saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ خب حالا خودکشی نکن اینجا فعالیت کن دخملم، بهت عضویت فعال میددددددن، اگه دخمل خوبی باشی مدال هم میدنااااا ، عمو هم برات شکلات میخرم، شلوخ نکنیااااا، باشه عمو؟؟!!! آففرین دخمل خوووووب :zadan: تشویق خوبی بود؟ مدال خوردنیه ؟ خوشمزه است؟ کی شوکولات میخری؟ اخه به ما فقط تو دانشگاه کپی و پیست یاد میدن :w00: اینجوری تشویق میکنی !؟؟؟؟؟ من فرار میکنم میشم دختر فراری 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ مدال خوردنیه ؟ خوشمزه است؟ کی شوکولات میخری؟ اخه به ما فقط تو دانشگاه کپی و پیست یاد میدن :w00: اینجوری تشویق میکنی !؟؟؟؟؟ من فرار میکنم میشم دختر فراری مدال خوردنی نیس ولی خوشمزست هروقت دختر خوبی شدی همه همینکارو میکنن تاثیرش بیشتره 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ چقدر حرف میزنید شومااااا ستایش به حرف این بهرام گوش نکن بچه خوبی نیست 2 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ مدال خوردنی نیس ولی خوشمزست هروقت دختر خوبی شدی همه همینکارو میکنن تاثیرش بیشتره چقدر حرف میزنید شومااااا ستایش به حرف این بهرام گوش نکن بچه خوبی نیست خب پس منو یه کاره این تالار عمران کنین عنوانشم مهم نیست فقط مربوط به عمران باشه 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ چقدر حرف میزنید شومااااا ستایش به حرف این بهرام گوش نکن بچه خوبی نیست هرکس بد ما به خلق گوید ...... ما چهره دل نخراشیم ما خوبی او به خلق گوییم ....... تا هردو دروغ گفته باشیم 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ خب پس منو یه کاره این تالار عمران کنین عنوانشم مهم نیست فقط مربوط به عمران باشه نخودی خوبه؟ 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ هرکس بد ما به خلق گوید ...... ما چهره دل نخراشیمما خوبی او به خلق گوییم ....... تا هردو دروغ گفته باشیم دخترا در 18 سالگی مثل توپ فوتبالن 22نفر دنبالشونن 28سالگی مثل توپهندبالن 10نفر دنبالشونن 38سالگی مثل توپ گلفن 1نفر دنبالشونه 48 سالگیمثل توپ پینگ پنگن دونفر می خوان از خودشون دورش کنن 58سالگی مثل توپجنگی هستن همه ازشون فراری هستن 3 لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ نخودی خوبه؟ نخودیم خوبه به شرطی که بنفش بشم 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ نخودیم خوبه به شرطی که بنفش بشم باشه نخودی 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ گولش رو نخورررررررررررررررررررررررررررررر لینک به دیدگاه
saray89 3064 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ باشه نخودی گفتم به شرطی که بنفش بشم 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ به حرف این بهرام گوش نکن دروغ میگه 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ گفتم به شرطی که بنفش بشم حالا چرا بنفش؟ نکنه بنفش یاسی؟ آره؟ 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ يه خونه خرابي پكر و ناراحت نشسته بوده تو يك عرق فروشي و همين جور يك ساعت تمام داشته گيلاس عرقشو نگاه ميكرده. يارو جاهله با خودش ميگه بگذار يكم بخنديم، ميره جلوي طرف ، گيلاس عرقشو برميداره، يه نفس ميره بالا. يارو اول يك نگاه غمناك به جاهله ميكنه، بعد يهو ميزنه زير گريه! جاهله ناراحت ميشه:ميگه: بابا بيخيال، شوخي كردم ! جون حاجي..اصلاً الان يدونه مَشتيشو برات ميگيرم، مهمون من! يارو در حين هق هق ميگه: نه داداش، تقصير تو نيست. اصلاً امروز بدترين روز زندگي منه! اولش صبح خواب موندم دير رسيدم سركار، رئيسم هم بيرونم كرد! بعد اومدم برگردم خونه، ديدم ماشينم رو دزد برده! رفتم كلانتري، گفتن كاريش نميتونن بكنن...بعد تاكسي گرفتم رفتم خونه يهو ديدم كيف پولم رو گم كردم، يارو راننده تاكسيه هرچي از دهنش درومد بارم كرد .. بعد رفتم تو خونه، ديدم خانم با سه تا از همسايهها بووووووووووووووووووووووووووووووووووووووووق ! آخر تصميم گرفتم خودمو بكشم، كه يهو تو اومدي ليوان سمم رو تا ته خوردي! 3 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ خوب کار مجانی زوره چند تا شرکت رفتم برا کار مجانی شرکت هایی که برقی بودن و برام خیلی خوب بودن قبول نکردن بقیه شرکت ها هم از خداشونه یه نفر بیاد براشون مجانی کار کنه کی بدش میاد :icon_pf (34): خوب کو پول که برم گشت و گزاررررررررررررررررررررررررررررررر :icon_pf (34): تو در قبال فرصتی که بهت داده شده داری یه کار یاد میگیری خیلی هم مجانی نیست پس این البته خوب گزینه اول نیست ولی میشه بهش فک کرد آشنا ماشنا هم نداری؟ بالاخره پیدا میشه دیگه واییییییییی چقد سخت میگیری پسر تو مگه گفتم برو قناری:w00: همین دوروبرا هم میشه کم خرج رفت و چرخید و خوش بود البته داشتن یه ریفیق خوب هم از بی حوصلگی درت میاره هم همپاته، از نوع متکات منظورم نیست کاربر فعال هفته چرا معرفی نشد؟ حالا که شد یعنی حق منو خوردی بهرام:w00: از حلقومت میکشم بیرونا من رو بزارید ...................... يه زن حامله رادر اتوبوس ميبينه و به او ميگه : خانم اين چيه خانومه ميگه : معلومه بچه ام است ديگه بهروزه ميگه : دوستش داري خانومه : آره خوب، خيلي ميگه : پس چرا قورتش دادي ایجا تالار عمرانه ها بشه هامون چشو گوش بستن اینا رو نگو کنجکاو میشن:w00: بعدشم از راه بدر:167: دخترا در 18 سالگی مثل توپ فوتبالن 22نفر دنبالشونن 28سالگی مثل توپهندبالن 10نفر دنبالشونن 38سالگی مثل توپ گلفن 1نفر دنبالشونه 48 سالگیمثل توپ پینگ پنگن دونفر می خوان از خودشون دورش کنن 58سالگی مثل توپجنگی هستن همه ازشون فراری هستن آخه مصیبت اینجاست که شرایط هیچکدوم بازم بهت نمیخوره 2 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ هی روزگاررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ یعنی حق منو خوردی بهرام:w00: از حلقومت میکشم بیرونا به من چه ؟ مگه من این هفته کاربر فعال شدم ؟!!!! هی روزگاررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررررر چی شددددددده؟ :icon_pf (34): 1 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ هنوز دپرس ام عزیزم :icon_pf (34): کار برام نیست :icon_pf (34): صبح تا شب خونه ام روزه ام هستم نمیشه همش رفت بیرون :icon_pf (34): دنبال کار و باررررررررررر زندگیم افتاده تو یه لحقه که همش تکرار میشه :icon_pf (34): بی کس و تنهام بازم بگم یا کافیه 3 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ هنوز دپرس ام عزیزم :icon_pf (34): کار برام نیست :icon_pf (34): صبح تا شب خونه ام روزه ام هستم نمیشه همش رفت بیرون :icon_pf (34): دنبال کار و باررررررررررر زندگیم افتاده تو یه لحقه که همش تکرار میشه :icon_pf (34): بی کس و تنهام بازم بگم یا کافیه درست تموم شده؟ سربازی رفتی؟ 2 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مرداد، ۱۳۹۰ هنوز دپرس ام عزیزم :icon_pf (34): کار برام نیست :icon_pf (34): صبح تا شب خونه ام روزه ام هستم نمیشه همش رفت بیرون :icon_pf (34): دنبال کار و باررررررررررر زندگیم افتاده تو یه لحقه که همش تکرار میشه :icon_pf (34): بی کس و تنهام بازم بگم یا کافیه برو پیش فخی 2 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده