Mr. Specific 43573 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ روند تغییرات ظرفیت کارشناسی ارشد در رشته مکانیک در 4 سال اخیر رو نشون میده که توسط یکی از دوستان جمع آوری شده و بصورت نمودار درآورده. حتما" ببینید. برای مشاهده این محتوا لطفاً ثبت نام کنید یا وارد شوید. ورود یا ثبت نام 7 لینک به دیدگاه
S.F 24932 اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۸۹ ای بابا . چرا همه رشته ها زیاد شده .ولی ظرفیت ساخت وتولید کم شده عجب وضعیتیه ؟! 2 لینک به دیدگاه
emi.zx2010 69 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ مطمئنی که این درسته؟؟؟؟؟ یعنی طراحی کاربردی فقط 600نفر میگیرن؟؟؟؟؟ بعد دوست من 1200 آورد شبانه دانشگاه گیلان قبول شدا!!!!! خدا رو شکر که ارشد گیلان معدلی میگیرنم وگرنه بدبخت بودما... 1 لینک به دیدگاه
Mr. Specific 43573 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 5 شهریور، ۱۳۸۹ مطمئنی که این درسته؟؟؟؟؟یعنی طراحی کاربردی فقط 600نفر میگیرن؟؟؟؟؟ بعد دوست من 1200 آورد شبانه دانشگاه گیلان قبول شدا!!!!! خدا رو شکر که ارشد گیلان معدلی میگیرنم وگرنه بدبخت بودما... آره دوست عزیز آمار درسته.. خوب همه که طراحی نزده بودن که!!! تبدیل و 6 گرایش دیگه هم بود... خیلی خوش بحالت نکردیم درست و حسابی درس بخونیم شدیم این!!!! ولی اگه ارشد قبول شدم جبران میکنم 1 لینک به دیدگاه
R@M!N 2978 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 تیر، ۱۳۹۲ کسی جایی رو می شناسه که بدون کنکور برای ارشد دانشجو بگیره ؟ اگه بله شرایطش چیه! لینک به دیدگاه
ارسال های توصیه شده