lady architect 5358 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 دی، ۱۳۸۹ به نظر منم سوالا خیلی زیاده مخصوصا مذهبیا خصوصا این سوال خیلی ضایعس که چرا میریم مکانهای زیارتی واسه اسکی نمی ریم که میریم واسه توسل و نیازهامون بهتره بزاریم فرد از خودش و برنامه هاش بگه اونوقت تو از بین صحبتهاش به همه ی سوالاتت میرسی داداش من که رفته بود خواستگاری دختره اول همه چی ازش پرسیده بود مرجعتون کیه داداشم همون جا بلند شد اومد بیرون :w00:بعدش اومد تو خونه با من یه کلاس گذاشت که این کارارو نکن تو 1 لینک به دیدگاه
shahdokht.parsa 50877 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۸۹ به نظر منم سوالا خیلی زیاده مخصوصا مذهبیا خصوصا این سوال خیلی ضایعس که چرا میریم مکانهای زیارتی واسه اسکی نمی ریم که میریم واسه توسل و نیازهامون بهتره بزاریم فرد از خودش و برنامه هاش بگه اونوقت تو از بین صحبتهاش به همه ی سوالاتت میرسی داداش من که رفته بود خواستگاری دختره اول همه چی ازش پرسیده بود مرجعتون کیه داداشم همون جا بلند شد اومد بیرون :w00:بعدش اومد تو خونه با من یه کلاس گذاشت که این کارارو نکن تو واقعا بابا زندگی که همش به این چیزها نیست بخدا:w74: 1 لینک به دیدگاه
morvaridtalaee 2591 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ فكر كنم اگه دختر ها اين سوالا رو بپرسن خواستگار مي ترسه پابه فرار مي زاره:w58: لینک به دیدگاه
El Roman 31720 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، ۱۳۹۰ فکر کن من از زنم بپرسم مرجع تقلید داری؟ البته با تشکر لینک به دیدگاه
hamidbala 2844 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 دی، ۱۳۹۰ مرسی ولی کیه که شب خواستگاری الان از طرفش چیزی ندونه! 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده