws28:

عباس آقا دیگه :whistle: :ws28:

:ws28:

لینک به دیدگاه
  • پاسخ 1.7k
  • ایجاد شد
  • آخرین پاسخ

بهترین ارسال کنندگان این موضوع

* v e n o o s * مهمان

سلام یه سوال،hapydancsmil.gif

شما میدونید مهندسی عمران آب و فاضلاب چطوریاست رشتش؟ سخته یا نه؟ استاتیک ایناش تا چه حده ؟ در حد خود رشته عمرانه یا نه ؟ بیشتر تو چه فازیه:ws3:

لینک به دیدگاه
سلام یه سوال،:hapydancsmil:

شما میدونید مهندسی عمران آب و فاضلاب چطوریاست رشتش؟ سخته یا نه؟ استاتیک ایناش تا چه حده ؟ در حد خود رشته عمرانه یا نه ؟ بیشتر تو چه فازیه:ws3:

اوا سلام علیکم :ws3:

خیلی خوش اومدی ونوس جان:w02:

اون طور که من اطلاع دارم بیشتر تو فاز سیالات و هیدرولیکه و به نظرم یه جورایی به مکانیک نزدیک تره:ws38:...استاتیکم که پایه هر رشته مهندسی هست دیگه:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
* v e n o o s * مهمان
اوا سلام علیکم :ws3:

خیلی خوش اومدی ونوس جان:w02:

اون طور که من اطلاع دارم بیشتر تو فاز سیالات و هیدرولیکه و به نظرم یه جورایی به مکانیک نزدیک تره:ws38:...استاتیکم که پایه هر رشته مهندسی هست دیگه:w02:

داداشم رشتش کامپیوتر بود؛ کارشناسی اینو قبول شده؛ خدا به دادش برسه icon_pf%20(34).gif

لینک به دیدگاه
داداشم رشتش کامپیوتر بود؛ کارشناسی اینو قبول شده؛ خدا به دادش برسه :icon_pf (34):

نه اونقدرام سخت نیست ...اگه علاقه داشته باشه از پسش بر میاد از پسر عموی من که دیگه بدتر نیست با فوق دیپلم کشاورزی:icon_pf (34):

لینک به دیدگاه
عمران از نظر شما یعنی فقط سازه؟ /QUOTE]

تبلیغ شرکتتو میکنی؟:w02:

سیندی لطفا اگه جواب درسته تاییدش کن:icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه

نخیر ولی از نظر من ایرلاینهای کم هزینه هم ربطی به عمران نداره :whistle:

مباحث مربوط به ایرلاین های کم هزینه و سایر ایرلاینها در زمینه حمل و نقل ، مربوط به گرایش برنامه ریزی و حمل و نقل میشه که از گرایشهای عمرانه در مقطع کارشناسی ارشد :a030:

لینک به دیدگاه

مباحث مربوط به ایرلاین های کم هزینه و سایر ایرلاینها در زمینه حمل و نقل ، مربوط به گرایش برنامه ریزی و حمل و نقل میشه که از گرایشهای عمرانه در مقطع کارشناسی ارشد :a030:

مهندس جان حرف شما درست ولی من نظر شخصی خودمو گفتم هنوزم اعتقاد دارم این موضوعات مربوط به رشته هوا و فضا میشه نه عمران :icon_gol:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مهندس جان حرف شما درست ولی من نظر شخصی خودمو گفتم هنوزم اعتقاد دارم این موضوعات مربوط به رشته هوا و فضا میشه نه عمران :icon_gol:

هوافضا در طراحی خود هواپیما و مهندس حمل و نقل و راه و ترابری در طراحی فرودگاه و برنامه ریزی مربوط به اون انجام وظیفه میکنن. اعتقادتو عوض کن مهندس جان عمران فقط سازه نیست :icon_gol:

:ws3:

• Like 1
لینک به دیدگاه
هوافضا در طراحی خود هواپیما و مهندس حمل و نقل و راه و ترابری در طراحی فرودگاه و برنامه ریزی مربوط به اون انجام وظیفه میکنن. اعتقادتو عوض کن مهندس جان عمران فقط سازه نیست :icon_gol:

:ws3:

مگه زوریه؟ :w58:

لینک به دیدگاه

نظر من به نظر بهرام نزدیکتر است :ws3:

کلی اسپم شد الان آنتونی باید دنبال پستش بگرده:banel_smiley_4: تو گفتگو دوستانه در این مورد بحث کنین:w000:

• Like 2
لینک به دیدگاه

کلی اسپم شد الان آنتونی باید دنبال پستش بگرده:banel_smiley_4: تو گفتگو دوستانه در این مورد بحث کنین:w000:

آخ بمیرم یاسی تو چقد به فکر آنتونیویی :icon_redface:

• Like 1
لینک به دیدگاه

با این حرکت متوجه شدی که شوخی ندارم:w02:

تو که جذب کاربر نمیکنی پس من مجبورم به فکر کاربرایی که حضور فعال دارن و همچنین تازه واردی که لینک این تاپیک بهش میدم باشم:w02:

• Like 1
لینک به دیدگاه
مگه زوریه؟ :w58:

نو نو نو ، لا اکراه فی الدین :w02:

یادم بنداز چنتا امتیاز بدم بهت biggrin.gif

:whistle:

• Like 1
لینک به دیدگاه
  • اضافه کردن...