آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ علیک سلام خوبی چه خبرا؟ آخرش تو هنو دست از این یاس برنداشتی ؟http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/icon/banel_smiley_4.gif سلام جانم خوبی؟ با تو کاری نداشتم که :دی 1 لینک به دیدگاه
MechJJ 11368 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ آقا بچه های شما هم مینالیدن امروز از کنکور 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ آقا بچه های شما هم مینالیدن امروز از کنکور از عمرانی جماعت بعیده ها 1 لینک به دیدگاه
J/\/\D 420 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ سلام بازاره چه خبرا؟ می گن کنکور سخت بوده ها؟ 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ سلام بازاره چه خبرا؟ می گن کنکور سخت بوده ها؟ خوبی شما دوست جدید اسمت چی بود؟ لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 بهمن، ۱۳۹۰ خوبی چه خبرا؟ آخرش تو هنو دست از این یاس برنداشتی ؟http://www.noandishaan.com/forums/images/smilies/icon/banel_smiley_4.gif خوبی؟ با تو کاری نداشتم که :دی من کلا روانی شدم مخم تکون خورده دیگه کلا دیوانه شدم امروز سر فحش رو کشیدم به ریس دانشگاه 1 لینک به دیدگاه
J/\/\D 420 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ خوبی شما دوست جدیداسمت چی بود؟ تشکر می کنم بنده غلام هستم. الان هم خواب هستم. شب همگی به خیر 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ من کلا روانی شدم مخم تکون خورده دیگه کلا دیوانه شدم امروز سر فحش رو کشیدم به ریس دانشگاه نکن اینکارا رو خوب سر چی همچین کاری کردی ؟ مرد که باس یه کم تحملش بالا باشه بابا تشکر می کنم بنده غلام هستم. الان هم خواب هستم. شب همگی به خیر شب خوش آقا غلام 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ نکن اینکارا رو خوب سر چی همچین کاری کردی ؟ مرد که باس یه کم تحملش بالا باشه بابا شب خوش آقا غلام به خاطر دختر بازی به خاطر این که فقط کار دختر ها رو راه میندازه دختر ها میرن میشینن باهاش گل میگن و گل مینوند و کارشون رو راه میندازه اما پسر هااااااااااااااا......................................... 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ به خاطر دختر بازی به خاطر این که فقط کار دختر ها رو راه میندازه دختر ها میرن میشینن باهاش گل میگن و گل مینوند و کارشون رو راه میندازه اما پسر هااااااااااااااا......................................... تو هم یه جوری برو جلو که خودش خجالت بکشه از رفتار نادرستی اگه داره .... بعضی وختا احترام به طرف همچین اونو نرم میکنه ... منظور چاپلوسی و اینا نیس اما خو احترامی که واس خودت میذاری خو بعدشم تو هم یه دختررو واسطه میکردی خوب 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ تو هم یه جوری برو جلو که خودش خجالت بکشه از رفتار نادرستی اگه داره .... بعضی وختا احترام به طرف همچین اونو نرم میکنه ... منظور چاپلوسی و اینا نیس اما خو احترامی که واس خودت میذاری خو بعدشم تو هم یه دختررو واسطه میکردی خوب اون کارش از احترام گذشته دو روز پا شدم رفتم تو شهر غریب تو مهمون سرا خوابیدم برای کارم که درست بشه این دو روز اصلا جواب سلام ما رو هم نمیداد اخرش گفت شما برید سایت سازمان مرکزی درست بشه من کارتون رو راه میندازم ما اومدیم سایت دیروز درست شده کار همه دختر ها رو راه انداخته و هیچ پسری کارشش رو راه ننداخته منم از خجالتش در اومدم 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ اون کارش از احترام گذشته دو روز پا شدم رفتم تو شهر غریب تو مهمون سرا خوابیدم برای کارم که درست بشه این دو روز اصلا جواب سلام ما رو هم نمیداد اخرش گفت شما برید سایت سازمان مرکزی درست بشه من کارتون رو راه میندازم ما اومدیم سایت دیروز درست شده کار همه دختر ها رو راه انداخته و هیچ پسری کارشش رو راه ننداخته منم از خجالتش در اومدم عجب بابا البته سیستم اداری کلا اهل پیچشن حالا به نظرت با اینکارت بازم کارتو راه میندازه ؟ بعدش میدونی که خانما مقدمن دیگه صب میکردی شاید کار تورو هم راه مینداخت خوب لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ عجب باباالبته سیستم اداری کلا اهل پیچشن حالا به نظرت با اینکارت بازم کارتو راه میندازه ؟ :icon_pf (34): بعدش میدونی که خانما مقدمن دیگه صب میکردی شاید کار تورو هم راه مینداخت خوب خوب از پشت تلفن سر فحش رو کشیدم بهش داشتم با دوستم می حرفیدم یه هو گفت ریس دانشگاه کنارمه گوشی رو بدم بهش منم گفتم بده اونم داد و منم ................................................................................................................. +18 بیچاره رفیق ام گفتم فردا میام اونجا من میدونم و تووووووووووووووووووووووووووووو 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ خوب از پشت تلفن سر فحش رو کشیدم بهش داشتم با دوستم می حرفیدم یه هو گفت ریس دانشگاه کنارمه گوشی رو بدم بهش منم گفتم بده اونم داد و منم ................................................................................................................. +18 بیچاره رفیق ام گفتم فردا میام اونجا من میدونم و تووووووووووووووووووووووووووووو آفرین به تو ولی واخعا بیچاره رفیقت حالا جرات داری فردا برو پیشش لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ آفرین به تو ولی واخعا بیچاره رفیقت :icon_pf (34): حالا جرات داری فردا برو پیشش جرئت که دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اما نمیرم اما بی شوخی یعنی پام برسه اونجا کارم رو انجام ندن من میدونم و اوناااااااااااااااااااااااااااااا 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ جرئت که دارم:5c6ipag2mnshmsf5ju3 اما نمیرم اما بی شوخی یعنی پام برسه اونجا کارم رو انجام ندن من میدونم و اوناااااااااااااااااااااااااااااا اگه داشتی که میرفتی مرد و حرفش که مثلا میخوای چیکار؟ ... اینم بدون تو سیستم اداری معمولا پشت همن مگه اینکه طرف دلخوری از همکارش داشته باش من که میگم حساب کتاب کن و همینطوری یهو همه چیو نزن داغان کن 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ اگه داشتی که میرفتی مرد و حرفش که مثلا میخوای چیکار؟ ... اینم بدون تو سیستم اداری معمولا پشت همن مگه اینکه طرف دلخوری از همکارش داشته باش:5c6ipag2mnshmsf5ju3 من که میگم حساب کتاب کن و همینطوری یهو همه چیو نزن داغان کن فعلا که جاده برفه میترسم برم پلیس راه ماشین رو بخوابونه به خاطر زنجیر چرخ هیچ کاری که نتونم بکنم دادو بیداد که میتونم بکنم 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 بهمن، ۱۳۹۰ فعلا که جاده برفه میترسم برم پلیس راه ماشین رو بخوابونه به خاطر زنجیر چرخ هیچ کاری که نتونم بکنم دادو بیداد که میتونم بکنم عجب بابا خوب زنجیر چرخ بنداز اون که دیگه واس خاطر خودته حالا نمیگم بری کلی گفتم اگه با دادوبیداد کارت درس شد به منم بوگو ببینم چی میشه لینک به دیدگاه
شاپرک ارغوانی 22 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ ادمای دنیا کلا 2 دسته اند :یا عمرانی اند یا آرزو دارن عمرانی باشن:4chsmu1: 4 لینک به دیدگاه
Cinderella 9897 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اسفند، ۱۳۹۰ ادمای دنیا کلا 2 دسته اند :یا عمرانی اند یا آرزو دارن عمرانی باشن:4chsmu1: دختره خوب بزا عرق اومدنت خشك بشه بعد تريپ عمراني بردار لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده