آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ بابا من كه هر روز ان ميشم دلم براااا چشم هات سوخت يهو يكم بهشون استراحت بده خو :w00: پس بی سروصدا میای میری:w00: ای ساراجون این چشای مام دگه عادت کرده باشه پس من رفتم ساراجون:icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ پس بی سروصدا میای میری:w00: ای ساراجون این چشای مام دگه عادت کرده باشه پس من رفتم ساراجون:icon_pf (44): خوب بخوابي عسيسم باي :icon_pf (44): 3 لینک به دیدگاه
pesare irani 41805 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ هی بپرس منم بگم نههخوب تو الان روحی دیگه یعنی از اون دنیایی و داری همش ایجا اسپم موکنی پس یعنی زبونتو بردی دیگه خوب قربون صدقش بری دیگه:w00: هویجوری پیش بریم به خودت میای که تو روح نیستی یه موجود فضایی هستی باشه شما رفتی اونجا قلمان یدی قربون صدقه اش برووووووووو 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ دیدم الان بگم که فرصت از بقیه گرفته میشه بزار بقیه بیان وارد عرصه علم وهنر بشن کشته مرده این فداکاریاتم شمااااهاااا خواب ندارين؟! این روزها هیچکس خواب ندارد، شما چطور؟ 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ باشه شما رفتی اونجا قلمان یدی قربون صدقه اش برووووووووو ما که نمیریم اونجا همینجا جامون راحته شما متکاتو بغل کن یخ کرد کشته مرده این فداکاریاتم این روزها هیچکس خواب ندارد، شما چطور؟ چه کنیم دیگه اونوقت میگن بروبچ عمرانی دل ندارن ولی خداییش دیشب جواب درست و با خودم حدس زدم ولی نگفتم 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ چه کنیم دیگه اونوقت میگن بروبچ عمرانی دل ندارن ولی خداییش دیشب جواب درست و با خودم حدس زدم ولی نگفتم کی گفته بروبچ عمران دل ندارن؟ پس دریادلان چه کسایی هستن؟ خسته نباشی 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ کی گفته بروبچ عمران دل ندارن؟ پس دریادلان چه کسایی هستن؟ خسته نباشی برخی اطز دشمنان قسم خورده میگن:w00: ولی شواهد خلاف اینو ثابت کرده سلامت باشی خوبی؟ 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ برخی اطز دشمنان قسم خورده میگن:w00: ولی شواهد خلاف اینو ثابت کرده سلامت باشی خوبی؟ به حول و قوه الهی دشمنان را ریشه کن خواهیم کرد ممنون شما خوبی؟ 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ به حول و قوه الهی دشمنان را ریشه کن خواهیم کرد ممنون شما خوبی؟ انشاللللللللللههههههههه ریشه کن نشون هدایتشان خواهیم نمود من خوبم شما خوبی؟ 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ انشاللللللللللههههههههه ریشه کن نشون هدایتشان خواهیم نمودمن خوبم شما خوبی؟ ریشه کن کردن رمانتیک تره خوبم مرسی شما چطوری؟ 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ ریشه کن کردن رمانتیک تره خوبم مرسی شما چطوری؟ باید در جلسه فرماندهی روی روش و تجهیزات شور کنیم ولی به نظر روش رمانتیکی میاد منم خوبم شما چطور؟ 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ باید در جلسه فرماندهی روی روش و تجهیزات شور کنیم ولی به نظر روش رمانتیکی میادمنم خوبم شما چطور؟ افراد را به سلاح هایی همچون IPE ، IPB و دوبل نبشی و دوبل ناودانی مجهز کنید، دشمنان که از پای در آمدند آنها را وارد mixer کرده و سپس ویبره خواهیم نمود، نظرتان چیست فرمانده آرانوس؟؟؟؟ من نیز ژنرال خواهم بود و در جنگ تن به تن همراه شما شرکت خواهم کرد، نام ارتش : شوالیه های عمران در تمام تالارها ستاد فرماندهی خواهیم زد و نماینده هایمان را برای بازرسی خواهیم گماشت عمرانیان را برای ثبت نام در ارتش فرا خوانید :banel_smiley_90: 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ افراد را به سلاح هایی همچون IPE ، IPB و دوبل نبشی و دوبل ناودانی مجهز کنید، دشمنان که از پای در آمدند آنها را وارد mixer کرده و سپس ویبره خواهیم نمود، نظرتان چیست فرمانده آرانوس؟؟؟؟ من نیز ژنرال خواهم بود و در جنگ تن به تن همراه شما شرکت خواهم کرد، نام ارتش : شوالیه های عمران در تمام تالارها ستاد فرماندهی خواهیم زد و نماینده هایمان را برای بازرسی خواهیم گماشت عمرانیان را برای ثبت نام در ارتش فرا خوانید :banel_smiley_90: به نظر هوشمندانه می آید برا یه گروه به عنواان جاسوس هم فکری کنید اطلاعیه ای به زودی بر درب ورودی انجمن خواهیم کوفت و همگی را به این جبهه مقدس فرا خواههیم واند 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ به نظر هوشمندانه می آید برا یه گروه به عنواان جاسوس هم فکری کنید اطلاعیه ای به زودی بر درب ورودی انجمن خواهیم کوفت و همگی را به این جبهه مقدس فرا خواههیم واند جاسوسان دشمن را به وسیله سربازانمان گمناممان شناسایی خواهیم نمود و خود نیز جاسوسان زبده ای برای اطلاع رسانی خواهیم گماشت امشب تاپیک ثبت نام زده شده و دعوت از سربازان رشید به عمل خواهد آمد 2 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ جاسوسان دشمن را به وسیله سربازانمان گمناممان شناسایی خواهیم نمود و خود نیز جاسوسان زبده ای برای اطلاع رسانی خواهیم گماشت امشب تاپیک ثبت نام زده شده و دعوت از سربازان رشید به عمل خواهد آمد :ws28: کارتون درسته سرباز مخلص ادامه دهید که پیروزی با شوماست 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ :ws28:کارتون درسته سرباز مخلص ادامه دهید که پیروزی با شوماست شوما نیز یک سرباز خواهی بود :167: 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ شوما نیز یک سرباز خواهی بود :167: به چیزی جز فرماندهی کل قوا نمیندایشم 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مرداد، ۱۳۹۰ به چیزی جز فرماندهی کل قوا نمیندایشم فرماندهی کل قوای شوالیه های عمران سمتی بیش نیست، همه ما سرباز این خاکیم، حتی منه ژنرال 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده