سارا-افشار 36437 ارسال شده در 15 مهر، 2010 خوش بحال خارجکیا بابا تو نیویورک مامان تو رم بچه تو پاریس فامیل کجا--------> به جهنم 2
سمندون 19437 ارسال شده در 15 مهر، 2010 خوش بحال خارجکیا بابا تو نیویورک مامان تو رم بچه تو پاریس فامیل کجا--------> به جهنم اینم مدلیه 1
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 15 مهر، 2010 اینم مدلیه خب اونا هیچی ندارن لااقل حریم خصوصی و علایق شخصی خودشونو دارن 1
سمندون 19437 ارسال شده در 15 مهر، 2010 خب اونا هیچی ندارن لااقل حریم خصوصی و علایق شخصی خودشونو دارن اره قبول دارم شدیدا ولی خوب من صمیمیت خانواده رو دوست دارم ولی کلا هر جی تنها تر راحت تر 1
سارا-افشار 36437 ارسال شده در 15 مهر، 2010 اره قبول دارم شدیداولی خوب من صمیمیت خانواده رو دوست دارم ولی کلا هر جی تنها تر راحت تر من خودمم حریم امن خونواده چهارنفری خودمو (بابا و مامانمو و داداشم و خودم ) رو به هر محیط دیگه و فرد دیگه ترجیح میدم منظورم افراد خارج از دایره خونه هس کلا زیاد نباس به ملت رو داد و به حرفشون زندگی کردهمین 2
سمندون 19437 ارسال شده در 15 مهر، 2010 من خودمم حریم امن خونواده چهارنفری خودمو (بابا و مامانمو و داداشم و خودم ) رو به هر محیط دیگه و فرد دیگه ترجیح میدم منظورم افراد خارج از دایره خونه هس کلا زیاد نباس به ملت رو داد و به حرفشون زندگی کردهمین دقیقا خانواده و دیگرهیچ:w16: 1
هوتن 15061 ارسال شده در 15 مهر، 2010 اشتپ کردی دیگه .......فصلو بچسب وصلو بی خیال عجب ادم فاصلی هستی بیچاره اونا که مفصول تو میشن......... 3
سمندون 19437 ارسال شده در 15 مهر، 2010 عجب ادم فاصلی هستی بیچاره اونا که مفصول تو میشن......... :ws28::ws28:دمت گرم 1
SPEEDY 3334 ارسال شده در 15 مهر، 2010 من که تو زندگی هرچی بلا سرم اومده باعث و بانیش خونواده و فامیل بودن. غیر منطقی بودن و درک نکردن خونواده و دخالت های بیجای فامیل. بعضی موقع یه غریبه به 100 تا فامیل میارزه. 3
سمندون 19437 ارسال شده در 15 مهر، 2010 من که تو زندگی هرچی بلا سرم اومده باعث و بانیش خونواده و فامیل بودن. غیر منطقی بودن و درک نکردن خونواده و دخالت های بیجای فامیل.بعضی موقع یه غریبه به 100 تا فامیل میارزه. i agree with you 1
VINA 31339 ارسال شده در 15 مهر، 2010 خوش بحال خارجکیا بابا تو نیویورک مامان تو رم بچه تو پاریس فامیل کجا--------> به جهنم من خودمم حریم امن خونواده چهارنفری خودمو (بابا و مامانمو و داداشم و خودم ) رو به هر محیط دیگه و فرد دیگه ترجیح میدم منظورم افراد خارج از دایره خونه هس کلا زیاد نباس به ملت رو داد و به حرفشون زندگی کردهمین دلت خوشه هااا ما ولشون کنیم اونا ول نمی کنن من هر وقت شماره مادربزرگمو میبینم میگن مامان بیا یکی مرده من که تو زندگی هرچی بلا سرم اومده باعث و بانیش خونواده و فامیل بودن. غیر منطقی بودن و درک نکردن خونواده و دخالت های بیجای فامیل.بعضی موقع یه غریبه به 100 تا فامیل میارزه. خونواده داریم تو خونواده خونواده ی ادم ادمو تا عرش میبیره ادمو تا فرشم میکشونه پایین خونواده خیلی مهمهه بعدشم شوهر ادم از من میشنوی دور همه رو خط بکش خلاص.......... راحتتتت اوهوم من که خیلی وقته رفت و امدکم کردم 3
سمندون 19437 ارسال شده در 15 مهر، 2010 دلت خوشه هااا ما ولشون کنیم اونا ول نمی کنن من هر وقت شماره مادربزرگمو میبینم میگن مامان بیا یکی مرده خونواده داریم تو خونواده خونواده ی ادم ادمو تا عرش میبیره ادمو تا فرشم میکشونه پایین خونواده خیلی مهمهه بعدشم شوهر ادم اوهوم من که خیلی وقته رفت و امدکم کردم با سمندون باش پادشاهی کن بی سمندون باش هر چه خواهی کن 1
ارسال های توصیه شده