lady architect 5358 ارسال شده در 14 فروردین، 2011 به نظر منم سوالا خیلی زیاده مخصوصا مذهبیا خصوصا این سوال خیلی ضایعس که چرا میریم مکانهای زیارتی واسه اسکی نمی ریم که میریم واسه توسل و نیازهامون بهتره بزاریم فرد از خودش و برنامه هاش بگه اونوقت تو از بین صحبتهاش به همه ی سوالاتت میرسی داداش من که رفته بود خواستگاری دختره اول همه چی ازش پرسیده بود مرجعتون کیه داداشم همون جا بلند شد اومد بیرون :w00:بعدش اومد تو خونه با من یه کلاس گذاشت که این کارارو نکن تو 1
shahdokht.parsa 50877 ارسال شده در 15 فروردین، 2011 به نظر منم سوالا خیلی زیاده مخصوصا مذهبیا خصوصا این سوال خیلی ضایعس که چرا میریم مکانهای زیارتی واسه اسکی نمی ریم که میریم واسه توسل و نیازهامون بهتره بزاریم فرد از خودش و برنامه هاش بگه اونوقت تو از بین صحبتهاش به همه ی سوالاتت میرسی داداش من که رفته بود خواستگاری دختره اول همه چی ازش پرسیده بود مرجعتون کیه داداشم همون جا بلند شد اومد بیرون :w00:بعدش اومد تو خونه با من یه کلاس گذاشت که این کارارو نکن تو واقعا بابا زندگی که همش به این چیزها نیست بخدا:w74: 1
morvaridtalaee 2591 ارسال شده در 7 فروردین، 2012 فكر كنم اگه دختر ها اين سوالا رو بپرسن خواستگار مي ترسه پابه فرار مي زاره:w58:
ارسال های توصیه شده