Hidden 982 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ سلام بروبکس.شرمنده یه خورده تاخیر داشتم اما اومدم حالتون خوبه؟ منو ندیدید حالتون بد نبود؟جونه من؟: دی 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ حواسم هست داداششبت پر از ستاره های چشمک زن تو که به 10 نرسیده خوابی خودم حواسم هست... خیالت راحت بابا بیخیال من خودم حواسم به همه چی هس یه پشه پر بزنه تو هوا میزنمش برید بخوابید تو هم که همه جا هستی:w00: رضا یه جاسوس دیگه بفرست تالار مکانیک این میاد تو هیئت علمی فقط اسپم میکنه جاسوس !!!!!!!!!!!!!!!!!:ws52::ws46: اي بابا اينم كه شناسايي شد ... :ws6: :icon_pf (34)::icon_pf (34): سلام بروبکس.شرمنده یه خورده تاخیر داشتم اما اومدمحالتون خوبه؟ منو ندیدید حالتون بد نبود؟جونه من؟: دی سلا آقا حمید خوبین شوما چرا من حالم بد بود تازه الانم بدتر شد 3 لینک به دیدگاه
soheiiil 24251 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ سلام بروبکس.شرمنده یه خورده تاخیر داشتم اما اومدمحالتون خوبه؟ منو ندیدید حالتون بد نبود؟جونه من؟: دی به داش حمید گل من همون سهیلم خوبی؟ خوشی؟ 3 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ bahse siasi mamno'e بچه ها اين رفيقمون چي ميگه ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 1 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ خب بچه ها من كه دارم ميرم فوتبال ايران . برزيل ببينم ... بعد فوتبال در خدمتم ... اين دو ساعتم هركي مرخصي خواست آزاد ميتونه بره ... تازه اگه ايران بازي رو ببره هركي هر چقدر مرخصي بخواد موافقت ميشه ايــــــــــــــــــــران :w70::w70::w70: ايــــــــــــــــــــــــــــــــــران:w70::w70: 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۸۹ بچه ها اين رفيقمون چي ميگه ها ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ همون قضيه ي جاسوسي ديگه خب بچه ها من كه دارم ميرم فوتبال ايران . برزيل ببينم ... بعد فوتبال در خدمتم ... اين دو ساعتم هركي مرخصي خواست آزاد ميتونه بره ... تازه اگه ايران بازي رو ببره هركي هر چقدر مرخصي بخواد موافقت ميشه ايــــــــــــــــــــران :w70::w70::w70: ايــــــــــــــــــــــــــــــــــران:w70::w70: الان داره؟ برم به بابام زنگ بزنم 5 تارو خورده:w70: 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ همون قضيه ي جاسوسي ديگه الان داره؟ برم به بابام زنگ بزنم 5 تارو خورده:w70: من میخواستم ببینم خوابم برد 1 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ من میخواستم ببینم خوابم برد منم كه بيدار بودم نديدم يكي بگه چند تا خورد؟ 1 لینک به دیدگاه
rezanassimi 9036 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ 3تا بیشتر نخورد آره شانس آوردیم :icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ 3تا بیشتر نخورد آره شانس آوردیم :icon_pf (34): من رو 5 تا شرط بسته بودم:w00: 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ منم كه بيدار بودم نديدميكي بگه چند تا خورد؟ یه کم فقط حیف شد!:icon_pf (34): 3تا بیشتر نخورد واقعاًًًًًً خیلی خوب بوده پس آره شانس آوردیم :icon_pf (34): با همه تیم اصلیشون بودن:jawdrop: من رو 5 تا شرط بسته بودم:w00: من 10-12تا رو میگفتم حتماًمیخورن:icon_pf (34): 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ یه کم فقط حیف شد!:icon_pf (34): واقعاًًًًًً خیلی خوب بوده پس با همه تیم اصلیشون بودن:jawdrop: من 10-12تا رو میگفتم حتماًمیخورن:icon_pf (34): نه ديگه اينقدرم بي انصاف نباش 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ نه ديگه اينقدرم بي انصاف نباش آخه با تیمای ضعیف 2-3-تارو راحت میخوره اون وقت با برزیل این تعدادو خورده خیلی خوبه جای بسی امیده من هنوز میگم یا تیم اصلیشون نبوده یا ملاحظه کردن 2 لینک به دیدگاه
pme 3474 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ آخه با تیمای ضعیف 2-3-تارو راحت میخوره اون وقت با برزیل این تعدادو خورده خیلی خوبه جای بسی امیدهمن هنوز میگم یا تیم اصلیشون نبوده یا ملاحظه کردن آره والا شب خوش 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 مهر، ۱۳۸۹ آره والاشب خوش قلبونت عزیزم شب توهم خوش خوب بخوابی خوب خوب 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 آبان، ۱۳۸۹ إإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإ من که باز شدم کاربر جدید خب بابا کنکور دارییییییییییییم نیگا تورو خدا، مارو با کلی سابقه کاری دوباره درست کردن کاربر جدید 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آذر، ۱۳۸۹ إإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإإ من که باز شدم کاربر جدید خب بابا کنکور دارییییییییییییم نیگا تورو خدا، مارو با کلی سابقه کاری دوباره درست کردن کاربر جدید خوب مگه بده همه دنبال چیزای جدیدن باید همیشه جدید باشی مثه من 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 آذر، ۱۳۸۹ خوب مگه بده همه دنبال چیزای جدیدن باید همیشه جدید باشی مثه من آره، این دنیا به هیچکس وفا نمیکنه 3 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده