شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ :ws28: نخواستيم!!! يه راه ديگه پيدا كن كه زودتر جوا بده!! پیدا کردم فقط بخاطر تو و مریم تو پست 19 نوشتم 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ نه مریم جون رو پسرخاله نمیشهحالا که میگی کافیه یه هوو پیدا میکنم رو اونجوری به تحقیقم ادامه میدم آفرين من مي خواستم همين راه حلو بدم ترسيدم ناراحت شي!!! روش خوبيه!!! 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ پیدا کردم فقط بخاطر تو و مریمتو پست 19 نوشتم مرسي لطف كردي!!! فكر كنم يكسالي طول بكشه!!! لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ نه مریم جون رو پسرخاله نمیشهحالا که میگی کافیه یه هوو پیدا میکنم رو اونجوری به تحقیقم ادامه میدم چرا نمیشه. خوبم میشه....:ws28: اخه رو پسرخالش چطوري تحقيق كنه!!! میشه..... من پسرخاله ندارم وگرنه حتما تحقیق میکردم 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ آفرينمن مي خواستم همين راه حلو بدم ترسيدم ناراحت شي!!! روش خوبيه!!! اوهوم یه بنده خدا هم از تنهایی در میاد تازه پواب هم داره 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ چرا نمیشه. خوبم میشه....:ws28: میشه..... من پسرخاله ندارم وگرنه حتما تحقیق میکردم خوب رو پسرعمت تمرين كن!!! اوهوم یه بنده خدا هم از تنهایی در میاد تازه پواب هم داره آره خيلي صواب داره هم شرعيه هم قانوني!!!!!! 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ چرا نمیشه. خوبم میشه....:ws28: میشه..... نمیشه آخه من که هروز میلاد و نمیبینم ولی شوهر هووم و میبینم راه حل خودم بهتره 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ خوب رو پسرعمت تمرين كن!!! پسر عمه هم ندارم.. نمیشه آخه من که هروز میلاد و نمیبینم ولی شوهر هووم و میبینم راه حل خودم بهتره 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ پسر عمه هم ندارم.. پس چاره اي نيست بايد خودت دلو بزني به دريا!!!:banel_smiley_52::banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ پس چاره اي نيست بايد خودت دلو بزني به دريا!!!:banel_smiley_52::banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: صد سال ..... 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: صد سال ..... همين كه گفتم با من بحث نكن!!! لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: :banel_smiley_52: صد سال ..... تو میتونی من میدونم لینک به دیدگاه
maryam_alien 9904 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ همين كه گفتم با من بحث نكن!!! :banel_smiley_52: نه!!!!! کمک!!!!!!!!! تو میتونی من میدونم نه!! در من نیست..نمیتونم:banel_smiley_52: 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52: نه!!!!! کمک!!!!!!!!! نه!! در من نیست..نمیتونم:banel_smiley_52: نترس بابا نخواستيم!!! شقايق خودش زحمتشو مي كشه!!! شقايق اين بار حواستو جمع كن!!! نياي بگي متوجه نشدم!!! 2 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ :banel_smiley_52: نه!!!!! کمک!!!!!!!!! نه!! در من نیست..نمیتونم:banel_smiley_52: :there::there::there: 1 لینک به دیدگاه
شقایق31 40377 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ نترس بابا نخواستيم!!!شقايق خودش زحمتشو مي كشه!!! شقايق اين بار حواستو جمع كن!!! نياي بگي متوجه نشدم!!! :ws3: باشه اگه شوهر هووم گذاشت :ws17: 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ ديروز كه خبر آوردي پرده ي بكارت داريم ، امروز هم كه اومدي مي گي تغييرات بارداري داريم ، يقينا فردا هم رحممون رو كشف مي كني ، د بيا ... خلاص ديگه من شرمندم من بي تقصيرم خبرگزاريا نوشته بودن!!! ببین دلیل نوشته چرا اینقدر مو دارن من همیشه تو کف موی تن اینام شپش نمیکنه؟ میگم که راجع به رحم من یه مقاله خونده بودم قبلنا که میگفت مردها هم دارن ولی کوچیکه و بی مصرف نه!!!!!كاش مي تونستي مقاله رو بذاري!! خوب مي تونن استفاده كنن تا بي مصرف نشه!!! بیا توش تخم مار بزاریم شقایق جون خوب برای پسرخاله ات زن بگیر رو اون تحقیق کن..شما2 تا بچه دارین کافیه.. میلاد بچش بابا همش 19 سالشه:jawdrop: اخه رو پسرخالش چطوري تحقيق كنه!!! خاستن توانستن است 2 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ :ws3:باشه اگه شوهر هووم گذاشت :ws17: :ws28: مي ذاره نترس!!! بگو داري كار علمي مي كني ديگه!!! 1 لینک به دیدگاه
saba888 1746 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ ببین دلیل نوشته چرا اینقدر مو دارن من همیشه تو کف موی تن اینام شپش نمیکنه؟ بیا توش تخم مار بزاریم میلاد بچش بابا همش 19 سالشه:jawdrop: خاستن توانستن است مينا جون آفرين جواب همه رو تو يه پست دادي!!! به قول يه نفر دست خوش!!! 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ مينا جون آفرينجواب همه رو تو يه پست دادي!!! به قول يه نفر دست خوش!!! دس مریزاد 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده