VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 خرداد، ۱۳۹۰ کجا میتونم یه پروژه درباره ی راه اهن بگیرم 2 لینک به دیدگاه
Hazhir 513 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 خرداد، ۱۳۹۰ اقتصاد مهندسی شما هم دارید؟ تو کرد بودی نه؟ آره ما هم داشتيم . سال 84 پاسش كردم اونم به زور و با نمره 12 جزوه بازم بود . :banel_smiley_52: ما كرد بوديم آره :icon_pf (44): 1 لینک به دیدگاه
آرانوس 6500 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ نتایج کنکور ارشد 90 اعلام شد راست میگیا اومده بچه ها چیکار کردین چیطور بود زود بگین ببینم . 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ راست میگیا اومده بچه ها چیکار کردین چیطور بود زود بگین ببینم. 1 نشدم 1 لینک به دیدگاه
peyman sadeghian 30244 اشتراک گذاری ارسال شده در 7 خرداد، ۱۳۹۰ لطفا متن امضای مرا به دقت بخوانید 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ سلام عمرانیای عزیز :wubpink: ی سایت واسه فیلمای مستند عمرانی میخوام ( فونداسیون سازی :pichak29: ) سایتی میشناسین ؟ هلپ می :pichak29: 2 لینک به دیدگاه
Nightingale 10531 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ عه هنوز پیدا نکردی شیما ؟ 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ سلام عمرانیای عزیز :wubpink: ی سایت واسه فیلمای مستند عمرانی میخوام ( فونداسیون سازی :pichak29: ) سایتی میشناسین ؟ هلپ می :pichak29: خب خودت برو از مراحل پي سازي يه ساختمون فيلم بگير هم خودتم متوجه ميشي از چي فيلم گرفته و خودت با مراحل كار آشنا ميشي اين كه كاري نداره ..... 2 لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ عه هنوز پیدا نکردی شیما ؟ ن ی چیز درست و حسابی میخوام :pichak29: خب خودت برو از مراحل پي سازي يه ساختمون فيلم بگير هم خودتم متوجه ميشي از چي فيلم گرفته و خودت با مراحل كار آشنا ميشي اين كه كاري نداره ..... نو تایمم خب هفته ی آخره 1 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 خرداد، ۱۳۹۰ نو تایمم خب هفته ی آخره بابا همش ميخواي 10 دقيقه بري فيلم بگيري الانم كه قربونش برم همه جا دارن ساختو ساز ميكنند ديگه بهونه نيار تنبل !!!!!!!!! تازه تو يه هفته اگه هر روزش 10 دقيقه فيلم بگيري مي توني همه مراحل داشته باشي بجاي اينكه ساعت ها تو نت بچرخي براي پيدا كردن فيلم برو يه ساعت تو منطقه خودتون يه ساختمون شروع به كار پيدا كن خدايش خيلي بهتر كمكت ميكنه 4 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ بابا همش ميخواي 10 دقيقه بري فيلم بگيري الانم كه قربونش برم همه جا دارن ساختو ساز ميكنند ديگه بهونه نيار تنبل !!!!!!!!! تازه تو يه هفته اگه هر روزش 10 دقيقه فيلم بگيري مي توني همه مراحل داشته باشي بجاي اينكه ساعت ها تو نت بچرخي براي پيدا كردن فيلم برو يه ساعت تو منطقه خودتون يه ساختمون شروع به كار پيدا كن خدايش خيلي بهتر كمكت ميكنه وقت نداره دیگه، کمکش کن خب من یه کلیپ با گوشیم گرفتم، اگه به دردتون میخوره آپ کنم، تایمشم کمه 2 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ وقت نداره دیگه، کمکش کن خب من یه کلیپ با گوشیم گرفتم، اگه به دردتون میخوره آپ کنم، تایمشم کمه به آقا بهرام شما كجا اينجا كجا جه عجب چه خبر خوبي خوشييييي 1 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 خرداد، ۱۳۹۰ به آقا بهرام شما كجا اينجا كجا جه عجب چه خبر خوبي خوشييييي به سلااااااام ما که بودیم همیشه لینک به دیدگاه
::: شیـــما ::: 6955 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ وقت نداره دیگه، کمکش کن خب من یه کلیپ با گوشیم گرفتم، اگه به دردتون میخوره آپ کنم، تایمشم کمه کجا بودی انقد دیر اومدی دوست عزیز :pichak29::pichak29: دیروز امتحانشم دادم تمومید رفت 2 لینک به دیدگاه
Artaria 13629 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 خرداد، ۱۳۹۰ کجا بودی انقد دیر اومدی دوست عزیز :pichak29::pichak29: دیروز امتحانشم دادم تمومید رفت اطلاع رسانیتون گسترده نبود 1 لینک به دیدگاه
sara 20 1717 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ سلاممممممم بالاخره امتحان هاي منم تموم شد ... خوشالم كه الان اينجام 1 لینک به دیدگاه
m f s 1727 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ سلام به دوستای گلم..... هر سوال عمرانی بود ما در خدمتیم......:167: همچنان منتظر حضور سبزتان هستیم...... 1 لینک به دیدگاه
Amir R. Haddadi 9164 اشتراک گذاری ارسال شده در 13 تیر، ۱۳۹۰ سلامممممممبالاخره امتحان هاي منم تموم شد ... خوشالم كه الان اينجام خب خوش اومدي ... ما هم خوشحاليم كلي كار هست كه براي شما پيغام كردم .... زود ... تند ... سريع 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده