amirgb 8546 ارسال شده در 19 مهر، 2010 حالا تحلیل خودم ازسمیرهراستش اصلا نمیدونم چطوری شد بدون اینکه زیاد بشناسمش ادرسش رو از یه نفر که شاید دوست نداشته باشه اسمشو بگم )گرفتم و سر از این سایت در اوردم اول چیزی که از فانوس در یه سایت دیگه یادم هست یه تاپیک بود چند تا عکس داشت ( فکر میکنم این تاپیک رو فانوس زده بود اگه هم او استارت نکرده بود نمیدونم چرا من اسم سمیرا رو روی اون تاپیک میبینم ) دران تاپیک عکس اواتاری بود که من خیلی دنبالش میگشتم یه یادگارزیبا که برام خیلی عزیز هست این : برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام مهمتر از این دیدم که یه جایی یه پست زده بود خیلی بدلم نشست ویادم بود تا اینکه یه روز همینجوری به یادش افتادم اصلا این دختر عموی من نبود تا همین 2-3 هفته پیش ... خلاصه ادرسش رو گرفتم واومدم اینجا دیدم به به فانوس اینجا عجب دفتر و دستکی داره من نمیدونستم وگرنه زود تر میومدم .. مدیر خوبیه تحمل شنیدن حرف دیگران رو داره خیلی به اداب وسنت علاقه داره (دردت و گیانم اموزا گیان ) نه دیدمش نه صداش رو شنیدم نه ایدیش رو دارم اینا همه حدس و گمان هست : به نظر سر میرسه خیلی خوشکل باشه قدش احتمالا 166 وزنش 62 ! موهاش کمی سفت مشکی , رنگ پوست گندمگون , خیلی عجله میکنه, لابد وقتی حرف میزنه انگار سیب زمینی داغ توی دهنش هست. به خورشت خلال خیلی علاقه داره ولی بلد نیست بپزه تاب بازی رو دوست داره ولی میترسه یعنی سرش گیج میره . اخرین بار شاید 5روز پیش گریه کرده:icon_pf (34): شمار کفشش 38 !!!احتمالا در مقابل متلک های احتمالی شیاد بگه: برو بد بخت دکتر جون اشتباه کردی سمیرا قدش 110 هست وزنش هم 110 شماره کفشش رو نمی گم ولی کفشش یه چیزی شبیه قبر بچه هست موهاش هم وزوزیه و مثل سیم اسکاچ می مونه مامانمون تو خونه با کله ی سمیرا ته دیگ رو پاک می کنه 2
Doctor_Shovan مهمان ارسال شده در 19 مهر، 2010 دکتر جون اشتباه کردیسمیرا قدش 110 هست وزنش هم 110 شماره کفشش رو نمی گم ولی کفشش یه چیزی شبیه قبر بچه هست موهاش هم وزوزیه و مثل سیم اسکاچ می مونه مامانمون تو خونه با کله ی سمیرا ته دیگ رو پاک می کنه سمیرا یعنی امیرراست می گه ؟ تو گفتی بعضی هاش غلط بود :ws28:
fanous 11130 ارسال شده در 19 مهر، 2010 سمیرا یعنی امیرراست می گه ؟ تو گفتی بعضی هاش غلط بود :ws28: نه باور نكن اين بزرگترين دوشمن منه:w00::w00: 2
amirgb 8546 ارسال شده در 19 مهر، 2010 سمیرا یعنی امیرراست می گه ؟ تو گفتی بعضی هاش غلط بود :ws28: دکتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟ من و دروغ؟ یادت رفته کوچیک بودیم همه تو محل به من می گفتن "امیر راست گو" 2
amirgb 8546 ارسال شده در 19 مهر، 2010 امير خدا نكشتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت مردم از خنده:ws47: خودت خندیدی مردیااااااااا پس فردا اون دنیا نگی این منو کشت 1
amirgb 8546 ارسال شده در 19 مهر، 2010 نه باور نكن اين بزرگترين دوشمن منه:w00::w00: منظورش اینه که من بزرگترین داداششم و هر چی بگم درسته 1
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 19 مهر، 2010 بشین یچه لاف نیا خوب نیست برو بگیر بخواب وگرنه سیبیلاتو میکنم پیشی. ........... تعادلت رو از دست میدیا.........:ws28: 2
amirgb 8546 ارسال شده در 19 مهر، 2010 برو بگیر بخواب وگرنه سیبیلاتو میکنم پیشی. ........... تعادلت رو از دست میدیا.........:ws28: آخ که الان که می دونم جای بچه ی من سن داری چه خال میده زدنت :vahidrk: 2
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 19 مهر، 2010 سمیرا یعنی امیرراست می گه ؟ تو گفتی بعضی هاش غلط بود :ws28: :ws3: نه باور نكن اين بزرگترين دوشمن منه:w00::w00: تیکه تیکش میکنم.........:w00::w00::w00: دکتر؟؟؟؟؟؟؟؟؟من و دروغ؟ یادت رفته کوچیک بودیم همه تو محل به من می گفتن "امیر راست گو" اره منم یادمه امیر چاخان.............:ws28: 2
مهندس خوش فکر 11397 ارسال شده در 19 مهر، 2010 آخ که الان که می دونم جای بچه ی من سن داری چه خال میده زدنت:vahidrk: پیر مرد بیا اینم دندونت............ :ws28: 2
ارسال های توصیه شده