pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ إإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإ من که باز شدم کاربر جدید خب بابا کنکور دارییییییییییییم نیگا تورو خدا، مارو با کلی سابقه کاری دوباره درست کردن کاربر جدید آره، این دنیا به هیچکس وفا نمیکنه شما فعاليت كن من ضمانتتو ميكنم 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ شما فعاليت كن من ضمانتتو ميكنم روزی 10 ساعت درس میخونم . فعالیت بیشتر از این؟ 2 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۸۹ چرا بتن مقاومتش در تنش کششی خیلی ضعیفه؟ 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ ای بابا جوابی نداشت؟ خودم پیدا کردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ روزی 10 ساعت درس میخونم . فعالیت بیشتر از این؟ خب پس بيا جاي منو بگير چرا بتن مقاومتش در تنش کششی خیلی ضعیفه؟ ای بابا جوابی نداشت؟خودم پیدا کردم برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام آفرين 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ خب پس بيا جاي منو بگير آفرين جاتو بگیرم؟ کجا؟ 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ جاتو بگیرم؟ کجا؟ تو بيا همكار مدير شو من برم درس بخونم 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ تو بيا همكار مدير شو من برم درس بخونم آها، نه ممنون من راحتم، شما ادامه بده 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۸۹ آها، نه ممنون من راحتم، شما ادامه بده 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ دوستان من یه مطلبی از یه سایت خوندم که به نطرم جالب اومد و سوال اکثر ما جوجه مهندسا هستش عین متن رو در ادامه قرار میدم " سلام دوستان عزیز آیا برای اشتغال در شرکت های خصوصی یا نهادها و سازمانهای دولتی دانشگاهی که مدرک ارشد رو از اونجا میگیریم مهم است یا فرقی نمیکند مدرک رو از چه دانشگاهی گرفته باشیم. مثلا برای اشتغال مدرک راه دانشگاه علم و صنعت و راه پیام نور یا راه دانشگاه آزاد زنجان تفاوتی با هم ندارند؟؟؟ یا دانشگاهی که مدرکمون رو گرفتیم برای اشتغال مهمه؟!!؟؟!! ممنون میشم راهنمایی کنید" و این هم جوابی که به این سوال داده شده (واقعاً که جای تأسف داره ) : "سلام به همه ی دوستان بین سال 64 تا 67 ، 3 میلیون نفر متولد شدند . به نظر خودتون با این سیل فارغ التحصیل و با این قحطی کار چه افرادی وارد بازار کار می شوند ؟ 1 ) افرادی که پولدار هستند و اصلا نیازی به کار ندارند 2 ) افرادی که علاوه بر سواد علمی کار هم بلدند 3 ) افرادی که سابقه ی کاری دارند ( 2 سال 5 سال 10 سال و .... ) 4 ) افرادی که پارتی دارند آن هم از نوع گردن کلفت 5 ) هر 4 مورد شما کدوم رو انتخاب می کنید . دوست عزیز مدرک دیگه مهم نیست شاید یک زمانی مهم بود ولی الآن دیگر خیر من همین الآن 2 تا مهندس با معدل بالای 18 شریف سراغ دارم بیکار هستند ، با چند نوع نرم افزار بلدی کار کنی ، چقدر تجربه داری ، پارتی داری ، تا حالا شده بری سر پروژه یک کارگر ساده ازت بپرسه آقای مهندس این آرماتورای فنداسیون رو باید رنگ بزنیم بعد شما چی باید جوابشو بدی ؟ بعد یهو بگی آره اونم برات دست بگیره بهت بخنده برای کارگرای دیگه تعریف کنه فقط خدا خدا می کنی کی روزت تموم بشه . اونوقت مدرکتو چی کار می کنی ؟ الآن دیگه این بحثا تمام شدست تمام شرکت خصوصی ها علاقه به کارمند خانم دارند هم سر به زیر هستند و فقط کار خودشونو می کنند هم کم حقوق می گیرند هم قانع هستند یعنی پس فردا رو دست اون شرکت بلند نمیشند برن خودشون یه شرکت بزنند . علت این هم که می بینید تو روزنامه نوشته مهندس با 10 سال سابقهی کاری این هست که اونا وقت ندارند یک مهندس بگیرند 2 سال وقت بزارن تا به جایی برسه که نتیجه بده بعد که می خواهند ثمره ی کارشونو ببینند آقا حقوق بالا می خواهد بعد اونا ندارند ایشان هم بیرون می آید و می رود و انگار 2 سال بیخود و بی جهت تلاش کرده اند . الآن قشری موفقند که یا عوامل کاذب بالا را داشته باشند یا واقعا درس خوانده باشند و علاوه بر این سابقه ی کاری هم به دست آورده باشند . اگر هیچ کدام را ندارید دل به مدرک خوش نکنید کمی سواد علمی و قابلیت های خودتونو بالا ببرید. موفق باشید ." منبع : civil-eng.ir 4 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ آره، این دنیا به هیچکس وفا نمیکنه :ws44::ws44: روزی 10 ساعت درس میخونم . فعالیت بیشتر از این؟ اوهههههه من ماهی اینقد نمیخونم :icon_pf (34): چرا بتن مقاومتش در تنش کششی خیلی ضعیفه؟ چون فشاریش زیاده:persiana__hahaha: دوستان من یه مطلبی از یه سایت خوندم که به نطرم جالب اومد و سوال اکثر ما جوجه مهندسا هستش عین متن رو در ادامه قرار میدم منبع : civil-eng.ir به نظرم یه جورایی واقعیتو گفته که 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 آذر، ۱۳۸۹ به نظرم یه جورایی واقعیتو گفته که خب آره واقعیته و همین واقعیت جای تأسف داره :brodkavelarg: 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آذر، ۱۳۸۹ دوستان کسی سوالای کنکور سال 88 رو داره؟ 1 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ خوش بحالتون بخش خاکشناسی تون حداقل نسبت به بقیه گرایشا فعال! خوشحال میشم گاهی به مام سر بزنید.... 4 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ خوش بحالتون بخش خاکشناسی تون حداقل نسبت به بقیه گرایشا فعال!خوشحال میشم گاهی به مام سر بزنید.... خيلي خوش اومدي . ..:welcome: خب فكر كنم اون چيزي كه شما از خاك شناسي ميگيد با اون چيزي كه ما تعريفش ميكنيم فرق ميكنه ... ولي به هر حال بازم بحث مشترك داره ... باشه حتما مزاحم ميشيم ... :flowerysmile: 3 لینک به دیدگاه
soil eng 17164 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 دی، ۱۳۸۹ خيلي خوش اومدي . ..:welcome: خب فكر كنم اون چيزي كه شما از خاك شناسي ميگيد با اون چيزي كه ما تعريفش ميكنيم فرق ميكنه ... ولي به هر حال بازم بحث مشترك داره ... باشه حتما مزاحم ميشيم ... :flowerysmile: ممنوووووووووون چه استقبال گرمییییییی... بله فرق داره ولی چند ساعت پیش که داشتم تو بخش خاک اینجا پرسه میزدم بعضی مطالب مشترک بود! لطف میکنید.... 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ ممنوووووووووون چه استقبال گرمییییییی...بله فرق داره ولی چند ساعت پیش که داشتم تو بخش خاک اینجا پرسه میزدم بعضی مطالب مشترک بود! لطف میکنید.... خب پس شما هم منتظر باشيد ... چون قراره تالار عمران بزودي گسترده بشه ... و براي همكاري بيشتر در تالار هاي ديگه شعبه بزنه ... فعلا براي بعد امتحانات كه قرار كلا بتركونيم ... منتظر باشيد ... شما هم رفتيد در ليست تخصيص اعتبارات و بوجه براي ايجاد كنسول گري ... 2 لینک به دیدگاه
Hamed&Mahi 1728 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ من قبلا یک لوگو برای میز گرد دانشجویان عمران توی دانشگاه خودم درست کردم همیژوری میخواستم بزارم شما هم ببینید و نظر بدین! 5 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ فقط ميخواستم بگم... سلام ما هم فقط میگیم : علیک سلام 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده