سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ خوش بحال خارجکیا بابا تو نیویورک مامان تو رم بچه تو پاریس فامیل کجا--------> به جهنم 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ خوش بحال خارجکیا بابا تو نیویورک مامان تو رم بچه تو پاریس فامیل کجا--------> به جهنم اینم مدلیه 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ اینم مدلیه خب اونا هیچی ندارن لااقل حریم خصوصی و علایق شخصی خودشونو دارن 1 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ خب اونا هیچی ندارن لااقل حریم خصوصی و علایق شخصی خودشونو دارن اره قبول دارم شدیدا ولی خوب من صمیمیت خانواده رو دوست دارم ولی کلا هر جی تنها تر راحت تر 1 لینک به دیدگاه
سارا-افشار 36437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ اره قبول دارم شدیداولی خوب من صمیمیت خانواده رو دوست دارم ولی کلا هر جی تنها تر راحت تر من خودمم حریم امن خونواده چهارنفری خودمو (بابا و مامانمو و داداشم و خودم ) رو به هر محیط دیگه و فرد دیگه ترجیح میدم منظورم افراد خارج از دایره خونه هس کلا زیاد نباس به ملت رو داد و به حرفشون زندگی کردهمین 2 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ من خودمم حریم امن خونواده چهارنفری خودمو (بابا و مامانمو و داداشم و خودم ) رو به هر محیط دیگه و فرد دیگه ترجیح میدم منظورم افراد خارج از دایره خونه هس کلا زیاد نباس به ملت رو داد و به حرفشون زندگی کردهمین دقیقا خانواده و دیگرهیچ:w16: 1 لینک به دیدگاه
هوتن 15061 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ اشتپ کردی دیگه .......فصلو بچسب وصلو بی خیال عجب ادم فاصلی هستی بیچاره اونا که مفصول تو میشن......... 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ عجب ادم فاصلی هستی بیچاره اونا که مفصول تو میشن......... :ws28::ws28:دمت گرم 1 لینک به دیدگاه
SPEEDY 3334 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ من که تو زندگی هرچی بلا سرم اومده باعث و بانیش خونواده و فامیل بودن. غیر منطقی بودن و درک نکردن خونواده و دخالت های بیجای فامیل. بعضی موقع یه غریبه به 100 تا فامیل میارزه. 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ من که تو زندگی هرچی بلا سرم اومده باعث و بانیش خونواده و فامیل بودن. غیر منطقی بودن و درک نکردن خونواده و دخالت های بیجای فامیل.بعضی موقع یه غریبه به 100 تا فامیل میارزه. i agree with you 1 لینک به دیدگاه
VINA 31339 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ خوش بحال خارجکیا بابا تو نیویورک مامان تو رم بچه تو پاریس فامیل کجا--------> به جهنم من خودمم حریم امن خونواده چهارنفری خودمو (بابا و مامانمو و داداشم و خودم ) رو به هر محیط دیگه و فرد دیگه ترجیح میدم منظورم افراد خارج از دایره خونه هس کلا زیاد نباس به ملت رو داد و به حرفشون زندگی کردهمین دلت خوشه هااا ما ولشون کنیم اونا ول نمی کنن من هر وقت شماره مادربزرگمو میبینم میگن مامان بیا یکی مرده من که تو زندگی هرچی بلا سرم اومده باعث و بانیش خونواده و فامیل بودن. غیر منطقی بودن و درک نکردن خونواده و دخالت های بیجای فامیل.بعضی موقع یه غریبه به 100 تا فامیل میارزه. خونواده داریم تو خونواده خونواده ی ادم ادمو تا عرش میبیره ادمو تا فرشم میکشونه پایین خونواده خیلی مهمهه بعدشم شوهر ادم از من میشنوی دور همه رو خط بکش خلاص.......... راحتتتت اوهوم من که خیلی وقته رفت و امدکم کردم 3 لینک به دیدگاه
سمندون 19437 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 تیر، ۱۳۸۹ دلت خوشه هااا ما ولشون کنیم اونا ول نمی کنن من هر وقت شماره مادربزرگمو میبینم میگن مامان بیا یکی مرده خونواده داریم تو خونواده خونواده ی ادم ادمو تا عرش میبیره ادمو تا فرشم میکشونه پایین خونواده خیلی مهمهه بعدشم شوهر ادم اوهوم من که خیلی وقته رفت و امدکم کردم با سمندون باش پادشاهی کن بی سمندون باش هر چه خواهی کن 1 لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده